![]() |
Blad z tibia.exe
Wiec zrobilem formata zainstalowalem sobie Windowsa XP SP2 no i jak chce uruchomic tibie wyskakuje mi blad
Wyst±pił problem z aplikacj± Tibia***** i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Jezeli jestes w trakcie pracy, informacje, nad ktorymi pracujesz, mogly zostac utracone PRzekaz informacje o tym problemie firmie Microsoft. Utworzylismy raport o bledach, ktory mozesz nam przeslyac. Raport ten zostanie potraktowany poufnie i anonimowo Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach Kliknij tutaj Wyslij raport o bledach Nie wysylaj Takie cos jak dam nie wysylaj zamyka mi tibie poprotstu jak wpisuje passy to wybieram postac daje enter i wyskakuje mi takie cos pomozcie... |
Przeinstalowales klienta chociaz? -.-
|
Zmień sobie system.
|
Cytuj:
tak juz dawno -.- przed formatem zaczelo mi takie cos wyskakiwac nie wiem czemu... zrobilem formata all sterowniki mam i nic... @Up/\ na jaki radzisz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
a) Wymiana całego PCta na Mac'a b) Jak±¶ edycję Linuxa c) Inne systemy Jako podpowiedz podam ci, że Tibia jest jeszcze (chyba jeszcze :P) napisana pod Linuxa. Oczywiscie możesz zainstalować Win98 :P |
a mozg se sformatowales?
|
Sliver se sam mozg sformatuj jak nic ciekawego tu nie napiszesz to wypad
Error: Zrobilem z XP SP2 na 2000 Profesional i blad nastepujacy: Tibia***** has generated errors and wil be closed by Windows.You will need to restart programAh error log is being created nie wiem co zdzialac mam all sterowniki i programy lecz nadal nie dziala ;/ |
z jaki¶ mniej znanych powodów tibia gryzie ci się z windowsem, chyba faktycznie pozostaje tobie jedynie instalacja linuxa...
|
Ale dlaczego tak moze byc normalnie powinno chodzic po zainstalowaniu na nowo klienta ale format... wiec mowisz linuxa?
|
Cytuj:
Powinna tam byc opcja 'szczegoly' czy jakos tak. Powinienes kliknac na nia i zobaczyc, byc moze bedziem napisane z jaki mplikiem tibia sie gryziew. Wtedy go wywalasz i po problemie. A instalacja innegos systemu odpada bo po co? WinXP do zastosowania domowego jest tak samo dobry (a moim zdaniem nawet lepszy) niz jakakolwiek dystrybucja Linuxa. MacOS to typowo multimedialne kombajny - tez niepotrzebne. A argumenty typu Lin jest stabilniejsze o kant dupy rozbic. Jak ktos nie umie sobie poradzic z winem nie poradzi sobie z pingwinkiem |
Powtarzam Z Xp Na 2000 Zmienilem
... |
Cytuj:
@Matek: mi chodzio ogólnie, że Tibia może mu dziaać na linuxie, nie mówię, że linux będzie dla niego we wszystkim lepszy, ale jeżeli za wszelk± cene musi grać to niech spróbuje zainstalować linuxa |
mam xpka sp2 i jak wlonczam tibie wyskakuje mi blad o niewysylaj Wystapil problem z aplikajca TIbia***** i zostanie ona zamknieta, Przepraszamy za klopoty " dalem "Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach KLIKNIJ TUTAJ potem nacisnolem ABY ZOBACZYC INFORMACJE TECHNICZNE NA TEMAT RAPRTU O BLEDACH KLIKNIJ TUTAJ" klikam tam i widze "NASTEPUJACE PLIKI ZOSTANA DOLONCZONE DO TEGO RAPORTU O BLEDACH
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\990_appcompat.t xt DA sie cos zrobic? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |