![]() |
Brave Hearts
Nowo stworzona gildia na Pacerze. Na razie liderem jest 9 lvl ale to za niedługo się zmieni. Szukam członków do tej gildii. Przyjmujemy od 8 lvl. Nie mamy guildhause.
Pzd dla wszystkich .....::::::Hail Pacera::::::..... |
Czemu klamiesz
Liderem Brave hearts jest Sir Ahmad (moj kumpel) Bylem jednym z czlonkow w najwyzszych rangach gildii wiec za przeproszeniem nie p****** glupot P.S Jak mi nie wiezysz zobacz sobie mojego 25 sork (Ziomek baku) |
Hihihihihiihahahahahahah!
P.S. Czekam na waszą polemikę ;p |
Cytuj:
|
No dobra moze usunol, a ty noobku musiales dac takom sama nazwe no nie ciezko jest wymyslec cos samemu -.-
|
Cytuj:
|
Chyba ze mam rozumiec ze jest to kontynuacja tamtej gildii??
Mogl bys podac nick tego kolegi (mejbi znam) |
dużo charów miał. Silkka, Knight Wariors, Knight Wariors'ik, Master Xabies.
|
Hmm nie mam pojęcia o gildiach, bo jeżeli lider jest z Pacery, a ja jestem z Vinery to moge być w gildii? Jak coś to chciałbym. Mam Sorca na 14 (niedługo 15) lvl i 10 mlvl.
|
Moge należeć do gildii?
Nick : Violek
Level : 11 Miasto : Thais Eq : Bez komentarza ;) Skills : 30/35(Słaby,bo go nie robię) Server: Pacera, oczywiście! MSG ME na priv ,gdy mogę byc w gildii (w Tibii lub na forum xD) |
Cytuj:
|
Acha w takim razie nici, ale dzięki za podpowiedź.
|
Gildia
Wydaje mi się że w spisie nie ma tej gildi
|
X(
Hej,moge nalezec do tej gildii?
Co? X( Wkoorza mnie to czekanie... |
Ja chcem do gildii xD
Name: Arkas Thou
Profesja: paladin Lvl: 10 Mlvl: 6 Skills: 48/40 Miasto: Carlin piszcie plx xD |
Konda of Demon
:) :) Bardzo chcę by.ć w twojej Gildii;) ;)
.....::::::Hail Pacera::::::.....[/quote] Jestem na świecie Pacera. Jestem Knight. Mam lvl 15. Skille 32/35. Miasto zamieszkania Ab"Dendriel. Nazywam się Konda of Demon:cygaro: |
Chcę należeć do Twojej Gildii
MamNazywam się Konda of Demon. Zamieszkuję w Ab"Dendriel. Mam 15lvl. 2m lvl. Jestem Knight. Skille 32/35:dance: :faceoff:
|
:) Nick: Yattaman Knight
Knajt 20 lvl Skille: MAAAARNNE:( 45/40(ale teraz caly czas skilluje w kazo :) |
Imie: Wujek Celoz
Profesja: Sorcerer Level: 13 (Za jakieś pół godziny bedzie 14) Magic Level: 11 ;( Stan: F ACC Coś o sobie: Umiem czytać pisać i obsługiwać wideo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |