![]() |
limuzyna dla Rydzyka
http://wiadomosci.onet.pl/1255707,11,item.html
dostarcza albo dużo humoru albo przeraża mnie dostarczył ten artykuł tego pierwszego.minister do wymiany.zapraszam do komentarzy |
Nie jestem zdziwiony - lizodupstwo za głosy to normalna cecha PiSu. ;]
Muszą mu jakoś podziękować za te tysiące starych babć, które Ojciec Dyrektor omamił i kazał lecieć do urn. |
Wszystkie te sprawy z Ojcem Rydzykiem staja sie juz banalne...
Ktos powiedzial ze nie "powinno sie Boga uzywac jako narzedzia do zarabiania, Rydzyk tak wlasnie robi" A do polityki sie nie mieszam, wiekszosc polityków to poprostu IDIOCI. |
Cytuj:
A ta cala prowokacja Faktu to rotfl ;]] |
Co to tematu to ROTFL. W koncu nasz rzad jest najnowoczesniejszy bo sterowany radiem. Ja chce drugich wyborów :|
@Ghost Nieudany You Taffer. I'll find you! Też sie w Thief'ie zakochałeś jak ja? :P Thief rox :] Pozdro! |
I pomyśleć ,że ten minister mieszka kilka przecznic ode mnie. Ale czemu sie dziwić? To "ojciec dyrektor" zapełnił zwycięstwo PiS.
|
ROTFL ;D
Ale tak to jest pIs teraz będzie odpłacał Rydzykowi za poparcie w wyborach... Dla niech nie są teraz ważne nawoływania Episkopatu żeby politycy nie pucowali się w RM. A tak wogóle to niedługo w Polsce będziemy mieli cenzurę i tylko TVP będzie `dobre` reszta będzie `be`. W jakiejś gazecie widziałem wywiad z kimś z nowej KRRiT i tam pisało, że dla niego TVP powinno wyglądać jak TV Trwam... N/C Witamy w ''ciekawych czasach'' ;> |
Cytuj:
TV TRWAM ONLY \m/ |
Tego raczej nie trzeba komentować - a i obronić też raczej nie ma kogo...
Zatem, bez komentarza <zygi> |
Dziekujemy wszystkim ktorzy nie poszli na glosowanie ..
|
www.moheroweberety.net
enjoy (ps. Jeśli chodzi o limuzynę,to zagrajcie sobie w gierkę "uratuj stocznię" |
Ale pewnie ta stara rządowa Lancia wymięka przed Rydzykowym Maybachem :P
|
|
Cytuj:
|
"Moherowe berety... zwycięstwo i władza..."
|
A jak by Rydzyk grał w Tibie to też miał by specjalne warunki??
|
Cytuj:
|
Prowokacja na dość niskimpoziomie (ale jak na "Fakt" jest on zaskakująco wysoki).
Ale czy ministrowie SLD nie pożyczali swych Lancii innym? |
Cytuj:
|
Kuter:Racja porzyczali ale Rydzyk jest wrogiem większym niż przestępcy w tym kraju<hahaha>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |