![]() |
Setzer Gambler siła jego Sd na playerze :)
Tak jak w temacie:
Enjoy: http://rapidshare.de/files/10100026/duel.rec.html http://i37.photobucket.com/albums/e8...avolta/lol.jpg |
nice loot z kolesi :P
zas setzer to nub bez pvp skilla ; |
Cytuj:
dlugo sie bawili z tym 47levelem |
Film stary, pvp Setz~sux, loot nice, sd nice :)
|
o co temu debilowi poszlo ?
|
Setzer w PvP jest cienki, ale jak widac, wcale nie musi zawsze trafiac. ;) Poza tym, jego sila jest na pewno w trapach. Co z reszta mozna bylo zauwazyc.
|
@Setzer
Gosc niezle wali z sd (mozna pozazdroscic) ;) ale gdyby sie spotkal z Cachero to... niewarto wiedziec (wynik przesadzony) :D @PvP Setzer ma poprostu do bani to swoje "pvp" (ja juz mam lepsze) :P @Film Film jest fajnie nakrecony, tylko niema happy endu (trudno zeby byl w takiej akcji B)) Jednym zdaniem - fajny filmik ;) |
LOL na taki lvl to on nie ma wcale pvp by mogl pocwiczyc na otsach :D
|
@ up: może akurat ten owner o tym nie pomyślał:D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
yep, pvp ma beznadziejne filmik tez zbytnio nie ciekawy ...
|
ten koles co na poczatku dedna to niezly noob z takim eq na redzie a co do samej akcji to ladnie sie trzymal ale nie mial szans ;/
|
tylko nie rapidshare --.--
Daj to na tibicams albo gdzies :/
|
Ziomy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Jak bym go znał z real <Setzer Gambler> Skopal bym mu ryj i kazal bym dawac itemki.
|
LoL
Jedyne co mozna powiedziec o tym filmiku to tyle ze fajny loocik z ziomka.
Setzer sie osmieszyl i pokazal ze nie ma pvp.... Zal.pl _______________________________________ SD'czka Kontrolnego ? :>:baby: |
Cytuj:
Co do filmy fajny (uwielbiam filmy z sorcami) Setz KISS KISSS KISSSS |
Dla mnie ten ,,pojedynek" wygral ten knight bo mimo ze dedl to bardzo dobrze sie trzymal.....Setzer zabil przez przypadek 2 osoby >lol< a temu paladynowi zal bylo sd :P.
Mysle ze Setzer ma cienkie pvp bo jego gildia zbiera najwyzsze lvl-e na Julerze wiec raczej rzadko moze ,,potrenowac" swoje umiejetnosci. |
Dopóki nie podasz powodu dla którego SG cie zabił, nie skomentuję.
że zabiłeś tego RSa i wziąłeś loot? Pierwszy cię zaatakował więc zasłużył. Tak apropo, plecak kładź na strzały, loocik mogłeś zachować a ak to tylko BoHy (chyba że już nie działa) |
Hmm.. ja bym sobie poogladal filmiki jak Setzer naparzal sie z Artarianem(moze ktos jeszcze pamieta) Setzer i nie tylko wymiekal. Artarian maja kilkadziesiat leveli mniej robil prawdziwa zez w szeregach gildji Setzera.
Dla niewtajemniczonych bylo to jakies dwa lata temu;] |
Mnie to wygląda na reguarny PA, taki jaką ofiarą stał się mój brat...
Trenował sobie (wtedy bodajże 18 lvl) na dwarfach, wyskakuje jakiś pallek, naparza go (był afk, robił sobie herbate) wraca do kompa, ma reda, nie zdążył się UHnąć, loguje się, zarzyna gnoja i potem wita go napis "hunted", musiał się chłopak wypłacać -.- Tacy ludzie mnie solidnie wku...rzają |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39. |