![]() |
[elysia] [Siejnik team] 66rp and 51 ek dies
Dzisiaj zamieszczam film z <malej wojny>.
Kolesie padajo dlatego że ten 66 palek wpadl do kazo i zaczol walic all red skulli wiec postanowilsimy skrócic jego poczowe... Reszte zobaczcie na filmie. http://rapidshare.de/files/12778992/warrr.rec jak już 2 ziomów padnie to tam dalej nic sie zbynio nie dzieje Have fun. ///Siejnik squad ///Boyakki |
hehehe ;p jak zwykle nice i easy fragi ;p szkoda tylko ze musiale msprawdzic co sie w tym czasie dzieje z gringers i jak przyszedle mt ojzu tylko ciala sie walaly i all szli do carlin ;(
|
gz,fajna ta wasza "wojna" ;D,fajne hity lecialy :)
|
no odało wam sie,ale
|
No udało się wam :), uciekałem, nie zauważyłem żę nie am many na vitke i ded, ale prawda jest taka ze wy byliscie w 30 a ja bylem z 2 kolegami :)Rewanż się szykuje!
Edit Stoned avanger (czy jakos tak) lider ich gildii padł od Dalitasa draynera (105 ms), 1 ded lidera, dobrze wam idzie:] edit 2 sory za 2 topici przez przypadek;p |
Cytuj:
Rewanż sie szykuje ?? very good , ja tam slyszalem ze sie na nas 6 gildi szykuje :D bedzie zabawa , have fun on war nupsy |
Grałem na ELysi i siejnika nie nawidzilem ale prawda ich pvp jest b.dobre; ]]
Szkoda mi kojota to moj kump. ;/ |
Cytuj:
|
Kurde sry ze post pod postem ale komenujcie cos bo ni bedziemy dawac wiecej filmow jak tak, a nie mowcie ze az taki slaby film jest :< Koment blz :P
|
Jestem sławym samobójcą z filmu ;] kto zawsze ide na pierwszą linię, no kto? No Nup Mage a jak ;]
A co do Moncjusza to w punktach: 1. Nie wiem po co mnie zaczałeś atakować, chyba nie myslałeś, że 36 Ms z redem pojdzie solo :s 2. Kiedy 2 razy wylądowałeś na redzie, powinieneś uciekać, a się wpierd*** na kolejne parę osób. 3. Nie mieszaj następnym razem kumpli, bo Kojot padł przez Ciebie, a Kapitan miał to szczęście, że uciekł... 4. Dzięki tobie i Kojotowi za sporo uhów, następnym razem trzeba ściągnać TBI, bo tam jest chyba uhbot :s /Nup Mage |
Cytuj:
1.Zacząłem ciebie atakować, bo zabiłeś kolegę (dziwne, że jak tylko pojawiło się red hp to od razu uh-.- bot? 2.nie weim kiedy miałem reda, może pod koniec 3.gdyby inni kumpleby przylezli to już było by po was, a że 3 sie nas wtedy tylko zebralo niestety 4.Wy chyba wszyscy macie bota, ciągle dostawałem i nie gadaj, że jesteś królem pvp i dlatego maz takiego cela-.- A ty padłes prawie na 2 sd :) aaa wczoraj ekipa 15 osobowa zaczęła was atakować i do depo sie uciekło ? |
Mi i tak sie podobaja Siejnika akcje sa zgrana gildia i wiedza co maja robic
A ty moncjusz radze uh,y nosic macie jakies inne filmy?chętnie bym obejrzał btw. Ty Boyakki wiem ze bardzo bogaty jestes : D |
Cytuj:
Zobacz na filmie kiedy reda miałeś [strzelałeś do Stoneda i Kommara z sd, ja ich uhałem, ty redzik, vitka i tak znowu]. Szczerze wątpie, że więcej osób by wam pomogło, bo jeśli problemem dla was jest uhnąć się przez 3 rudny, to sorry ale PvP to wy nie macie.. Istotnie problemem było strzelać do was jak albo przechodzliście przez krzaczki skosem albo chodziliście po prostej ;] I nie wiem kiedy miałem paść na te 2 sd, bo jak mnie zacząłeś lać w kazo, to jakoś po każdym twoim sd się uhnałem ;] |
oj moncjusz a taki byles pewny siebie kiedy wpadales do kazo :(
i nie pier*ol ze nas tylu bylo bo w ten sam dzien kur*a was przyszlo cale stado (moze ciebie i tam nie bylo, ale byla reszta twoich kumpli) po kommara i stoneda ach btw. wczoraj wpadla ekipa z 20 osob polaczkow xD 40-60 lvle by pokazac jak sa glupi, moze mysleli ze uda sie im nas zabic? wczoraj z waszej ekipy padl 29 druid i 53 knight, od nas boyakki bo popelnil glupi blad, ale to nieczesto sie zdarza szykuj ekipe dalej, ale nas latwo sie nie pozbedziesz AFF |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52. |