![]() |
Najszybszy 100 lvl w Tibi, By Tetro
18:17 Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.
Tym Advancem Polak Tetro Aurelius, pobił Sampzora w najszybszym zdobyciu 100 lvl, Sampzor zrobił go w 60 dni a Tetro w jakieś 40+, Osobiście Gratuluje, Polak potrafi. i Chcę powiedzieć, że nie jest zbyt czesto Online gdy jest szkoła, prawie w ogole. Bardzo piękne PG, I prosze nie piszczcie ze Acc Sharing, etc, to jest juz nudne, i mysle ze az nie takie prawdziwe.:P:P Polak z rekordem będzie trudno go pobić, Btw nie wiedziałem gdzie zrobić tego pieknego posta wsadzilem go tutaj :P, Jeszcze raz jeden wielki Gz ode mnie.Chciałbym dodac że prawie do końca walczył z nim o te miano Rhy'Hron z Ocera ale dostał until Mar 09 2006, 02:40:18 CET because of account sharing, jak widac Bana :P, Chyba oswieciłem pare umysłów że wiedzą że Tetro zrobił rekord, bo myślę że nie każdy to wiedział. |
<jupi>
-.-// |
Hmm Bo Sampzor moze bil ten lvl sam... A Tetro ma 3 ownerow... Wiec sie nie ciesz ze jest lepszy od Sampzora.
Skad wiem? Mialem kolege na kyrze ktory znal "wszystkich" jego ownerow. |
Sharing czy nie wazne ze jest 100 lvl no i rekord i za to Gratulacje.
|
no wielkie gz jak polak chce to potrafi :D <jupi>
|
!! Gratz !!
I wez ty z takimi graj... -.- Buahahhahaha. Skubany dobry jest.:p
|
No nieźle :P. GZ GZ GZ i jeszcze raz GZ! :D
|
To ze Tetro ma 3 ownerow (to jest pewne) jest tajemnica poliszynera dla tych co sie orientuja w sytuacji na Kyrze.
Wg. mnie to Sampzor nadal trzyma rekord - niby wbil wolniej ale wbil sam i to sie liczy. I zaraz sie pojawia ludzie iscie broniacy Tetro Aureliusa, ze on nie dzieli bo dostalby bana, bo tamto, bo moze przez tydzien nie spac i grac itp. Chetnie bym zlozyl gratulacje ale nie wiem ktoremu ownerowi skladac. Over&Out Karwal |
nie mów, że jak są dni szkolne to wogóle nie siedzi..-nieprawda a to link
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=63050 a tu kawałek wywiadu: 02:01 Tetro Aurelius: Daję ci słowo ze nie scharuje zobacz jak mam szkołe to 1 level na dzień robię siedze góra 9 h w dni szkolne.A jak jest wolno to jade jak sie da @topic gratz |
GZ GZ GZ GZ i jeszcze raz GZ
100 lvl i tylko 40 dni jestes niezly:) ja na meina najszybciej w 2 tygodnie sie wbijam:) a ty 100 lvl w 40 dni GZ :] TIBIA IS COOL Tibia jest dobra kazdy tibijczyk ci to powie:) |
@pijopiwnik
Jemu wierzysz na slowo a to dlaczego mi nie uwierzysz?? A pomyslales ze reszta ownerow tez musi chodzic do szkoly i tylko dlatego nie sa 24h online? |
Cytuj:
Topic: nie ma prawa żeby bez sharingu wbić 100 level w 40 dni.. człowiek by nie wytrzymał, a nawet jakby mu to się udało,to życie rl jest w stanie krytycznym GZ dla wszystkich ownerów tego chara!... kimkolwiek jesteście.... |
Cytuj:
dlaczego mialbym Ci nie wierzyć? skąd wiesz czy "muszą" chodzić do szkoły? może mają po 20+ lat i nie są na studiach? albo rzucili szkołę? |
Cytuj:
A wiesz, że są ferie? |
Cytuj:
Cytuj:
|
..., to ze szaruje to prawda =]
anyway gz btw. rhy'horn ma zasluzonego bana, poniewaz gralem z nim na lucerce to tak samo jechal z lvl-em i sharowal patrz; cirdan fallassion |
Tyle ze teraz sa rozdzki wiec Tetro mogl bardzo szybko expic a za czasow Gamblera rozdzek nei bylo.......
|
wazne ze jest rekord dla polaka;] a niedlugo seromontis wbije 250 lvl.
Tak wogule to jak ja zaczynalem grac w tibie to polacy wogule sie nie liczyli a teraz......kazdy server dla polakow Siala baba mak nie wiedziala jak a dziad wiedzial nie powiedzial wtedy przyszedl Chuck |
Muwuahahaha, Gratz dla Braniewa za zrobienie 100lvl w tak krotkim czasie!
Cytuj:
-.- |
ekhm..
Gratz, ale nie tyle co "Polak potrafi", a "Polacy Potrafią"..... Mówcie co chcecie ja swoje wiem!(Komandor Kukumber też!! :P)hihi
Ten post napisałem ku chwale Komandora Kukumbra! On zawsze wie swoje! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |