Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   limuzyna dla Rydzyka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64386)

PiXik 07-02-2006 12:58

limuzyna dla Rydzyka

http://wiadomosci.onet.pl/1255707,11,item.html
dostarcza albo dużo humoru albo przeraża mnie dostarczył ten artykuł tego pierwszego.minister do wymiany.zapraszam do komentarzy

Ghost Nieudany 07-02-2006 13:27

Nie jestem zdziwiony - lizodupstwo za głosy to normalna cecha PiSu. ;]
Muszą mu jakoś podziękować za te tysiące starych babć, które Ojciec Dyrektor omamił i kazał lecieć do urn.

Nosso Mc'Furry 07-02-2006 13:56

Wszystkie te sprawy z Ojcem Rydzykiem staja sie juz banalne...
Ktos powiedzial ze nie "powinno sie Boga uzywac jako narzedzia do zarabiania, Rydzyk tak wlasnie robi"
A do polityki sie nie mieszam, wiekszosc polityków to poprostu IDIOCI.

hoomik 07-02-2006 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
A do polityki sie nie mieszam, wiekszosc polityków to poprostu IDIOCI.

ja bym nie nazwal idiota kogos, kto potrafi sie niezle dorobic i jeszcze miec przy tym wladze... a juz na pewno idiota nie jest rydzyk - co najwyzej manipulatorem. Jest na dobrej drodze aby ponownie do polskich mediow wprowadzic cenzure (chociaz teraz to ma sie nazywac jakos tak ladnie), trzyma lape na PiS i LPR (na SO juz troche mniej chyba, Lepper i spolka maja troche inne poglady dot. panstwa koscielnego itp.), robi co mu sie podoba i nikt sie go za to nie czepia. Jakby nie patrzec - chlop sie dorobil. I gdyby nie to, ze jest takim wrednym s****ielem, to niektorzy z was mogliby sie od niego uczyc jak wyjsc na swoje.

A ta cala prowokacja Faktu to rotfl ;]]

Grue 07-02-2006 15:01

Co to tematu to ROTFL. W koncu nasz rzad jest najnowoczesniejszy bo sterowany radiem. Ja chce drugich wyborów :|

@Ghost Nieudany
You Taffer. I'll find you! Też sie w Thief'ie zakochałeś jak ja? :P Thief rox :]

Pozdro!

Chessterr 07-02-2006 16:37

I pomyśleć ,że ten minister mieszka kilka przecznic ode mnie. Ale czemu sie dziwić? To "ojciec dyrektor" zapełnił zwycięstwo PiS.

*Ryspeht* 07-02-2006 16:47

ROTFL ;D

Ale tak to jest pIs teraz będzie odpłacał Rydzykowi za poparcie w wyborach... Dla niech nie są teraz ważne nawoływania Episkopatu żeby politycy nie pucowali się w RM.
A tak wogóle to niedługo w Polsce będziemy mieli cenzurę i tylko TVP będzie `dobre` reszta będzie `be`. W jakiejś gazecie widziałem wywiad z kimś z nowej KRRiT i tam pisało, że dla niego TVP powinno wyglądać jak TV Trwam... N/C
Witamy w ''ciekawych czasach'' ;>

Ville 07-02-2006 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Ryspeht*
ROTFL ;D

Ale tak to jest pIs teraz będzie odpłacał Rydzykowi za poparcie w wyborach... Dla niech nie są teraz ważne nawoływania Episkopatu żeby politycy nie pucowali się w RM.
A tak wogóle to niedługo w Polsce będziemy mieli cenzurę i tylko TVP będzie `dobre` reszta będzie `be`. W jakiejś gazecie widziałem wywiad z kimś z nowej KRRiT i tam pisało, że dla niego TVP powinno wyglądać jak TV Trwam... N/C
Witamy w ''ciekawych czasach'' ;>

JAKIE TVP?!?! BLUZNIERCO!

TV TRWAM ONLY \m/

$corcerer 07-02-2006 17:38

Tego raczej nie trzeba komentować - a i obronić też raczej nie ma kogo...

Zatem, bez komentarza <zygi>

Vil 07-02-2006 18:58

Dziekujemy wszystkim ktorzy nie poszli na glosowanie ..

Walekifa 07-02-2006 19:28

www.moheroweberety.net

enjoy

(ps. Jeśli chodzi o limuzynę,to zagrajcie sobie w gierkę "uratuj stocznię"

Krzesław 07-02-2006 19:36

Ale pewnie ta stara rządowa Lancia wymięka przed Rydzykowym Maybachem :P

NooB from LW 08-02-2006 12:45

http://www.cda.pl/gry-online/1/moher.php

spoko gra :P

Walekifa 08-02-2006 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NooB from LW

A do czego ja link podałem?........

Strwck 09-02-2006 10:21

"Moherowe berety... zwycięstwo i władza..."

ironmisiek 09-02-2006 10:35

A jak by Rydzyk grał w Tibie to też miał by specjalne warunki??

Arrivald 09-02-2006 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ironmisiek
A jak by Rydzyk grał w Tibie to też miał by specjalne warunki??

Chlopie, gdyby Rydzyk gral w Tibie to bys sie na serwer nie wbil bo moherowe berety zaczelyby ostro ciupac ;) Pewno codziennie budowalyby mu kosciolek z parceli...

djkuter 09-02-2006 11:31

Prowokacja na dość niskimpoziomie (ale jak na "Fakt" jest on zaskakująco wysoki).
Ale czy ministrowie SLD nie pożyczali swych Lancii innym?

Matek 09-02-2006 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djkuter
Ale czy ministrowie SLD nie pożyczali swych Lancii innym?

Jezzzzzzzuuuuuuuu - a co to ma do rzeczy. Czy teraz caly czas bedzie takie gadanie: a czy ministrowie SLD nie robili tego i tego. Tam tez byli ludzie, tez popelniali bledy, a usprawiedliwianie bledow tej ekipi "bo tak robili kiedys" jest *****sko naciagane. Idziemy do przodu czy stoimy w miejscu, co? Pozatym ja nie znam przypadku, zeby minister sld wyslal SLUZBOWY samochod na PRYWATNE wezwanie.

PiXik 09-02-2006 11:43

Kuter:Racja porzyczali ale Rydzyk jest wrogiem większym niż przestępcy w tym kraju<hahaha>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43.