Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Zabiła sama siebie ?:| (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64628)

Teravista 08-02-2006 21:38

Zabiła sama siebie ?:|

Przegl±dałem sobie dedy na erig.net i znalazłem co¶ ciekawego.Dziołszka zabiła sama siebie??? nie wiedziałem że tak się da zrobić.Jak kto¶ wie jak to się stało to powiedzcie mi.
http://i28.photobucket.com/albums/c2...x/beztytuu.jpg
http://i28.photobucket.com/albums/c2.../beztytuud.jpg

Prawo Kruka 08-02-2006 21:43

Walnęła fire fielda i się w nim zjarała.

Burakou 08-02-2006 22:00

Nie jestem pewien, ale słyszałem, że tak jest, gdy zabije cię własny summon (w przypadku knighta zaconvince'owany potwór). Akurat ta mogła zaconvince'ować Fire Devila, a ten mógł j± zaciupać chociaż to mało prawdopodobne.

Kamlot De'Kapy 08-02-2006 22:07

@up
Nie, poniewaz pisalo by "Killed by <ona> and Convice (?) Fire Devil
Tak mi sie wydaje ;]

Prawo Kruka 08-02-2006 22:07

Byłoby wtedy 'killed by fire devil of <jej nick>', mój koffany Bubelku :*

LucyferRip 08-02-2006 22:25

3x UP:
A ja widziałem filmik na tombach, jak gosciu miał swojego fire elementarer(sumowanego) i FE trafial niekiedy tego gostka ale nic mu nieodbieral :P

@Prawo Kruka:
Zgadzam sie z tob± że podłożyła sobie fire fielda lub inny.
Innego sposobu nieznam.

@Down
Zapomniałem o tej możliwo¶ci :P

Pingwin 08-02-2006 22:27

@UP
To sie nazywa server NON-PVP :)

@Topic
Niestety nie wiem. FF/EF/PF odpada, bo by bylo by nick and by fire/energy/poison... Nie mam pojecia :S.

Pozdro
pingwin

+1 Sorry za maly OT - jak cos to usunac :P

Filthy 08-02-2006 22:38

a SD w siebie to trudno walnac ??? -.-

Sashion 08-02-2006 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filthy
a SD w siebie to trudno walnac ??? -.-

Yea Knight i SD gratulacje -.-

lenio 08-02-2006 22:42

@up:
sd powiadasz? sd? walnij siebie z jakiejs runki ofnesywnej i zobaczymy co sie stanie:P oczywiscie pojawi sie tylko wokol ciebie takie "explo" ale nie bedzie hita i sie zmarnuje strzal z runki, wiec odpada;p.

Asthan 08-02-2006 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lenio
@up:
sd powiadasz? sd? walnij siebie z jakiejs runki ofnesywnej i zobaczymy co sie stanie:P oczywiscie pojawi sie tylko wokol ciebie takie "explo" ale nie bedzie hita i sie zmarnuje strzal z runki, wiec odpada;p.

Zmarnuje runke niezadajac sobie obrazen jedyna mozliwosc to fire field energy albo poison

Teravista 09-02-2006 09:36

O temacik sie rozwin±ł;) zawsze moje tematy po 5 minutach zamieraj± ale wkońcu co¶ ciekawego znalazłem:P
@Topic
No bardzo to dziwne.Przy innych dedach jest by (nick) and by fire....ale przy ostatnim nic takiego nie ma tylko nick :| a może znalazła jaki¶ program gdzie można dwa razy się t± sam± postaci± zalogować i poprostu siebie zabiła.To tylko ona wie :P

Lig@ 09-02-2006 09:50

re: UP

Zalogowanie 2x ta sam± jest niemozliwe. Pomysl jakby to wyszło ? Klonowania w tibii jeszcze nie ma... :]

Teravista 09-02-2006 09:56

A masz 100% pewno¶ć że kto¶ może zrobić taki program?? byćmoże bedzie dobrym informatykiem i znajdzie taki bug w grze który to umożliwi:P wszytsko jest możliwe ;)

Walekifa 09-02-2006 10:13

Jak się zrobi fire fielda,to jest napisane by fire...

a może to był jaki¶ bug??

Khazar 09-02-2006 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
Jak się zrobi fire fielda,to jest napisane by fire...

a może to był jaki¶ bug??

moja hipoteza jest taka ze zabila sie w czasie puszczania fire fielda, tzn wiecie ze field zadaje w czasie pierwszego uzycia jakies tam obrazenia, i byc mzoe tak bylo. a ma tez kiled by fire bo wykonczyl ja pozniejszy ogien.

Lotar Hellscream 09-02-2006 12:44

Wystarczy ze podejdzie do Carlin albo Thais przy bramie jest zawsze jeden straznik
mowi do niego
hi
fuck i tak w kulko a straznik bije go po 10 z ognia i ma wpis od siebie

Kaktusior 09-02-2006 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotar Hellscream
Wystarczy ze podejdzie do Carlin albo Thais przy bramie jest zawsze jeden straznik
mowi do niego
hi
fuck i tak w kulko a straznik bije go po 10 z ognia i ma wpis od siebie

Mysle ze straznik nie zjedzie Cie bardziej niz do 1 hp... ale zaraz sprawdze .. :evul:

EDIT: mozliwa jest smierc z rak straznika... ale jesli straznik cie zabije to na dead liscie jest napisane
Cytuj:

Killed at level x by fire.

Walekifa 09-02-2006 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar
moja hipoteza jest taka ze zabila sie w czasie puszczania fire fielda, tzn wiecie ze field zadaje w czasie pierwszego uzycia jakies tam obrazenia, i byc mzoe tak bylo. a ma tez kiled by fire bo wykonczyl ja pozniejszy ogien.

Też możliwe,ale nie lepiej spytać się jej w grze? :D Tylko dyskretnie,żeby nie było Ignore odrazu.

Axe'Taifun 09-02-2006 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
Też możliwe,ale nie lepiej spytać się jej w grze? :D Tylko dyskretnie,żeby nie było Ignore odrazu.

Pewnie, bo to na pewno ona sie rookowała... To był pewnie hack, bo nie znam zwyczaju dedowania dla zabawy przez hlvl. TO oczywiste że ona też nie wie :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11.