![]() |
Zabiła sama siebie ?:|
Przegl±dałem sobie dedy na erig.net i znalazłem co¶ ciekawego.Dziołszka zabiła sama siebie??? nie wiedziałem że tak się da zrobić.Jak kto¶ wie jak to się stało to powiedzcie mi.
http://i28.photobucket.com/albums/c2...x/beztytuu.jpg http://i28.photobucket.com/albums/c2.../beztytuud.jpg |
Walnęła fire fielda i się w nim zjarała.
|
Nie jestem pewien, ale słyszałem, że tak jest, gdy zabije cię własny summon (w przypadku knighta zaconvince'owany potwór). Akurat ta mogła zaconvince'ować Fire Devila, a ten mógł j± zaciupać chociaż to mało prawdopodobne.
|
@up
Nie, poniewaz pisalo by "Killed by <ona> and Convice (?) Fire Devil Tak mi sie wydaje ;] |
Byłoby wtedy 'killed by fire devil of <jej nick>', mój koffany Bubelku :*
|
3x UP:
A ja widziałem filmik na tombach, jak gosciu miał swojego fire elementarer(sumowanego) i FE trafial niekiedy tego gostka ale nic mu nieodbieral :P @Prawo Kruka: Zgadzam sie z tob± że podłożyła sobie fire fielda lub inny. Innego sposobu nieznam. @Down Zapomniałem o tej możliwo¶ci :P |
@UP
To sie nazywa server NON-PVP :) @Topic Niestety nie wiem. FF/EF/PF odpada, bo by bylo by nick and by fire/energy/poison... Nie mam pojecia :S. Pozdro pingwin +1 Sorry za maly OT - jak cos to usunac :P |
a SD w siebie to trudno walnac ??? -.-
|
Cytuj:
|
@up:
sd powiadasz? sd? walnij siebie z jakiejs runki ofnesywnej i zobaczymy co sie stanie:P oczywiscie pojawi sie tylko wokol ciebie takie "explo" ale nie bedzie hita i sie zmarnuje strzal z runki, wiec odpada;p. |
Cytuj:
|
O temacik sie rozwin±ł;) zawsze moje tematy po 5 minutach zamieraj± ale wkońcu co¶ ciekawego znalazłem:P
@Topic No bardzo to dziwne.Przy innych dedach jest by (nick) and by fire....ale przy ostatnim nic takiego nie ma tylko nick :| a może znalazła jaki¶ program gdzie można dwa razy się t± sam± postaci± zalogować i poprostu siebie zabiła.To tylko ona wie :P |
re: UP
Zalogowanie 2x ta sam± jest niemozliwe. Pomysl jakby to wyszło ? Klonowania w tibii jeszcze nie ma... :] |
A masz 100% pewno¶ć że kto¶ może zrobić taki program?? byćmoże bedzie dobrym informatykiem i znajdzie taki bug w grze który to umożliwi:P wszytsko jest możliwe ;)
|
Jak się zrobi fire fielda,to jest napisane by fire...
a może to był jaki¶ bug?? |
Cytuj:
|
Wystarczy ze podejdzie do Carlin albo Thais przy bramie jest zawsze jeden straznik
mowi do niego hi fuck i tak w kulko a straznik bije go po 10 z ognia i ma wpis od siebie |
Cytuj:
EDIT: mozliwa jest smierc z rak straznika... ale jesli straznik cie zabije to na dead liscie jest napisane Cytuj:
|
Cytuj:
Też możliwe,ale nie lepiej spytać się jej w grze? :D Tylko dyskretnie,żeby nie było Ignore odrazu. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11. |