Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [elysia] [Siejnik team] Mała potyczka :P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64525)

Lancellots 08-02-2006 13:16

[elysia] [Siejnik team] 66rp and 51 ek dies

Dzisiaj zamieszczam film z <malej wojny>.
Kolesie padajo dlatego że ten 66 palek wpadl do kazo i zaczol walic all red skulli wiec postanowilsimy skrócic jego poczowe...
Reszte zobaczcie na filmie.

http://rapidshare.de/files/12778992/warrr.rec

jak już 2 ziomów padnie to tam dalej nic sie zbynio nie dzieje

Have fun.

///Siejnik squad
///Boyakki

rekinek 08-02-2006 22:54

hehehe ;p jak zwykle nice i easy fragi ;p szkoda tylko ze musiale msprawdzic co sie w tym czasie dzieje z gringers i jak przyszedle mt ojzu tylko ciala sie walaly i all szli do carlin ;(

lunaryjczykas 09-02-2006 08:49

gz,fajna ta wasza "wojna" ;D,fajne hity lecialy :)

Moncjusz 09-02-2006 09:11

no odało wam sie,ale

Moncjusz 09-02-2006 14:23

No udało się wam :), uciekałem, nie zauważyłem żę nie am many na vitke i ded, ale prawda jest taka ze wy byliscie w 30 a ja bylem z 2 kolegami :)Rewanż się szykuje!

Edit
Stoned avanger (czy jakos tak) lider ich gildii padł od Dalitasa draynera (105 ms), 1 ded lidera, dobrze wam idzie:]
edit 2
sory za 2 topici przez przypadek;p

Lancellots 09-02-2006 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moncjusz
No udało się wam :), uciekałem, nie zauważyłem żę nie am many na vitke i ded, ale prawda jest taka ze wy byliscie w 30 a ja bylem z 2 kolegami :)Rewanż się szykuje!

Edit
Stoned avanger (czy jakos tak) lider ich gildii padł od Dalitasa draynera (105 ms), 1 ded lidera, dobrze wam idzie:]
edit 2
sory za 2 topici przez przypadek;p

Bylismy we 100 a ty byles 1 no to co ze stoned padl od dalitasa ? moze lizales dalitasow dupe zeby go zabil ? a ze nie zauwazyles ze nie ma na vite to twoje noobostwo.
Rewanż sie szykuje ?? very good , ja tam slyszalem ze sie na nas 6 gildi szykuje :D bedzie zabawa , have fun on war nupsy

Zovad 09-02-2006 14:45

Grałem na ELysi i siejnika nie nawidzilem ale prawda ich pvp jest b.dobre; ]]
Szkoda mi kojota to moj kump. ;/

Lancellots 09-02-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zovad
Grałem na ELysi i siejnika nie nawidzilem ale prawda ich pvp jest b.dobre; ]

Thx wiesz sie gra sie ma :D my wiemy kiedy mana sie konczy i nie mzona vity strzelic bo uhem sie nawet trafic nie umie :P

Lancellots 10-02-2006 04:35

Kurde sry ze post pod postem ale komenujcie cos bo ni bedziemy dawac wiecej filmow jak tak, a nie mowcie ze az taki slaby film jest :< Koment blz :P

Nup Mage 10-02-2006 13:50

Jestem sławym samobójcą z filmu ;] kto zawsze ide na pierwszą linię, no kto? No Nup Mage a jak ;]

A co do Moncjusza to w punktach:
1. Nie wiem po co mnie zaczałeś atakować, chyba nie myslałeś, że 36 Ms z redem pojdzie solo :s
2. Kiedy 2 razy wylądowałeś na redzie, powinieneś uciekać, a się wpierd*** na kolejne parę osób.
3. Nie mieszaj następnym razem kumpli, bo Kojot padł przez Ciebie, a Kapitan miał to szczęście, że uciekł...
4. Dzięki tobie i Kojotowi za sporo uhów, następnym razem trzeba ściągnać TBI, bo tam jest chyba uhbot :s

