![]() |
Porwanie
powinno wam sie spodobać w rolach głównych:
-Fargass świerzo po hacku ;( -Rafcioz waleczny Wojownik :)) -i Elmaster ofiara :P Porwanie Comment plz!!!! |
Spoko ja mialem w tym uczestniczyc ale zaspalem ;( :P
|
Cool, a On z tamtąd wyszedł puźniej :P ?
|
Fajna akcja :)
@morderca_zwierzat On pewnie został tam dopuki nie zapłacił 50K :) |
Kumpel podawal mu runy i ryby robił hmmki i jak dal mi 2 bp of hmm to mu dałem parcele i tak zarobilem 2K :P
ale ja mam miękkie serce :)) (ale ten jego kumpel glupi zamiast dać mu parcele to dawał runy i ryby ) |
Cytuj:
ja chyba tego nei umiem x(( |
hehe fajny patent.
ale jak go przesuwaliscie po parcelach ? |
Omfg LoL , ehmm ^^ ja to wymiekam .. :P
|
Cytuj:
|
fajny filmik z tym porwaniem :]
|
Jeżeli się nie mylę-jak wiem to nie chcę zdradzić waszego TOP SECRETA. Powiedżcie czy tak czy nie- czy jest coś związane z czymś małym pXo XarXeX.??????
|
Cytuj:
mam swoje sposoby jak już wiecie "TOP SECRET" to był mój pierwszy filmik mam nadzieje że mi się udał Wielkie THX za Komętarze :)) za tydzień zrobie porwanie na wieksza skale jak nie zapomne :P |
jak dla mnie to on sam po tych pracelach wlazl ;>
bo spojrzcie, wlazl na dach i od razu sie odwrocil |
Prawda, to wygladalo jakby wszystko bylo ukartowane, i ten koles na 99% wlazil sam po parcelach.
|
Uwaga uwaga!!!
W tibi grasuje dwoch porywaczy: -Fargass -Rafcioz Najczesciej porywaja starsze kobiety i ludzi stojacych afk :D 8o |
Uwaga uwaga!!!
W tibi grasuje dwoch porywaczy: -Fargass -Rafcioz Najczesciej porywaja starsze kobiety i ludzi stojacych afk :D 8o |
Pewnie że sam wlazł po parcelach a zresztą Rafcioz i ten niby porwany należeli do tego samego klanu "20:37 You see Rafcioz (Level 20). He is a knight. He is Elite Knight of the Dark Mages.
20:37 You see Elmaster (Level 11). He is a sorcerer. He is Recruut of the Dark Mages (Apprentice of Fargass)." |
lol
Po pierwsze nikt by nie byl afk i nagle sie obudzil ! po 2-gie on sie tush po tym jak go wciagneli i krzyknal AAAAAA LOLOLOLOL(to lol to moje bylo) |
Moja reakcja: RotFL przez pół godziny nonstop :P 8o
a co do tych parceli to faktycznie troche podejrzane 8) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ale mam nadzieję że wszystkim się podobał mój pierwszy Filmik chyba robie następny (porwanie na większą skale) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |