![]() |
Trening ???
No to tak mam 23 level i ...... ćwicze całymi dniami dzisiaj wskoczyły mi 2 sworda i 3 shielda !!! ( a wczoraj czyba po 1 )
A mojemu koledze na 29 levelu skille rosną jeszcze szybciej ja mam teraz 53/49 i ćwiczę z równym sobie ze skillami ale nie levelem on ma 19 .?? Jak ćwiczyć równym ze soba ??? JAki ekwipunek i czy lepiej ćwiczyć i człowiekiem czy potworami ?????????/ |
Przy cwiczeniu skili zdejmuj zbroje i zakladaj najslabsza bron i shield i idz na jakiegos potworka ktoremu dasz tak rade (np.dwarf) i pamietaj jak walczysz z potworkiem to zawsze na full shielding, a na party w zaleznosci co chcesz cwiczyc. I probuj uzywac funkcji szukaj
|
jak chcesz trenowac z potworkami (polecam) to:
wez caly eq, jakas slaba bron. wlacz full def i bij jakiegos slabego potworka (troll, dwarf, rot). jak bezdie weicej niz 2 to zabijaj z jakiejs mocniejszej broni. jak chccesz trenowac z graczem: slaba tarcza+slaba bron, on tak samo a skile bede ci coraz wolniej leciec. pamietaj, im wyzej tym wolniej |
Cytuj:
|
i pamietaj zeby zawsze atakowaly cie dwa potworki ( dwa roty albo czlowiek i szczura itp.) bo wtedy shielding szybciej rosnie niz wtedy jak nawala cie tylko jeden potworek
|
wedłub mnie lepiej cwiczyć z kumplami niz z potworkami
|
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |