![]() |
Reklamy
Wywalcie te REKLAMY albo je ograniczcie troche. One sa straszne i mnie strasznie zniechecaja do wchodzenia na ta strone.
|
Jak zapłacisz nam tyle, ile dostajemy za reklamy/miesiąc to nie ma problemu-zlikwiduje się.
A jeżeli naprawdę dużo ich wyskakuje-czas pomysleć nad obroną antyreklamową swojego kompa. |
Dokładnie-krok 1: Wyposaż się w odpowiednią przeglądarke np. Mozilla FireFox. www.firefox.pl
|
Mi tam żadne reklamy nie przeszkadzają ^.^
Tibia.pl musi jakoś zarabiać, teraz nie ma nic za darmo (np. porządnego hostu). |
Z jednej strony Dwim ma rację ale dodanie tego pseudo 2 posta z reklamą (głównie tibiapl.com) to już chyba lekka przesada... rozumiem gdyby tam znajdowały się reklamy innych stron, za które leci kasa... jeszcze tylko czekać aż w każdym podpisie obowiązkowo pojawi się jakiś banner...
EDIT: no i w pewnym sensie miałem rację... jak przeglądałem ostatnią notkę zostałem oszołomiony, co każdy wpis reklama... i tak jak w przypadko postów zawsze reklama tibiapl.com lub kubeczków (ewentualnie Drom'a)... to jusz chyba lekka przesada... |
Cytuj:
|
Wiem wiem, wszystko rozumię, wyraziłem tylko swoje niezadowolenie.
Wiedziałem ze zakładając taki temat mogę sie tylko jednej odpowiedzi spodziewać: "że z czegos trzeba utrzymywać stronke" a ja to rozumię. Pozdrowiam. |
.... no właśnie!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |