Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   POMOCY!!!!!! SZANTAZ!!!!!!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6450)

omufo 17-06-2004 13:23

POMOCY!!!!!! SZANTAZ!!!!!!!!

witam... mam duzy problem... sprawa wyglada tak ze pewien gosc o nicku LAMU CAGAS grajacy na Aldorii powiedzial ze bedzie mnie zabijal do momentu az nie dam mu 2k... raz juz to zrobil... jest sorkiem na 26lvl... :(
jak pytam go dlaczego to robi to oskarza mnie o rzeczy ktorych nie zrobilem... pls... pomozcie...

klimuss 17-06-2004 14:18

nie jestes pierwszy

mnie tesh wile osób tak oszukiwalo . mówili daj mi zwój eq albo ded :(

Andy ognisty 17-06-2004 14:26

Spróbuj poszukać wyzsych leveli ktorzy ci pomoga trenuj az ten gostek nie bedzie mogl ci podskoczyc unikaj go jak ognia - moze ci sie uda

Trener 17-06-2004 14:35

Najlepiej unikać klienta i znaleźć osoby o wyższych levelach prosząc o pomoc.

Możesz dać mu 2k ale to nie pomoże bo ciągle będzie chciał kase od Ciebie.

Albo......zmień świat na non pvp :))

omufo 17-06-2004 14:49

wiem ze bedzie chcial dalej kase wiec mu nie dam bo to sie nie skonczy... jak ktos gra na servie Adora i jest na tyle zyczliwy ze moze mi pomoc to niech odezwie sie na gg 3887207... najgorsze ze to polak a ja nie mam jak sie rozwinac zeby miec z nim jakiekolwiek szanse bo on na ok 25lvl a ja 16... pls... pomozcie... nie chce zmieniac serva... na tym mi sie podoba... szkoda ze wszyscy znajomi maja jeszcze nizsze lvle ode mnie...

Zip 17-06-2004 14:53

ja bym radzil dodać se typa do vipa jak wejdzie to ty poprostu wychodź z gry. Drugą alternatywą może być zamieszkanie w innym mieście. Ostatnie kup se czar Exiva i co jakiś czas sprawdzaj gdzie on jest

Vanhelsen 17-06-2004 14:53

Sprubuj otym pogadać z GM, bo jak sie niemyle to jest łamanie regulaminu, ale niejestem pewien tego !!!

Gonzo 17-06-2004 14:54

poszukaj osob ktore by ci pomogly go zabic tylko nigdy nie dawaj mu kasy

yon 17-06-2004 15:14

well. zrob dokladnie to samo co zrobilbys z taka sytuacja w realnym swiecie ;)
obejrzyj film 'Dlug' ?(

Well. wlasnie dzieki takim akcjom Tibia wydaje sie taka 'polska' ;)

Podpalacz 17-06-2004 15:45

Zacznij expic jak go nie ma:)

Poll 17-06-2004 16:04

N/C....człowieku jesteś hunted za to,ze denerwowałeś mojego qmpla,atakowałes jego stwory,rzucales jego spirami i nie chciałeś powiedzieć "przepraszam".Zamiast sobie wszystko wyjaśniać to sie zaczołes żucać i jeszcze mnie od Pkerów wyzywać.Czekam na 2k w moim ab'd dp-- do piątku.Miłej gry,jesteś już z 2h online i jeszcze nie padłeś,co masz za problem?Dałem ci 2dni na zebranie kasy...jeszcze jakiś problem?;]

Drill 17-06-2004 16:20

No i dokładnie stoje po stronie Poll'a
omufo zawinil i nie chce ponieść konsekwencji
wiem bo poll'a znam dlugo i on nie zabija bez przyczyny

omufo 17-06-2004 16:21

sluchaj... po pierwsze to nie atakowalem jego stworow tylko jednego ktoremu 5 obr zadalem bo kumpla nie zauwazylem (potwor dopiero do niego podchodzil a gdzy go zobaczylem to przestalem atakowac tego swampa wiec tylko 5 obr), po drugie nie podnioslem ZADNEGO speara, nie wiem skad wam sie to wzielo, a tym bardziej nimi nie rzucalem, stanalem tylko jak podeszliscie, a po trzecie to ja chcialem wlasnie wszystko wyjasnic, mowilem stoj, przestan, nawet jak atakowaliscie to stalem, nie uciekalem, chcialem wyjasnic to ale wy mnie nie sluchaliscie, i nie przypominam sobie kiedy nazwalem kogokolwiek z was pk... nie sluchales wogole co do ciebie mowilem... miales swoja wersje i na jej podstawie mnie zabiles, poza tym jak pozniej gadalem z twoim kolega i pytalem za co mam zaplacic to WYRAZNIE powiedzial ze TYLKO za te 5 obr... to troche przesada... poza tym ja SAM przestalem go atakowac...

Telupeje 17-06-2004 16:27

Teraz już jestem pewny że cioty naprawde żyją w Polsce, a ty jesteś jedną z nich. Jeśli za 2 dni Lamu nie będzie miał tych 2 k w swoim dp, to się módl żebym cię nie spotkał nOObie...

Cytuj:

grajacy na Aldorii
A przypadkiem nie "Aldorze"?

Cytuj:

mam duzy problem (..) do momentu az nie dam mu 2k
Dla ciebie 2k to tak dużo, że aż musisz pisać idiotyczny temat na forum? N/C Lamo

Cytuj:

oskarza mnie o rzeczy ktorych nie zrobilem
A żeby temat był bardziej dramatyczny z twojego punktu widzenia trzeba było troche pokłamać, nie? To kto niby zabijał nie swoje stwory i kradł spiry?

Dj Nekro 17-06-2004 16:35

Hmmm... oni dobrze ci mówią z tymi wyższymi lvl'ami.
Jakbyś z nim gadał lub cie atakował zapytaj sie "Kiedy to było?" lub "Czy ma dowody na to?" :)
Niemartw sie, też tak miałem naszczęscie mam palka na 34 lvl i przegoniłem gościa który wymuszał odemnie kase:))
Teraz boi sie do mnie podejść:P

omufo 17-06-2004 16:39

sluchaj... nie zabijalem tych potworow... jednemu zabralem tylko 5 obr... to po pierwsze... po drugie... nie kradlem tych spearow... nie wiem skad im sie to wzielo... czy moga byc tak bezczelni... przeciez mnie zabili to w zwlokach mogli zobaczyc... a z tymi 2k... moze to i nie duzo ale nie mam gwarancji ze pozniej nie powiedza "daj drugie 2k"... a to juz bedzie duzo...a to do polla... nie wiem co ci twoj kumpel nagadal ze ja zrobilem... wiem ze jak ciebie sciagnal to nie chciales mnie sluchac... od razu wyskoczyles z textem... placisz 2k albo gin, teraz... nawet gdybym chcial to nie moglbym wam dac tej kasy bo przy sobie mialem 150 gp...

besn 17-06-2004 16:43

jak nie przestaniesz sie wydzierac i lamisz forum takimi rzeczami to zrobie chara na aldorze i bedzie cie huntowalo wiecej osob, hf

~poll lubi chlopcow

omufo 17-06-2004 16:44

jeszcze jedno... telupeje... smiem watpic ze jestes kims z ich bandy... moze pollem?? wystarczy spojrzec na date rejestracji i liczbe postow... troche to dziwne ze pierwszego dnia wlazles akutat tutaj i tu napisales posta mnie oskarzajacego...

JołAsia 17-06-2004 16:45

Możesz też skopiować jego wypowiedź i przesłać do GM. Staraj się go unikać i dużo trenuj. Mnie też wiele osób szantażowało i oskarżało o rzeczy których nie zrobiłam i dlatego zaczelam grać na serwerach "non PvP" :))

Telupeje 17-06-2004 16:53

Cytuj:

nawet gdybym chcial to nie moglbym wam dac tej kasy bo przy sobie mialem 150 gp...
No to chyba dlatego masz 2 dni...

Cytuj:

trenuj az ten gostek nie bedzie mogl ci podskoczyc
ROTFLxDDDDDDDD
To może najpierw zobacz na inne postacie Lamu Cagasa, a potem pisz idiotyczne posty xDDD

Cytuj:

mnie tesh wile osób tak oszukiwalo . mówili daj mi zwój eq albo ded
I kogo to ma niby obchodzić...

Cytuj:

Możesz dać mu 2k ale to nie pomoże bo ciągle będzie chciał kase od Ciebie.
Znasz Lamu Cagasa? Nie? To po kiego wała się udzielasz i oskarżasz go o to, że będzie kłamał?

Cytuj:

Albo......zmień świat na non pvp
Bardzo dobry pomysł. Jeżeli płaczesz po każdej śmierci od gracza i zakładasz bzdetne tematy, to non pvp jest dla ciebie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26.