Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Elysia war + mała proźba (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64592)

Nevis 08-02-2006 18:29

Elysia war + mała proźba

Chciałem prosić o mała proźbe finansowa ze wzgledu na wojne z gildia zwana grinders (power abuserzy etc).Jeśli nie to nic sie nie stanie ale jesli ktos gra na elysi i mógł by cos wysłać jakieś (sd,uh,kase,itemki) to z chęcia bedę je oczekiwał w moim depo na edron ewentualnie prosze o msg w grze.
Tu macie filmik w nagrode
http://rapidshare.de/files/12782292/...sia_4.rec.html
[edit] zapomialem moj nick napisać
Nevis-master

Rybzor 08-02-2006 19:02

Filmik dosc fajny IMHO rozbawil mnie (bez urazy) Twoj post, 100+ lvl palek prosi o itemy, a w nagrode daje film, rotfl :), Fragi byly swietne warto dodac, duzo h lvli pada, film warto obejrzec, ladnie dostali po dupie ;d

Zovad 08-02-2006 19:05

Yo Nevis Fajny film nawet ;] tu stary Owner Ravina Laryda ty ja i kojot klepalismy razem Nowohucianina z siejnika ;] pozdro

Creghan_Elysia 08-02-2006 21:11

Nevis nie żebraj od ludzi ... taka jest prawda przed wejsciem do wojny mogles sie zastanowic czy bedzie cie na to stać , bo do wojny wszedłeś z własnej incjatywy :D

A giniesz przez swoją głupotę ... teraz masz wiecej możliwości ...
1. Wyjść z wojny ...
2. Albo walczyć do konca
lub Sprzedac postać puki nowy owner może jeszcze wyjsc cało z wojny

Sam mi mowiles ze i tak jush nie bedziehs gral ... wiec po co ci pieniadze ludzi na zmarnowanie ? Aby wiecej za postać na allegro dostać ??
Nie rozumiem jesteś w gildi gdzie większość ludzi była hunted i maja jedyny cel aby wygrać i być wolnymi ...

Ludzie nie powinni ci nic dawać ... sam sobie zarób szkoda ze zniżasz sie do takiego poziomu że żebrasz od innych ... szkoda mi ciebie ... masz swoja wspaniała gildie niech oni ci dadzą kaske ... ja padłem i dostane pomoc od swojej gildi a ty nie wiec sie zastanów , co bedziesh mial od nich ?

Chyba nic ... chca cie tylko wykorzystać do własnych celów a potem cie wy***ać ... i tyle ... masz jeszcze czas zastanow sie lepiej nie nie żebraj ...

Kafes 08-02-2006 21:12

Po co ci kasa jak wracasz na rooka niedlugo? :<

GumisFighter 08-02-2006 21:16

Nevis .................. Muhahahaha Bieda Ciśnie :D

Na Rl Też Napewno Żebrasz Ale O Ubrania Brudasie .............. <hahahaha>

Hail Grinders!!!!!!!!

Crazy Iwan 08-02-2006 21:31

Bardzo ładna walka, początek dla Grindersów, potem odwrotnie. Widze że szykuje się jeszcze kilka dobrych filmików z tej wojny :)

Nevis 08-02-2006 21:42

1. Creghan okradłeś Akalla na 600 zł i tylko czekać aż cie odwiedzi.
2. Kafes no comment.
3. :)

Nevis 08-02-2006 21:44

Apropo co te "A" ma znaczyc? Jakoś nie widze żebym padał :)

Dalanther 08-02-2006 22:01

Nevis, cisniesz cisniesz! ;)

Rób filmiki jak bedą jakieś akcje, bitwy :D

~Dala

Lancellots 08-02-2006 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevis
Chciałem prosić o mała proźbe finansowa ze wzgledu na wojne z gildia zwana grinders (power abuserzy etc).Jeśli nie to nic sie nie stanie ale jesli ktos gra na elysi i mógł by cos wysłać jakieś (sd,uh,kase,itemki) to z chęcia bedę je oczekiwał w moim depo na edron ewentualnie prosze o msg w grze.
Tu macie filmik w nagrode
http://rapidshare.de/files/12782292/...sia_4.rec.html
[edit] zapomialem moj nick napisać
Nevis-master

Huahjauah co nevis konczy sie kasa ? bylo trzba po siejnika plywac statkami i kasa sie skonczyla a nikog nie zabijales ?? uuuuu cienko tsaro nie ma uh/sd vozzo nie mial boh i sepil na gc Oo ale prawdzie mowiac to jestem za noctum ale nie za toba bym ci cos dal moze bo full kasy mam ale te twoje dziwne zamiary wobec siejnika nie ida w pare ...

///Boyakki

lunaryjczykas 08-02-2006 22:43

@Newis Taki h lvl nie ma kasy na runki,tylko rzebze od ludzi,lepiej isc na wojne i wszystko wy***ac,a potem sie martwic o kase :)niech ci gildia pomoze :D

Arra 08-02-2006 22:46

Film jest g00d Rybsonq siadl 2 razy w jednym dniu ale to jest zawodnik :)

Tonek 08-02-2006 23:15

Creghan tobie napewno gildia pomoze jak padniesz bo PA w ich wykonaniu jest swietne i nie dziwie sie ze maja kase... Bija niewinnych ludzi albo wymuszaja kase nie podajac nawet powodu.

Madus 08-02-2006 23:53

Nevis ty zawsze byles Nabem i bendziesz CyA :D

~~Madusik

Oleeeeeeeeeeeeeeeee8o

Creghan_Elysia 09-02-2006 00:26

Nevis usluszales nie pelna opowosci akallabeta chyba wiec milcz btw. to nie twoja sprawa
@Tsaro jush zrozumial i wyszedl z noctum bo wie ze niewygraja i woli jeszczep ograc w tibie na elysi

owszem moja gildi jest PA ale jak by byla mila itp. to nikt by nie czuł do nich respektu ... i byl by haos na kazdym swiecie najlepsza gildia jest PA

Moja gildi pomaga mi i innym i to jest wlasnie teamplay
gildiowy ... a noctum czyli lowowie wam nic nie dadzą
a kasa wam sie jush konczy jak widac
next timesie zastanow czy warto bylo ... i czy sie mialo kaske na wojne

Bo to co robisz jest załosne i tak sie kompromitujesz przedl udzmi jak nie masz kasy to odejdz z wojny albo nie graj wcale...

A akallabet moze sobie wpadac domnie heh nawyzej mu wpier... i tyle sie skonczy dzien dziecka

mysle ze symbol of future nie dojdzie do was wiec tesh na tibia.com sie nie blaznij ...
bo robisz z siebie lame wieksza niz jestes ...

Nevis 09-02-2006 00:34

Było by lepiej żebyś nie wypowiadał sie na temat Tsara jeśli nie wiesz o co chodzi.I zapewnie niedlugo znowu dojdzie.

Nevis 09-02-2006 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Creghan_Elysia
Nevis usluszales nie pelna opowosci akallabeta chyba wiec milcz btw. to nie twoja sprawa
@Tsaro jush zrozumial i wyszedl z noctum bo wie ze niewygraja i woli jeszczep ograc w tibie na elysi

owszem moja gildi jest PA ale jak by byla mila itp. to nikt by nie czuł do nich respektu ... i byl by haos na kazdym swiecie najlepsza gildia jest PA

Moja gildi pomaga mi i innym i to jest wlasnie teamplay
gildiowy ... a noctum czyli lowowie wam nic nie dadzą
a kasa wam sie jush konczy jak widac
next timesie zastanow czy warto bylo ... i czy sie mialo kaske na wojne

Bo to co robisz jest załosne i tak sie kompromitujesz przedl udzmi jak nie masz kasy to odejdz z wojny albo nie graj wcale...

A akallabet moze sobie wpadac domnie heh nawyzej mu wpier... i tyle sie skonczy dzien dziecka

mysle ze symbol of future nie dojdzie do was wiec tesh na tibia.com sie nie blaznij ...
bo robisz z siebie lame wieksza niz jestes ...

Chaos sie "ce ha" pisze

Creghan_Elysia 09-02-2006 01:25

to moze nam opowiesz o co chodzi ?
Jestem dyzlektykiem .... do tego wstawionym wiec prosze cie o wybaczenie mi :D

Nevis 09-02-2006 01:57

Niestety nie powiem Ci. Pozostaje Ci sie tylko domyślać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41.