![]() |
Tibia... porażka !
Zainstalowałem potrzebny plik do Tibi i już działa.
Ale niedość że gość mi sie tnie jagbym grał w gre która ma duże wymagania (co mam zainstalować żęby sie tibia nie cieła?) To jest jeszcze brzydka grafika grafika Jak skonfigurować karte Riva TNT/2 ????? ;( PLZ POMÓŻCIE MI;(;(;(;(;(;( |
Nic tylko patrzyć na ten Temat;(
Pomóżcie mi, niebądźcie hamscy;( |
Jesli się nie myle, to jest dział "Zdjęcia"
X( X( X( X( X( |
Bo miałem tu dać screena jaka jest grafika;( A się niewyświtlił;(
|
Typowy nabijacz postów! Może by tak w końcu docenić opcję "edycja"? A jak jakieś problemy to na inny dział, albo jasno pisz że chodzi o wstawianie zdjęć. ;) pozdro. A i proszę nie obrażać Tibi! jak coś Ci się nie podoba to grać nie musisz.
|
Jeśli chodzi o grafika to zapewne masz wyłączne show light effects i musisz to włączyć w ustawieniach grafiki, możliwe że tibia Ci wymula z powodu łącza internetowego a nie kompa, jeśli jesteś w jakieś sieci osiedlowej to zapewne tak jest, jeżeli jesteś jej adminem to poblokuj porty takich programów ja: KaZa, E-Mule, iMach i innych php, ponieważ pochłaniają one około 70 % zasobów łącza.
|
Cytuj:
@ Dj Nekro Brat ci nie pozwala zainstalować windowsa? No i bardzo dobrze! A swoją drogą jak on to zrobił, bo przecież da się tak zainstalować linuksa by chodził i windows i linux i żaden nie widział drugiego (ze względu na różne systemy plików). Co do brzydkiej graficzki (zakłądam że używasz programu wine do odpalania windowsowej wersji tibii) to też mam ten sam problem... D3D failed i już, może ktoś nam pomoże? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:11. |