![]() |
Uwolnijmy server od knighthoodu
KH nie jest niepokonany !!! O jego potędze decydują głównie sorki : Korobskura i Aradna. Jeśli one zjadą na 80 lvl damy rade rozwalić cały KH i wytępić ich z servera. Wystarczy tylko odrobina zorganizowania osób 50+lvl. Ja w to wierze bo nie wyobrażam sobie żebyśmy płacili 15k na miesiąc za expienie na guardach tak jak chce KH. To jest paranoja. Tylko musimy działać szybko bo za jakiś miesiąc to top 10 bendą sami z KH. Więc co byście powiedzieli na wojnę wszyscy przeciwko KH ???
|
ktos naprawde chce pobierac oplate za expienie?
hmm, wladza potrafi zepsuc nawet najbardziej zepsutych. ja o waszym swiecie nic nie wiem ale rewolucja to jest to:) stworzcie podziemie, zrekrutujcie kilku najbardziej zaufanych czlonkow jako trzon i kadre przywdcza, potem dalej w ukryciu rekrutujcie jak najwiecej najwyzszych lvl. podzielcie ich na mlae grupy/gildie z jednym dowodzacym ktory bedzie podlegal glownodowadzacym i ktory bedzie odpowiedzialny na tych ktorych ma pod soba. potem podobnie uczyncie z grupkami low lvl, oni takze sie bardzo przydadza. pelna konspiracja, niech nimal wszyscy dla siebie beda anionimowi poki nie nastanie godzina zero. sztab glownodowodzacy odpowiada za sprawne zsynchronizowanie dzialan i kontrole wszystkiich jednostek. ale by bylo fajnie gdyby to bylo mozliwe:) najtrudniej bedzie znalezc co okolo 100 zaufanych pewnych osob, zeby kh nic sie nie dowiedzialo o tym wszytskim zanim ich trupy nie wysciela waszego bruku. niech matka rewolucja bedzie z wami a ojciec pogrom dotknie waszych wrogow! placenie za expienie...szczyt! do dupy ten wasz swiat;) |
taaa jassne skąd zorganizować tyle ludzi 50+ którzy chcą walczyc z KH?? Ao spróbowali i pełno zdrajców było więc to nie ma szans,poza tym KH jest za dobrze zorganizowane,jak kogos bija to przynajmniej w 10 osób
a co do opłaty,da się to obejśc,bo i tak nikt nie pilnuje kopalek i wszystko ejst puste i expie sobie jak zawsze:D |
KH nie jest niepokonane.
Wystarczy polączyć kilka dosyć mocnych gildii takich jak Last Dream, Aquarious Oysters, Bloodfangs, Dutch Party Geeks, La'Force, GiPO i wtedy możnaby zacząć myśleć o prawdziwej wojnie. Jak narazie knighthood jest zbyt mocne i ma za dobre boty :) Tak czy siak. powodzenia :) |
Mnie jakos nikt nie wyrzucil nigdy z guardow...
Niemam nic do KH jak narazie :) Widze ze ktos ma powazne problemy z KH i jedynym wyjsciem jest wojna? :) Wasza sprawa, ja problemow zadnych niemam :] |
Cytuj:
pss dokładnie,jak ktos problemów nie szuka to ich nie znajdzie:D mnie tez nikt na razie nie wy***ał,a nawet jeśli to i tak wrócę::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11. |