Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Najszybszy 100 lvl w Tibi, By Tetro (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64432)

Hellraiser 07-02-2006 18:48

Najszybszy 100 lvl w Tibi, By Tetro

18:17 Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.

Tym Advancem Polak Tetro Aurelius, pobił Sampzora w najszybszym zdobyciu 100 lvl, Sampzor zrobił go w 60 dni a Tetro w jakieś 40+, Osobiście Gratuluje, Polak potrafi. i Chcę powiedzieć, że nie jest zbyt czesto Online gdy jest szkoła, prawie w ogole. Bardzo piękne PG, I prosze nie piszczcie ze Acc Sharing, etc, to jest juz nudne, i mysle ze az nie takie prawdziwe.:P:P Polak z rekordem będzie trudno go pobić, Btw nie wiedziałem gdzie zrobić tego pieknego posta wsadzilem go tutaj :P, Jeszcze raz jeden wielki Gz ode mnie.Chciałbym dodac że prawie do końca walczył z nim o te miano Rhy'Hron z Ocera ale dostał until Mar 09 2006, 02:40:18 CET because of account sharing, jak widac Bana :P, Chyba oswieciłem pare umysłów że wiedzą że Tetro zrobił rekord, bo myślę że nie każdy to wiedział.

Vil 07-02-2006 18:56

<jupi>

-.-//

Jahoh 07-02-2006 19:04

Hmm Bo Sampzor moze bil ten lvl sam... A Tetro ma 3 ownerow... Wiec sie nie ciesz ze jest lepszy od Sampzora.

Skad wiem? Mialem kolege na kyrze ktory znal "wszystkich" jego ownerow.

Protarus 07-02-2006 19:23

Sharing czy nie wazne ze jest 100 lvl no i rekord i za to Gratulacje.

Geli 07-02-2006 20:27

no wielkie gz jak polak chce to potrafi :D <jupi>

Wald_Kerius 07-02-2006 20:31

!! Gratz !!

I wez ty z takimi graj... -.- Buahahhahaha. Skubany dobry jest.:p

Hubert ^^ 07-02-2006 20:40

No nieźle :P. GZ GZ GZ i jeszcze raz GZ! :D

Gregoire 07-02-2006 21:05

To ze Tetro ma 3 ownerow (to jest pewne) jest tajemnica poliszynera dla tych co sie orientuja w sytuacji na Kyrze.
Wg. mnie to Sampzor nadal trzyma rekord - niby wbil wolniej ale wbil sam i to sie liczy.

I zaraz sie pojawia ludzie iscie broniacy Tetro Aureliusa, ze on nie dzieli bo dostalby bana, bo tamto, bo moze przez tydzien nie spac i grac itp.

Chetnie bym zlozyl gratulacje ale nie wiem ktoremu ownerowi skladac.

Over&Out
Karwal

pijopiwnik 07-02-2006 21:09

nie mów, że jak są dni szkolne to wogóle nie siedzi..-nieprawda a to link

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=63050

a tu kawałek wywiadu:

02:01 Tetro Aurelius: Daję ci słowo ze nie scharuje zobacz jak mam szkołe to 1 level na dzień robię siedze góra 9 h w dni szkolne.A jak jest wolno to jade jak sie da

@topic

gratz

luiss yora 07-02-2006 21:13

GZ GZ GZ GZ i jeszcze raz GZ
100 lvl i tylko 40 dni jestes niezly:)
ja na meina najszybciej w 2 tygodnie sie wbijam:)
a ty 100 lvl w 40 dni GZ :]

TIBIA IS COOL
Tibia jest dobra kazdy tibijczyk ci to powie:)

Gregoire 07-02-2006 21:20

@pijopiwnik
Jemu wierzysz na slowo a to dlaczego mi nie uwierzysz??

A pomyslales ze reszta ownerow tez musi chodzic do szkoly i tylko dlatego nie sa 24h online?

Fire Necromacer 07-02-2006 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez luiss yora
ja na meina najszybciej w 2 tygodnie sie wbijam:)

Chyba na rooku musi być z milion ludzi żeby w 14 dni z rooka wyjść i do tego trzeba dziennie 10 trolli ubić! omg jak tak długo wychodzisz z rooka to jesteś najwolniej wychodzącą osobą z rooka.. przecież Polak Potrafi :D

Topic: nie ma prawa żeby bez sharingu wbić 100 level w 40 dni.. człowiek by nie wytrzymał, a nawet jakby mu to się udało,to życie rl jest w stanie krytycznym
GZ dla wszystkich ownerów tego chara!... kimkolwiek jesteście....

pijopiwnik 07-02-2006 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gregoire
@pijopiwnik
Jemu wierzysz na slowo a to dlaczego mi nie uwierzysz??

A pomyslales ze reszta ownerow tez musi chodzic do szkoly i tylko dlatego nie sa 24h online?

dlaczego mialbym Ci nie wierzyć?

skąd wiesz czy "muszą" chodzić do szkoły? może mają po 20+ lat i nie są na studiach? albo rzucili szkołę?

Blizak 07-02-2006 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pijopiwnik
nie mów, że jak są dni szkolne to wogóle nie siedzi..-nieprawda a to link

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=63050

a tu kawałek wywiadu:

02:01 Tetro Aurelius: Daję ci słowo ze nie scharuje zobacz jak mam szkołe to 1 level na dzień robię siedze góra 9 h w dni szkolne.A jak jest wolno to jade jak sie da

@topic

gratz

A wiesz, że są ferie?

Gregoire 07-02-2006 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pijopiwnik
dlaczego mialbym Ci nie wierzyć?

skąd wiesz czy "muszą" chodzić do szkoły? może mają po 20+ lat i nie są na studiach? albo rzucili szkołę?

Jemu wierzysz bo wierzysz a mi nie wierzysz. Sprytne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blizak
A wiesz, że są ferie?

A wiesz ze ferie trwaja 2 tygodnie a nie 7 tygodni? Chyba ze 3 ownerow mieszka w 3 roznych wojewodztwach w ktorych w innych terminach maja ferie to moga miec te 6 tygodni xD.

scorp 07-02-2006 22:09

..., to ze szaruje to prawda =]
anyway gz

btw. rhy'horn ma zasluzonego bana, poniewaz gralem z nim na lucerce to tak samo jechal z lvl-em i sharowal patrz; cirdan fallassion

Maximus89 07-02-2006 22:15

Tyle ze teraz sa rozdzki wiec Tetro mogl bardzo szybko expic a za czasow Gamblera rozdzek nei bylo.......

Protarus 07-02-2006 22:17

wazne ze jest rekord dla polaka;] a niedlugo seromontis wbije 250 lvl.
Tak wogule to jak ja zaczynalem grac w tibie to polacy wogule sie nie liczyli a teraz......kazdy server dla polakow

Siala baba mak nie wiedziala jak a dziad wiedzial nie powiedzial wtedy przyszedl Chuck

Phoelerius 07-02-2006 22:24

Muwuahahaha, Gratz dla Braniewa za zrobienie 100lvl w tak krotkim czasie!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maximus89
Tyle ze teraz sa rozdzki wiec Tetro mogl bardzo szybko expic a za czasow Gamblera rozdzek nei bylo.......

Jo, wandem ghule bili.
-.-

Fiszbin 07-02-2006 22:29

ekhm..

Gratz, ale nie tyle co "Polak potrafi", a "Polacy Potrafią"..... Mówcie co chcecie ja swoje wiem!(Komandor Kukumber też!! :P)hihi

Ten post napisałem ku chwale Komandora Kukumbra! On zawsze wie swoje!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05.