![]() |
Anihilator na Iridii :)
Co tu dużo mówić ;) Look this ! Chris Jinikao Valegard i Drago w akcji :)
Kod:
http://www.rapidshare.de/files/12702610/anihilator_nr2.rec.html |
Weż to wstaw normalnie klikamy link i wchodzi strona ;/
|
@up
skopiuj link poprostu |
zamieszczam pierwszą próbe ;)
ostatnia sekunda pokazuje moc demonów xD http://rapidshare.de/files/12593609/...r_nr1.rec.html |
Ja wiem tylko niektórzy mogą pomysleć że to kelogger wiec tak napisałem;)
|
noo gratuluje wykonanego questu <macro nie zawiodlo> szczerze mowiac nie zabardzo ukrywaliscie sie z tym macro :p
|
Cytuj:
przecież żartowałem z tym "właczać macro" a uhalismy sie po to, żeby wpaść w trans heheh ;) |
Nice bot
Ladny bot hehe :p
|
"Ładny bot " , chyba raczej nie ma różnicy jaki bot bo i tak uha co 2 sec. nie ? (czy ile tam exhoused jest .. )
@Zwirek : Słyszałem że kręcisz z muchomorkiem ( shrek rox :D ) :):) gratz wykonani anii :):) |
Pfffff..... trzeba było bota godzine wcześniej włączyć.....
|
Cytuj:
sry ty nie zrobisz, bo nie bedziesz miał takiego chara (: |
Musze sie przyznac ze pierwszy raz widzialem annihilatora gdzie 4 osoby wygraly :P zawsze ktos padal ;] btw . Gratzzzzz !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz co to IRONIA xDDD. Po co sie kryć?? Kazdy robi na bocie(oprocz postaci magicznych) Druga sprawa ze GM nie moze zbanowac za film, a trzecie to nikt z nas sie nei przyznal do bota:):) Exhoused jest dla uha 0.9 sec:](Fast hand) |
Cytuj:
|
Omg. Wiem że film nie jest żadnym dowodem (nie musicie mnie oświecać....) i jest mi to zupełnie obojętne... dla mnie możecie zostać GM-ami nawet. Poprostu nie rozumiem robienia z siebie bohatera i chwalenia się oszukiwaniem. Jeszcze brakuje żeby ludzie wrzucali filmy z całej nocy działania bota na rotach, albo traina z macro......
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja ?? :confused: B) Jeszcze raz gz Chris i reszta ;) |
CHris co to za macro ;/ name plx ;P . Przyda się kiedyś jak się dorobie 100 + lvl ;p
|
Cytuj:
"CHris co to za macro ;/ name plx ;P . Przyda się kiedyś jak się dorobie 100 + lvl ;p" widzicie, powinniście odrazu linki podawać do macro :D, w bonusie aim bot żeby pvp było "ciekawsze".... Rozumiem że cieszycie się bardzo z questa i gratulacje dla was za zrobienie leveli i uzyskanie najlepszych realnie dostępnych broni, ale to że zrobiliście to oszukując moglibyście zachować dla siebie a nie czynić z tego pokaz..... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:07. |