![]() |
Scaraby&tomby
Będe miał knighta ze skillami 80/80 (narazie 75/75) lvl 31 5mlvl eq
Steel helmet,vampirka,FS (;s), p-legi,k-armor, buty i szalik i mam pare pytań: 1. Czy oplaca sie w tym ekwipunku komfortowo expic na scarabach tzn Czy duzo uh by poszlo 2. Jeżeli tak (jeżeli komfortowo) to ile wziac bp uh na 3-5h hunt 3. Ile wyciąga sie minimalnie i maksymalnie expa i kasy na takim huncie 4. Podobno na niektorych tombach dużo zarabia sie kasy zbirajac kase i lootbagi, czy to prawda, i czy moj knight dalby rade poexpić na niektorych? 5.Ile kasy wyciąga sie na takich tombach Jak widać z moim pytań spodziewam sie miec pacca :) , a bedzie to 1 pacc w zyciu :D więc stad te pytania |
1.Jasne
2. z 1 bp mozesz wziasc 2 bp wrazie czego :P 3.Hmm zalezy jak loot dopisze roznie w kasie od 2-4k +jakies kosztownosci a exp to zalezy od liczby osob online i od tego ile osob expi :P 4.Tak to prawda.Dasz rade na kazdym tombie na 1 poziomie.Na niektorych nawet na 2 5.Z kasa podobnie jak na scarabach tylko ze loot wiekszy (mace,vikingi,swordy itp) 6.Masz veryyy goood skills ale eq sux :P |
1.W tym eq komfortowo nie,poza tym lepsza bron 2 reczna na scaraby
2.Juz wiesz ze komfortowo nie :P ale jesli chcesz expic na scarabach to bierz 1-3 bp 3.15-30 k na h, to zalezy od cave'a i szybkosci respa(jak serwer pelny to resp szybszy) z kasa tez roznie ja po okolo 2 h huntu wynosze okolo 3-4 k w samym gold + kilka kamieni i scarab coinsow 4.Rowznie bywa zalezy od Tomba.W niektorych max mozesz isc przykladowo na -2 bo nizej vampy a w niektorych mozesz expic nawet na najnizszym poziomie (vide tomb kolo gsa) 5.Ciezko okreslic bo tomby sa zroznicowane |
Tomby
W tym eq to raczej nie na scaraby i larvy lepiej miec gs-a.B) Na twoim miejscu bym kupil gs-a z 2-3 bp uh i mozesz expic na tombach.Ja tak zrobilam niezly exp
Pozdrawiam. |
Cytuj:
2. z takimi skilami hmm mysle 2bp uh starcza mozesz oczywiscie 1bp ;) 3. BARDZO DUZO, z moimi skillami (a nie sa piekne :()na 3h hunt wyciagam 4k kasy++ dodatkowo CS, i kamienie ^^ 4. hmm tomby :| duzo hmm pojdzie (knight hmm po 20-30 w ghosty stalkery) ++uhy wiec nie wie mczy sie zwraca, 5. hmm tu nie wiem ale sporo z ghouli leci ;) osobiscie polecam scaraby :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |