![]() |
Del'Toro
Zapewne wielu z was czytało posta Kondy na tibi.com na forum. Ja chcem napisać tutaj żeby każdy mógł się dowiedzieć.
Wiele osób zna gildie Del'Toro a jeśli nie to małe streszczenie. Otóz gildia Del'Toro robi wysokie lvle na nowym serwie gdy juz zrobia wystaczajaco duze to zakladaja gildie Del'Toro aby rozpier***c ten serwer i wkutek tego doprowadzic do wojny. Mialo to miejsce na Iridii, Berylii, Galanie itd. Konda pisze ze Del'Toro pojawi sie i na tym serwie (na Kyrze) i zrobi to co na innych serwerach. Wiec trzeba jak najszybciej dzialac. Zeby nie roz*****i Kyry. Juz powoli zaczynaja sie "wozic" po calym tym swiecie. Juz wyganiaja z najlepszych miejsc na expienie, zabieraja lootbagi i zabijaja wszystkich tych kto im niepasuje. Wiekszosc osob jest Next-Generation a inni sie ukrywaja. Nie mam zbyt wysokiego lvla na Kyrze i nic nie zdzialam ale jezeli wszyscy sie wezma w garsc zanim powstanie Del'Toro to moze cos zdzialamy. Do Lorda Wlodka Ja nie napisalem ze Konda jest w Next-Generation tylko ze napisal posta na tibia.com ze na Kyrze sa Del'Toro X( X( X( X( |
Konoda w Ng to juz chyba zart.....moze oni i robia bardzo szybko lvl ale tetra juz chyba nie dogonia
|
A po co go maja doganiac?Beda go rookowac :] styknie kilka sorcow z 15mlvl+ i Tetro pada :)
|
Cytuj:
|
Tetro pokazal juz nieraz ze lubi zjazdy na noobach :D , jak bedzie wojna to o tetra niemace sie co marwic ;)
|
Del'Toro
Znam niektóre osoby z nich z wojen. Że grają na Kyrze to dla mnie zadna nowosc ^^. Oczywiscie najwiecej do powiedzenia tutaj maja osoby z 30 lvl- bo to przeciez oni bronia pozadku na servie B) Po co pisac glupoty jak nie wiesz wogole jakie sa szanse na wygrane... Z tego co obserwuje na Kyrze juz raczej nikt nie dogoni Polakow w lvlach szczególnie Tetro Aurelius-a... Szczerze mówiąc nie widzialem zadnego serva opanowanego wylonczie przez Polakow w takim czasie... Na THORI byla o wiele lepsza ekipa i dzieki zdrajcom, tylko ludzie czas stracili....:evul:
Do zobaczenia na nowych w wakacje: Kunkers'Thor never die in my memory :( |
Omg, wszyscy marudzą jak im źle z Del'toro, ale jak się przenoszą na inny server to jest masakra. Każdy się tłucze o władze i jest gorzej niż jak DT rządzi. Grałem na Isarze i pogrywam na Iridii, na obydwu światach było DT i dopóki nie odeszło grało się lepiej.
|
Ehehe ; ) tetra juz raczej nikt nie dogoni, a w dodatku na kyrze torosow gra kilku... ja bym sie nimi na razie nie przejmowal, chociaz pewnie i tak w koncu beda znaczna sila zwazywszy na ich hmm pro stajl gry...
|
?
nie jestem pewny ale slyszalem ze Jejihev gra na Kyrze ale nie wiem czy to prawda tylko tak slyszalem ;] moze ktos potwierdzi ?
|
Cytuj:
[quote=Slivi] Konda pisze ze Del'Toro pojawi sie i na tym serwie (na Kyrze) i zrobi to co na innych serwerach. Wiec trzeba jak najszybciej dzialac. Zeby nie roz*****i Kyry. Rotfl, juz widze te bande noobow rzucajacych sie na Dt bez zadnej taktyki, lvli, run... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym, zycze, zeby Dennis i reszta Torasow wykosili cala ta Wasza Triade bo najzwyczajniej sciagneliscie sobie nazwe najsilniejszej gildii jaka byla kiedykolwiek na Iridii. |
według Konoda Xerteza to Jejihev
|
Jejihev pwns ~ xD (Soena, Xeano)
NG jest jak DT znam ich z Obsidi. Tetro nie jest taki niesamowity, Patrz. Sampzor ( i jego inne chary jak Cruth czy Luringen) DT jak bedzie chcialo to i tak przejmie serv i tak. Na Berylia wojna byla DT vs GG DT 20 graczy bylo a w GG około 50 :) i Sampzor przegral wojne. Zycze milej gry, zachęcam do walki i czekam na ciekawe war movies. |
Stek Bzdur kazdego da sie zabic, a jak kogos bezposrednio problem nei dotyczyl to po co sie wypowiada (mala dygresja:D ). Troche zapozno na walke an swiecie, na na galanie grali od poczatku...PS Tetro jest czlowiekiem i nie jest nie do ubicia:P
|
Skoro wszyscy umieja tylko komentowac i krytykowac innych za to w jakiej sa gildii i jaka nazwe nosi ta gildia lub jakies inne wymowki to znaczy ze jestescie poprostu cipy.
Rankor nic dziwnego ze Del'Toro dala wam w dupe na Iridii, bo jezeli tam graja tacy ludzie jak ty to niema sie czemu dziwic. P.S. A nazwa gildii niepowstala ze wzgledu na to ze na tej twojej Iridii byla najsilniejsza tylko dlatego ze ta nazwa mi sie podoba i innym tez. A jezeli cos ci niepasuje to lepiej sie zamknij i sie niewypowiadaj bo niemam sensu. I czym ty sie koles tak przejmujesz przeciez to jest "tylko gra" |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do tego, ze nazwa Wam sie podobala. Jestescie az tak malo oryginalni, zeby nie potrafic wymyslic WLASNEJ nazwy dla WLASNEJ gildii? Gah, lekcje polskiego tez by Ci sie przydaly, "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. =) Cytuj:
Cytuj:
|
Rankor strasznie sie znoobiłeś grałem na Irydi zaraz po uruchomieniu tego serva i jeżeli tam nie było Del'toro to widocznie grasz od niedawna.
Chiałem powiedzieć że odnosnie Triady to byłem na Irydi w Triadzie i cie to niepowinno obchodzic czy ja swoją gildie nazwe smerfy czy dupy wołowe. Pozatym prosze cie niegraj w tibie bo psujesz gre innym swoimi hu... wypowiedziami,brakiem wiedzy,i niekulturalnym zachowaniem.:baby: Eshar De'Siux Kyra Lider Gildi Triady P.S. F... Del'toro:evul: :evul: :evul: :evul: |
P.S. 2
To Przenieś sie na Kyre Ziomki z Twojego Serva chca Ci dac po dupie za to że jak była wojna to dupsko grzałeś w bezpiecznym miejscu . Pozdro i czekam na Ciebie misiu <lol>:evul: :evul: |
Widać że autor nie czytał uważnie posta Kondy. Konda napisał żeby Kyra uważała na Xeretza bo to sławny Jejihev z Galany. Który rządził Galaną i chyba jest jedyną osobą której Konda sie boi. To Jejihev wyrzucił Patriots z servera, poprostu jednym słowem Jejihev był osobą na Galanie która budziła największy strach, każdy się go bał. No ale trzeba przyznać że do Jejiheva wszyscy mieli respekt a teraz do Konda ma największy lvl to nie wielu ma. Co tu będe pisał o histori Galany, wracając do tematu Kondzie chodziło o to by już teraz wyrzucić Jejiheva z Kyry póki jeszcze mają sznase.
Moim zdaniem poprostu Konda jest zazdrosny i chce uprzykrzyć życie Jejihevowi. Bo Jejihev jest lepszym od niego i to cała Galana bedzie wytykać Kondzie. Poprostu Konda nie może się pogodzić nad lepszym od siebie Jejihevem. :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak mozna psuc gre innym PISZAC POSTY? Bijecie wszelkie rekordy na tym forum. Cytuj:
Jak byla wojna nie grzalem dupska w cieplym miejscu tylko expilem. =) Cytuj:
|
A mnie tylko śmieszy to, jak wszyscy są hepi i radośni, bo polaczki rządzą na serwie, bo polaczek ma 100 lvl, bo to, bo tamto... Jeśli faktycznie DT jest na Kyrze, to powiedzcie ładnie papa waszej aktualnej grupie rządzącej, bo i tak gówno zdziała.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28. |