/Nup Mage

Moncjusz 10-02-2006 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nup Mage
Jestem sławym samobójcą z filmu ;] kto zawsze ide na pierwszą linię, no kto? No Nup Mage a jak ;]

A co do Moncjusza to w punktach:
1. Nie wiem po co mnie zaczałeś atakować, chyba nie myslałeś, że 36 Ms z redem pojdzie solo :s
2. Kiedy 2 razy wylądowałeś na redzie, powinieneś uciekać, a się wpierd*** na kolejne parę osób.
3. Nie mieszaj następnym razem kumpli, bo Kojot padł przez Ciebie, a Kapitan miał to szczęście, że uciekł...
4. Dzięki tobie i Kojotowi za sporo uhów, następnym razem trzeba ściągnać TBI, bo tam jest chyba uhbot :s

/Nup Mage

1.Zacząłem ciebie atakować, bo zabiłeś kolegę (dziwne, że jak tylko pojawiło się red hp to od razu uh-.- bot?
2.nie weim kiedy miałem reda, może pod koniec
3.gdyby inni kumpleby przylezli to już było by po was, a że 3 sie nas wtedy tylko zebralo niestety
4.Wy chyba wszyscy macie bota, ciągle dostawałem i nie gadaj, że jesteś królem pvp i dlatego maz takiego cela-.-

A ty padłes prawie na 2 sd :) aaa wczoraj ekipa 15 osobowa zaczęła was atakować i do depo sie uciekło ?

Zovad 10-02-2006 14:47

Mi i tak sie podobaja Siejnika akcje sa zgrana gildia i wiedza co maja robic
A ty moncjusz radze uh,y nosic macie jakies inne filmy?chętnie bym obejrzał btw. Ty Boyakki wiem ze bardzo bogaty jestes : D

Nup Mage 10-02-2006 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moncjusz
1.Zacząłem ciebie atakować, bo zabiłeś kolegę (dziwne, że jak tylko pojawiło się red hp to od razu uh-.- bot?
2.nie weim kiedy miałem reda, może pod koniec
3.gdyby inni kumpleby przylezli to już było by po was, a że 3 sie nas wtedy tylko zebralo niestety
4.Wy chyba wszyscy macie bota, ciągle dostawałem i nie gadaj, że jesteś królem pvp i dlatego maz takiego cela-.-

A ty padłes prawie na 2 sd :) aaa wczoraj ekipa 15 osobowa zaczęła was atakować i do depo sie uciekło ?

Na filmku ani razu nie miałem reda, jak na mnie sd marnowałeś pod dp też nie. Widać na filmie jak się co twoj strzał uham na samym początku, bo nie dawałem looka na twoich kolesi i nie wiedziałem czy się 3 sd nie spodziewać.
Zobacz na filmie kiedy reda miałeś [strzelałeś do Stoneda i Kommara z sd, ja ich uhałem, ty redzik, vitka i tak znowu].
Szczerze wątpie, że więcej osób by wam pomogło, bo jeśli problemem dla was jest uhnąć się przez 3 rudny, to sorry ale PvP to wy nie macie..
Istotnie problemem było strzelać do was jak albo przechodzliście przez krzaczki skosem albo chodziliście po prostej ;]
I nie wiem kiedy miałem paść na te 2 sd, bo jak mnie zacząłeś lać w kazo, to jakoś po każdym twoim sd się uhnałem ;]

Pk z Chile 10-02-2006 18:40

oj moncjusz a taki byles pewny siebie kiedy wpadales do kazo :(
i nie pier*ol ze nas tylu bylo bo w ten sam dzien kur*a was przyszlo cale stado (moze ciebie i tam nie bylo, ale byla reszta twoich kumpli) po kommara i stoneda

ach btw. wczoraj wpadla ekipa z 20 osob polaczkow xD 40-60 lvle by pokazac jak sa glupi, moze mysleli ze uda sie im nas zabic?

wczoraj z waszej ekipy padl 29 druid i 53 knight, od nas boyakki bo popelnil glupi blad, ale to nieczesto sie zdarza

szykuj ekipe dalej, ale nas latwo sie nie pozbedziesz

AFF

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52.