Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co dla druida i co dla sorcera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6431)

Wojownik 16-06-2004 21:40

Co dla druida i co dla sorcera

Prosze o odp bo slyszalem ze dla maga dobre jest axe fighting a dla druida club czy to prawda? i czy oni skiluja ze np lepiej w clubach czy po rowno prosze o szybką od jezeli cos nie jasne to mowcie to edytuje posta i wyjasnie z gory dziekuje

Pawel_M 16-06-2004 21:50

Obie profesje awansują tak samo we wszystkich rodzajach broni. Najlepiej sorcem i druidem walic clubami (Skull Staff jest bardzo lekki i dobry) lub ewentualnie swordami (FS ) . Lepiej nie użyawać postaciami magicznymi toporów, bo są dość ciężkie, a jak wszyscy wiedzą sorc i druid cierpią na brak capa :D

eldian 17-06-2004 14:19

Swordy rządzą jeszcze niedawno miałem two handet sword
a teraz serpent sword i nie zrzędze na cap
Zaresztą jak zaczniesz runkować to będziesz kase szybko zdobywał i np.kupisz bright sworda.

Artur-Knight 17-06-2004 15:51

Cytuj:

Obie profesje awansują tak samo we wszystkich rodzajach broni.
to nieprawda druid szybcie w cluba adv niz sorc!!sprawdzałem

]v[ichal 17-06-2004 16:13

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Artur-Knight
Cytuj:

to nieprawda druid szybcie w cluba adv niz sorc!!sprawdzałem
a może jakiś dowód?
bo ja sprawdzałęm i sandały przyspieszają o 5% predkosc chodzenia ,a wtc zwieksza loot z potworów
wierzcie mi na słowo bo sie wstydze udowodnic ..

a tak poważnie
podpisuje sie pod słowami Pawła_M ... tyle ze FSa taniej kupisz a tylko 5 capa mniej oraz obrony a kosztuje duzo wiecej (zalezy od swiata)

Jabola 17-06-2004 16:36

Ja tam niewiem walcze serpent swordem ale hyba sie pszezuce na d-hammer

Trimera>Carlin>jabola>lvl 18 >mlvl 26

Dj Nekro 17-06-2004 16:42

Sorcem walcze Axe, a Druidem walcze Swordem.:)
To niema różnicy:)), oprócz cen:))

Artur-Knight 17-06-2004 16:43

Druid skille 20/24 a wcale długo nie trenowałem
sorc:19/24 po duzym treningu

basfik 17-06-2004 16:56

w sumie wam powiem ze trenowałem z Qmplem mniej wiecej zaczynaliśmy od tych samych skilli i ja mam 20/22 Druidem a on ma 19/21 Sorc..

Kpt. Meszkoni 17-06-2004 19:44

Dla Druid-a i Sorecer-a najlepszy typ broni to "Club". Walczą używając magii, a gdy skończy się mana to nawalają z Club-a. [Oczwiście dobrze jest mieć zawsze przy sobie Mana fluid-y]. :]

Pozdrawiam.

Wojownik 17-06-2004 21:26

Niedojdziemy tak do czegos moze moderator by jakis pomogl bo widze ze jest duzo sprzecznasci miedzy graczami, aczkolwiek wiekszosc was jest za clubem i dla maga i dla druida, ale czy duzo bym stracil dajac druidowi jakiegos axa a magowi cluba?

Artur-Knight 17-06-2004 21:52

Ja NIGDY niewidzialem sorca albo druida z axe
mało knightów wali axe a co dopiero druid albo sorc??dla sorca i druida najlepszy jest club kupisz se c-mace a potem skull staffa

Vihobefa 17-06-2004 22:23

Cytuj:

druidowi szbiecj rosnie distance fighting ale to i tk sie nie przydaje bo burst arrows i tak zawsze trafia :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22.