![]() |
Furora Worlocks ;)
Hehe... nie wiem jak to nazwac.. moze tak.. nudzilo nam sie :>
http://rapidshare.de/files/12627209/..._wrls.rec.html Tego sa skutki... |
Spoko ten film :)
pozdro |
Nom gratz Ratilt
Najs ekszyn ;) |
Spoko
Fajny huncik :) Loocik również dopisał ... Ale szkoda tego palka co glebnął :p Mały błąd i ded :( No cóż ale źle nie było, Grazt B)
|
buhuhuhuh :pp gratz dla dusskow, tutaj widac ich "potęge" czyli pg bez rozumu :)
anyway gz lootu |
A ten koleś z kuszą blokował????? :D :D :D
|
hehehe me rox plx
|
No niestety Ratilt i jego szybka reka :D... i nie maly blad tylko combo :> no niestety tak sie skaczyla nasza zabawa ale bylo fajnie xpp uh'y niewchodza po przesunieciu szkoda;<
|
Cytuj:
|
gratz :s
troche krotki film ale calkiem spoko ..
btw od kiedy crystal ring w wrl :<< pozdr |
bardzo fajne
|
Na tibi.de smiali sie z was ogolnie duskiness to n00by -.- filmik nudny ;o
co w tym takiego klepanie wrl ... -.- powiem one more duskiness SUX! |
No gites, co tu wiecej dodac zwlaszcza ze to furora ;]
|
rofl and lol
|
@up: dokładnie...
@Ratillt: a jaki mieliście oficjalny powód do huncenia Imargama? Bo nieoficjalny (czyli prawdziwy) jest łatwy do odgadnięcia.... |
Gz big gz
RATILT,MAGRAMI noi nieszczesny Thellionn (BiG LOL) ;] Swietnie sie spisali noi loot im dopisal.Szkoda Thellionna ale co tam trzeba patrzec co sie robi.Film sie udal.BiG Gratz
HAIL Duskiness |
Thellionn: ***any zyd xp
ten text mnie rozwalil =D |
Fajne mnie sie podobało :P
|
glupi film -.-" wczaczyli jak juz mieli loot :| (moze z depo przyniesli te 2 lub 3 ringi,SS itp) sami siebie trapowali xD ehm jak ktos lubi to nie zobaczy ale osobiscie nie polecam B)
|
Cytuj:
@Dratin Odarzu widac ze nie ogladales wogole albo chociaz w calosci. @szymon287 Nie tylko trapowalismy siebie specjalnie ale jeszcze sie suwalismy jak najblizej wrl'i przez to wlasnei padl thell~. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |