![]() |
+ i - Czyli wasze mocne i słabe strony.
Temat założonony, abyście podzielili się tym, jakie macie zalety i wady, jako gracze. Co wam zawsze dobrze wychodziło, a czym zawsze zawracaliście sobie głowę. Aby uniknąć większej motaniny, wymieniamy max. po 3 wady, i 3 zalety, pisząć przy każdej profesję, którą gra, ujawnia waszą zdolność lub problem.
Moje +/-: Wady: * Słabe PVP - sorcerer * Słaby refleks, w użyciu run [uh] - knight * Łatwo wpadam w potyczki, które nie są w zupełności moją sprawą - knight Zalety: * Dobre pvp - Knight * Potrafię być przekonujący - Knight * Zawsze wiem, w które iść expowisko, aby było wolne [intuicja?] - Knight Teraz wasza kolej, podzielić się zwoimi zdolnościami ....=) Cytuj:
I nie wiem jak Ciebie, ale mnie wasze buty nieinteresują =) Edit: Jeszcze raz zwracam się do wszystkich, aby wymieniali jedynie po 3 plusy i 3 minusy, z góry dzięki. |
Hm...
Nawet temat Ci się udał:) Wymyśliłeś coś oryginalnego, więc i ja podziele się swoimi + i - . Więc tak, zacznijmy od + : 1. Dobre pvp-sorc 2. Szybkie uhanie się-Wszystkie profesje 3. Szybko nawiązuję kontakty To teraz - : 1. Nigdy nie mogę znaleźć wolnego expowiska -.- (oczywiście są wyjątki, ale uznaję, że to jest minus) 2. Łatwo mnie wkurzyć:/ 3. hum... Często zmieniam profesje... (Brak zdecydowania?...) Ale mam postacie o wysokim lev... Po prostu często nudzę się jedną profesją to zaczynam grać następną... Eh... no cóż:) Pozdro |
--------------------
B.słabe PvP (wszystkie prof.) Często popadam w konflikty na serverach PvP Lubie sobie po PK'owac na expowiskach dla low-lvl'i :P ++++++++++++++ Często pomagam (wystarczy ładnie poprosic) Szybki refleks w używaniu run UH Trudno mnie zdenerwowac. |
-
1.gdy ide na mocnego potworka poci mi sie ręka i nie moge uhem trafić xD 2.zawsze trafie na nooby, które mi zabiją moby do traina -.- 3.zmieniam caly czas prof. i swiaty xD + 1.gdy goni mnie pikey (albo gdy ja pekuje i mnei scigaja) prawie zawsze uciekne 2.mam fuxy (dzisiaj na lagu bym padl na vampie 2hp zostalo mi :P) 3.czesto trafiam na puste expowiska |
+
1.Strasznie żadko trafiam na n00bów 2.Mam dobre PvP 3.Łatwo zawieram nowe znajomości -- 1.Zbyt często używam run:P(nawet gdy sytuacja tego nie potrzebuje, po prostu lubie) 2.Nudzi mnie train Knightem 3.Wykonuje za amło questów PS.dla tych co mają słabe PvP sorcem jest bardzo dobry poradnik, poszukajcie:P |
+Nie lapie lagów jak huntuję
+Lubie trenować magic level +Jak mnie ktoś atakuje, zawsze się uham,wole uzyc niz stracic runy -Zawsze pcham się do pomocy(raz miałem hunta przez to innym charem) -Często atakuje PK,przez co mam kłopoty -Nie lubię jak ktoś mi przeszkadza w huncie i straszę zawsze protektorem(nie umiem się powstrzymać :() |
+jak na sorca niezłe PvP
+wiem kiedy chcą mnie strapować (intuicja) +mam sporo szczęścia (loot) -łatwo mnie wpienić -PvP mogłoby być lepsze -za szybko mana się kończy... |
+
jestem butny [ zawsze mam swoje zdanie ] jestem mily dla nieznajomych [ dla znajomych to jest roznie ] potrafie zoptymalizowac czas gry do osiagow [ jak cos robie to robie, jak sie platam to nic nierobie ] - za swoje zdanie juz nieraz oberwalem tępie polskich burakow i oni mnie zato nielubia wachania checi do gry [ raz moge caly przez caly tydzien po 10h spedzac w OF lub na treningu, a innym razem moge przez 2-3 miesiac nie logowac sie ] |
+
1. Dobre PvP 2. Loyal to friends.. 3. Mam całkiem niezłą siłe perswazji :> - 1. W moim słowniku nie ma słowa missclick - atakujesz mnie - padasz 2. Często PKuje i wyłudzam itemy (can you give me your armor or im tp you to temple) od głupszych (tak, głupszych, często silniejszych) graczy. 3. Jest wojna ? Nie wazne jakim lvlem. Nie ma wojny bez Gallara:P |
Huh, faktycznie temat do nabijania postów, ale nuda jest odemnie silniejsza :P
Plusy + -Niezłe PvP kiedy dla zabawy walcze z kolegami(wtedy kiedy wiem, że nie padne:P). -Często mam dobre dni dla "fri itemowców". -Nie wkręcam sie w bezsensowne sprzeczki, jesli ktos mnie wyzywa- "ignor" i tyle. Minusy - -Panikuje kiedy wiem że ktoś bije mnie na poważnie- a co za tym idzie słabe, wręcz fatalne PvP w stresujacych sytuacjach(może nie powinienem tego mówić??:> :P) -Czasami za bardzo kozacze, co pózniej mnie kosztuje :P -Często nie potrafie być asertywny :P |
Moje minusy:
1.Łatwo się wkurzam jak ktoś mnie przesuwa , zabija potwory , kradnie loota itp. itd. 2.Słabo mi idzie wbijanie mlvla - druid (ale i tak nim gram) 3.Często wtykam się w nieswoje sprawy Moje plusy: 1.Szybko wbijam skille knightem (ale niegram żadnym knightem chociarz miałem niejednego) 2.Jestem koleżeńśki (choć niezawsze ale to i tak chyba plus :p ) 3. mam chyba tylko dwa plusy :p |
"+ i - to jedyne co widze...." Hail k44
+ -dobre pvp palem -pomagam ludziomB) -jestem raczej kolezenski -szybkie uhanie - -slabe pvp sorcem/drutem -nudzi mnie skilowanie -nienawidze "leave plxx" od 15najta na dwarfach bo ma pro 60lvl+ i czesto mam przez to problemy |
plusy:
potrafie stać 5 godzin na afku patrząc co 15 minut czy mnie nie wylogowało(mlvl rox;d) nawet srednie pvp(niektorych zabijam jak guru niektorzy mnie :D) umiem grac i na pvp i na non pvp(to sztuka wielka;p) minusy; strasznie szybko sie wnerwiam kiedy ktos chce wejsc na moje expowisko i raczej atakuje przyjezdnych stad biora sie czasem problemy strasznie szybko wkurzam sie wlasciwie na wszystko(kradziesz loota itp) potrafie czekac godzine w kolejce wejsc i wyjsc po 5minutach;/ |
PLUSY
MINUSY
Uwaga! Prosze przestrzegać regulaminu tematu. Od teraz posty, w których beda wiecej niz 3 plusy i 3 minusy zostana kasowane. |
hnmm
+ciezko mnie zabic;p -czynie zlo aby innym bylo lepiej |
++++++++++++++++
- Dobre PvP Knightem :miecz: - Szybkie uhanie sie :mag: - Duzo znajomosci :flaga_pl: -------------------- - Trening ... X( - Wolno zbieram kase ... :( - Ciagle sie boje o hacka :confused: |
+ Nie ma na mnie mocnego
+ Dobre pvp + Swietny bloker - Latwo sie daje prowokowac - Zabijam niewinnych - Duzo czasu marnuje na pogaduszkach |
A więc
+ Dobre pvp-Sorc, Pall Potrafie znaleść dobre wolne expowisko - Uwielbiam znajdować sobie wyzwania którym nie zdołam sprostać Jestem agresywny(stąd mój rs) Czasem po prostu nie chce mi się expic |
+ lubie, a nawet uwielbiam trenić B)
+ nigdy nikogo nie zabije + nie jestem skłonny do kradzierzy ~~~~~~~~~~~~~ - ostatnio częto zmieniałem postacie - denerwuje się po dedzie X( |
+
good pvp dobrze strzelam runami w biegu w uciekajacy slalomem cel:P poczucie humoru(uwieszcie pomaga w grze - Panika w czasie powazniejszego zagrozenia <wiecej niewiem> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |