![]() |
Co dla druida i co dla sorcera
Prosze o odp bo slyszalem ze dla maga dobre jest axe fighting a dla druida club czy to prawda? i czy oni skiluja ze np lepiej w clubach czy po rowno prosze o szybką od jezeli cos nie jasne to mowcie to edytuje posta i wyjasnie z gory dziekuje
|
Obie profesje awansują tak samo we wszystkich rodzajach broni. Najlepiej sorcem i druidem walic clubami (Skull Staff jest bardzo lekki i dobry) lub ewentualnie swordami (FS ) . Lepiej nie użyawać postaciami magicznymi toporów, bo są dość ciężkie, a jak wszyscy wiedzą sorc i druid cierpią na brak capa :D
|
Swordy rządzą jeszcze niedawno miałem two handet sword
a teraz serpent sword i nie zrzędze na cap Zaresztą jak zaczniesz runkować to będziesz kase szybko zdobywał i np.kupisz bright sworda. |
Cytuj:
|
Cytuj:
bo ja sprawdzałęm i sandały przyspieszają o 5% predkosc chodzenia ,a wtc zwieksza loot z potworów wierzcie mi na słowo bo sie wstydze udowodnic .. a tak poważnie podpisuje sie pod słowami Pawła_M ... tyle ze FSa taniej kupisz a tylko 5 capa mniej oraz obrony a kosztuje duzo wiecej (zalezy od swiata) |
Ja tam niewiem walcze serpent swordem ale hyba sie pszezuce na d-hammer
Trimera>Carlin>jabola>lvl 18 >mlvl 26 |
Sorcem walcze Axe, a Druidem walcze Swordem.:)
To niema różnicy:)), oprócz cen:)) |
Druid skille 20/24 a wcale długo nie trenowałem
sorc:19/24 po duzym treningu |
w sumie wam powiem ze trenowałem z Qmplem mniej wiecej zaczynaliśmy od tych samych skilli i ja mam 20/22 Druidem a on ma 19/21 Sorc..
|
Dla Druid-a i Sorecer-a najlepszy typ broni to "Club". Walczą używając magii, a gdy skończy się mana to nawalają z Club-a. [Oczwiście dobrze jest mieć zawsze przy sobie Mana fluid-y]. :]
Pozdrawiam. |
Niedojdziemy tak do czegos moze moderator by jakis pomogl bo widze ze jest duzo sprzecznasci miedzy graczami, aczkolwiek wiekszosc was jest za clubem i dla maga i dla druida, ale czy duzo bym stracil dajac druidowi jakiegos axa a magowi cluba?
|
Ja NIGDY niewidzialem sorca albo druida z axe
mało knightów wali axe a co dopiero druid albo sorc??dla sorca i druida najlepszy jest club kupisz se c-mace a potem skull staffa |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |