![]() |
Nawet, nawet.Szczerze nielubie "Władcy Pierścieni", lecz cóż rób dalej zobaczymy jak się rozkręcisz
PS.Na 5 ss dwoje dzieci chyba się palą co? |
Dzieki za pozytywnego komenta. Odp: Nie dzieci sie nie pala to tylko fajerwerki na niebie :p . Zabieram sie za dalsze odcinki.
|
Ładne, ładne mi sie podoba. Tylko czemu orki nie macie innych pomysłow na bohatera fake niz ork??
Tu na przykład mogły być zamiast orków cyce :p LoTR RuLeZ!! |
Dzieki :) . Wiem dlaczego wielu ludzi na bohatrow swoich historyjek wybieraja orki. Ork ze tak powiem ma duzo outfitow: berserker, spermik, leader... Naturalnie np. mino tez ma sporo, ale orki jakos jelepiej przypadly mi do gustu :p . Oczywiscie nie wszyscy beda orkami np. Legolas bedzie elfem z lukiem (niepamietam jak sie nawywal :p ), a Gimli dwarvem ;) . Mam mala prozbe :confused: moglby mi ktos zapodac outfit dla Aragorna i Boromira ? Bylbym bardzo wdzieczny.
|
Nieźle.
Jak na początek to nieźle, a co do tych dwoch to jak to chlopcy to możesz przecież zrobić normalnych ludzi.
|
No cool i orki :)) fajnie wykorzystane poczekaj do jutra a zapodam outy tylko opisz jak maja wygladac
|
-.-
1.Jest oddzielny temat do swoich 1 fejków -.-
2.Znowu cos z orkami :/ 3.Moze byc... |
z tymi orkami to prze***a***...
Hobbici orkami Gandalf orkami Jak miała to być "komedia" ... to ci wogóle nie wyszła.. Orki dawno się przejadły a co za tym idzie ... podstawianie ich jako hobbitów lub ludzi chyba całkowicie wyklucza to cuś... ale jak na pierwszy fake spokojnie możesz kontynuować swój dalszy rozwój... . |
Pomysł: 3/10 (przez dawno oklepane orki)
Fabuła: 11/10 (nie widziałem fake'ów z LOTR) Wykonanie: 9/10 PS: Ładnie jak na pierwszy fake.;) Czekam na next part. |
Orki, Orki, Orki ...
Z resztą czemu zrobileś tych (bleee!) orków ... zamiast ludzi? Z resztą zobacz ile te fake'i ważą ... :p 6/10 tak na zachęte :confused: |
Cytuj:
Ocena: wstrzymana do około 3 odcinka. |
Co wy sie tak k... do tych Orców przywaliliście??? Wiem że są już do dupy i obrobione, ale to przez to musicie kurde bluzgać cały Fake??? <łącznie z Avagerem> . Fake jest dobrze wykonany (fakt, orcowie to nie był najlepszy pomysł... Mogłeś już lepiej poprzerabiać Dworców...), ortografia dobra... Pare błędów jest... Ale najważniejsze.
Wątpię żebyś kontynuował ten fake, bo tego typu Story, głównie kończą się po pierwszej części. P.S. Koniki ni są wcale takie złe. |
Całkowiecie zgadzam się z przedmówcą ( Crolwalem ) co do jednego słowa.
Ocena: Fabuła 8,5/10 Wykonanie: 8/10 |
no no koniki cool :D ciekawe kim będom wrogowie<ludzie??>heh
|
Fajne nawet, lecz nie wiem dlaczego ale na tej trawce z Tiquandy to dziwnie wyglada.. No wlasnie, Gollum powiedzial Shire Baggins a nie Frodo Baggins ;P
|
Cytuj:
Tu chodzi o to że DO CHOLERY orki zastąpiły ludzi -.- ... A iż... są BARDZO ŁATWO dostępne outfity ludzi (w nie skończenie wielu kolorach do wyboru)... to ten użył orki (poszedł na łatwizne ?)... heh Po za tym te tibijskie... są ... jakieś takie Shrekowate -.- (pracuje nad "urzeczywistnieniem ich)... baj baj . dla mnie kicha ;P (faki z lotra juz byly), wykonania sie nie czepiam (tylko orki.. a ja fan ludzkosci jestem ;/ ). |
Jak na pierwszy raz to nadspodziewanie dobrze...Rób dalej jeśli chcesz
btw. Skoro hobbity i ludzie to orci to z kim będą walczyć?Z Ludźmi ?:D |
FAJNIE
czekam na dalsze częsci ale wytkne 2 błędy: - 2 dzieci się pali na którymś obrazku - W mordorze jak torturowali goluuma powiedział : Shire Baggins 8/10 //Pozdro\\ |
Mały N00bek
Fajny fake
najlepsze chyba było jak gandalf mUwił : Pamiętam jeszcze jak byłeś jeszcze małym n00bkiem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |