![]() |
GH z miejscem bez PZ
Witam,
Ktore z Guilid Housow maja miejsce bez PZ gdzie mozna regenerowac mane i trenic? Wiem ze na Outlaw Campie (Outlaw Castle) i kolo AB (Shadow Towers) sa takie miejsca. Wydaje mi sie, ze tez GH nad Carlin (Nordic Stronghold) i na jego Wchodniej stronie (Moonkeep) ma cos takiego. Interesuje mnie jakis niedrogi GH. Na Outlawie juz odpada ;/ |
Nie ma takich GH ani domków żeby obszar bez PZ był tylko dostepny dla właściciela domku/gh. Pomyśl logicznie było by mnóstwo ludzi którzy sobie tam trenują i robią runki bez obawy że ktoś ich zabije ..
|
ja slyszalem ze jest jedno (dark masion,czy jakos tak) a jak jest jedno to moze byc wiecej;)
|
mam pytanko dotyczace tego tematu. otoz w carlin jest jeden dom, ktorego drugie wyjscie z tylu domu wychodzi na maly placyk, i reszta jest okrazona woda, wiec nikt tylko wlasciciel domu moze wejsc tam sobie, i tu wlasnie jest pytanie. czy to miejsce za domem takze jest pz czy nie?
|
Fajnie by bylo taką chate mieć robisz sobie runy trenisz itp i nikt cie nie zabije
|
Cytuj:
Nie, RACZEJ nie ma takich domkow - wszystko jest PZ... Tak samo dachy domkow, na ktore moze wejsc TYLKO wlasciciel sa rowniez PZ... Pozdrawiam Pingwin |
Up @
LoL? dachy domków i pz... było by bajecznie -.-" Kilka up Jeżeli ten ogródek wlicza się w sqm to jest tam pz... (ja myślę że się wlicza). Poprostu trzeba policzyć i sprawdzić na Tibia.com |
vision, po co liczyc? wiadomym jest ze kazdy ogrodek , kazdy balkon, kazdy dach(np te w edron na CC) to pzty... koniec i kropka
|
Cytuj:
|
Niema czegoś takiego...
Niema domków bez pzlock w ogródku ani nigdzie indziej (polszczyzna rox ;) )
@OffTopic: Do rekin mastera: Bylem tam :D Fajnie sie tam idze :p |
Rekin, mógłbyś mi powiedzieć, czy to dojście z zewnątrz do Dark Mansion jest powszechnie znane, czy raczej niewielu ludzi o nim wie? Moja gildia właśnie chce wynająć ten GH i będzie lux jak nikt nie będzie przyłaził :] Jakie są tam jeszcze potwory oprócz spiderów? Jakieś mocniejsze też są?
|
Przy Outlaw camp mieliśmy podziemia bez PZ, ale tylko z GH dało się wejść, więc trenowało się na Slimach :D
|
Jeśli chodzi nam o to samo miejsce na Pohu obok ze slimami, to da sie tam dojsc rowniez z innych dziór ( tej z hunterem m.in.)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |