![]() |
Wywiad z 100 MS Zevs~ Paranoja nie moze expic
20:59 Homber Zul: Siema moge przeprowadzic z TOba wywiad do tibi.pl ?
20:59 Zevs Mighty Thunder: skad moge wiedziec ze jestes z tibia.pl ? :o 20:59 Homber Zul: omg 20:59 Homber Zul: zobaczysz 20:59 Homber Zul: dam ten wywiad na tibia.pl;o 21:00 Zevs Mighty Thunder: no slucham 21:00 Homber Zul: no to pierwsze pytanie przedstaw sie skad pochodzisz czym sie zajmujesz tak ogolnie 21:00 Zevs Mighty Thunder: b-stok 21:00 Zevs Mighty Thunder: ucze sie(klasa maturalna) 21:00 Zevs Mighty Thunder: pracuje 21:01 Homber Zul: a gdzie pracujesz jesli mozemy wiedziec 21:01 Zevs Mighty Thunder: makro-rozkladam wódke i wino ^.- 21:01 Homber Zul: hehe 21:02 Homber Zul: Jaka jest twoja recepta na sukces w tibi i 100 lvl ? 21:02 Zevs Mighty Thunder: hmm 21:03 Zevs Mighty Thunder: obrac taktyke expienia/skillowania 21:03 Zevs Mighty Thunder: jak expic gdzie i z czym 21:03 Homber Zul: a Ty na czym expisz ? 21:03 Homber Zul: ostatnio zauwazylem ze nie expis 21:03 Zevs Mighty Thunder: obecnie jestem semi-retired 21:03 Homber Zul: z 21:03 Homber Zul: czemu ? 21:03 Homber Zul: brak czasu ? 21:04 Zevs Mighty Thunder: miezdy innymi ale rowniez nieciekawa sytuacja na serwie 21:04 Homber Zul: tzn ? 21:04 Zevs Mighty Thunder: tzn dominacja swe guild 21:04 Homber Zul: aha :/ 21:04 Zevs Mighty Thunder: obecnie "Riders of morag" 21:05 Homber Zul: z tego co sie orientuje to ty byles w polskiej gildi i walczyles ze slynnym RoMem... 21:05 Homber Zul: czemu juz nie walczysz 21:05 Zevs Mighty Thunder: jestem nielicznym z tych co walczyli 21:06 Homber Zul: aha 21:06 Zevs Mighty Thunder: reszta nie gra w tibie lub pozmieniala serwy 21:06 Zevs Mighty Thunder: glownie kyra 21:06 Homber Zul: rozumiem 21:06 Homber Zul: jak myslisz szykuje sie jakas nowa wojna h'lvli 21:06 Homber Zul: ? 21:06 Zevs Mighty Thunder: mozliwe, ale nieciekawie to widze 21:07 Homber Zul: aha 21:07 Homber Zul: a czemu ty masz przesrane skoro juz nie walczysz ze swe ? 21:07 Homber Zul: ciagnie sie za Toba przeszlosc ? 21:07 Zevs Mighty Thunder: dokladnie 21:07 Homber Zul: co zabronili Ci expic ? 21:07 Homber Zul: ^^ 21:08 Zevs Mighty Thunder: otrzymalem msg w stylu: " you made to big pg you can`t exp for 2 weeks or hunted!!" 21:08 Homber Zul: :O 21:09 Homber Zul: przeciez to nie legalne czemu tego nie zglosisz... 21:09 Zevs Mighty Thunder: bo wiekszosc Gmow to pedaly ktorzy mnie ignoruja^.- 21:09 Homber Zul: ;/ 21:10 Homber Zul: mamy przeciez polskiego gma 21:10 Homber Zul: to czego z nim nie pogadasz 21:10 Zevs Mighty Thunder: bo gm na aurea pojawia sie odswietnie 21:10 Zevs Mighty Thunder: a ciezko znalezc go na innym serwie 21:11 Homber Zul: ale ma swoja postac 21:11 Homber Zul: Xadam to mozesz zagadac 21:11 Homber Zul: ok zycze powodzenia dzieki za wywiad zaraz dodam 21:11 Homber Zul: ~~~ 21:11 Zevs Mighty Thunder: np 21:11 Zevs Mighty Thunder: ciao Co sadzicie o tym ze nie moze expic i jest terroryzowany przez swe ! |
Hmm nieciekawą ma sytuacje :( Aurea taka bedzie zawsze wojny, wojny i jeszcze raz wojny :P Niewiem ale chyba juz trwa nowa wojna nie jestem pewien? moze ktos cos wie?
|
powiem tyle:
=o! |
Nie wiem jak teraz, ale kiedy Zevs to byla najgorsza menda. Aurea to moj pierwszy server :). Na poczatlu nawet troche go lubilem, ale z czasem strasznie sie zmienil. pamietam jeszcze czasy jak Fast byl w RoMie ( z tego co pamietam to tak bylo, ale moge sie mylic, bo gralem tam rok temu :P).. RoM to gildia zalozona przez Polakow (sama nazwa o tym mowi), a teraz dominuja w niej szwedzi :P
|
Eee Zevs~ ty też nieczekaj tylko wbijaj na Kyre tak jak inne h lvl z aurei =) Tam niemasz sensu grania już moim zdaniem bo prędzej czy później będziesz hunted 4ever ;] A znajać Cie nie postąpisz tak jak niektórzy Polacy grający na aurei i niedojdziesz do Swe. =) tak jak rodzina Ninjów lub Soldek :P Pzdr
|
Zevs~ aktualnie katuje na Furora ;_). Hail vampy ;>
|
Pft, Zewz ;)
|
Cytuj:
RoM istniał kupę czasu, zanim w ogóle powstała Aurea. RoM istniał wcześniej na Nova, i zakładały go te same osoby, które później stworzyły go na Aurerze, po przeniesieniu się~ |
Cytuj:
|
o.o
...jak na moje oko to sie szykują zmiany... ;>
~~Hail Legionarius~~ //Nervy |
Też kiedyś grałem na Aurei i znałem ZEVS'a, fajny z niego gość :]
|
Ładnie o.O Powiem tyle, nie poddawaj sie Zevs, zawsze masz 2 wyjśćia, albo czekać, albo walczyć przeciwko, wiem że to troche już męczące, ale nie ma co marnować postaci przez takich dominatorów.
~Yours Jojo |
Hehe, dokładnie, zobaczymy jak to będzie wyglądało za jakiś czas : >
|
Cytuj:
http://web.archive.org/web/200309241...iders+Of+Morag |
Cytuj:
btw. To ze graja na kyrze nie znaczy ze ten swiat jest stracony ;> ~Genius Noob~ |
srry ze sie pytam ale ten co ma 100lvl to on sie przeniosl z tibi czy nie?Bo na tibi.com pisze ze nie ma takiego chara a ty masz 1lvl ?wiec on sie przeniosl??
@Topic Co do tego to jesli on gra to mam nadzieje ze ma on glupio;/ |
* Tibia.com
* Nie ten 100 lvl tylko Zevs Mighty Thunder Pouczające, że tutor ma takie zdanie ... n/c |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |