Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Blad z tibia.exe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64671)

Brus 09-02-2006 11:30

Blad z tibia.exe

Wiec zrobilem formata zainstalowalem sobie Windowsa XP SP2 no i jak chce uruchomic tibie wyskakuje mi blad

Wyst±pił problem z aplikacj± Tibia***** i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Jezeli jestes w trakcie pracy, informacje, nad ktorymi pracujesz, mogly zostac utracone

PRzekaz informacje o tym problemie firmie Microsoft.
Utworzylismy raport o bledach, ktory mozesz nam przeslyac. Raport ten zostanie potraktowany poufnie i anonimowo

Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach Kliknij tutaj

Wyslij raport o bledach Nie wysylaj

Takie cos jak dam nie wysylaj zamyka mi tibie poprotstu jak wpisuje passy to wybieram postac daje enter i wyskakuje mi takie cos pomozcie...

Rybzor 09-02-2006 15:00

Przeinstalowales klienta chociaz? -.-

$corcerer 09-02-2006 15:41

Zmień sobie system.

Brus 09-02-2006 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Zmień sobie system.

@2UP/\
tak juz dawno -.- przed formatem zaczelo mi takie cos wyskakiwac nie wiem czemu... zrobilem formata all sterowniki mam i nic...

@Up/\
na jaki radzisz?

Thero 09-02-2006 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brus
@2UP/\
tak juz dawno -.- przed formatem zaczelo mi takie cos wyskakiwac nie wiem czemu... zrobilem formata all sterowniki mam i nic...

@Up/\
na jaki radzisz?

Nie mnie pytałe¶, ale ja chciałbym taki, na którym można "grać w linóksa" :).

Vanhelsen 09-02-2006 19:45

Cytuj:

@2UP/\

@Up/\
na jaki radzisz?

Masz do wyboru:
a) Wymiana całego PCta na Mac'a
b) Jak±¶ edycję Linuxa
c) Inne systemy

Jako podpowiedz podam ci, że Tibia jest jeszcze (chyba jeszcze :P) napisana pod Linuxa.
Oczywiscie możesz zainstalować Win98 :P

sliver 09-02-2006 21:16

a mozg se sformatowales?

Brus 09-02-2006 22:07

Sliver se sam mozg sformatuj jak nic ciekawego tu nie napiszesz to wypad

Error:

Zrobilem z XP SP2
na 2000 Profesional i blad nastepujacy:

Tibia***** has generated errors and wil be closed by Windows.You will need to restart programAh error log is being created

nie wiem co zdzialac mam all sterowniki i programy lecz nadal nie dziala ;/

Vanhelsen 10-02-2006 06:30

z jaki¶ mniej znanych powodów tibia gryzie ci się z windowsem, chyba faktycznie pozostaje tobie jedynie instalacja linuxa...

Brus 10-02-2006 09:44

Ale dlaczego tak moze byc normalnie powinno chodzic po zainstalowaniu na nowo klienta ale format... wiec mowisz linuxa?

Matek 10-02-2006 09:51

Cytuj:

Wiec zrobilem formata zainstalowalem sobie Windowsa XP SP2 no i jak chce uruchomic tibie wyskakuje mi blad

Wyst±pił problem z aplikacj± Tibia***** i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Jezeli jestes w trakcie pracy, informacje, nad ktorymi pracujesz, mogly zostac utracone

PRzekaz informacje o tym problemie firmie Microsoft.
Utworzylismy raport o bledach, ktory mozesz nam przeslyac. Raport ten zostanie potraktowany poufnie i anonimowo

Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach Kliknij tutaj

Wyslij raport o bledach Nie wysylaj

Takie cos jak dam nie wysylaj zamyka mi tibie poprotstu jak wpisuje passy to wybieram postac daje enter i wyskakuje mi takie cos pomozcie...

Powinna tam byc opcja 'szczegoly' czy jakos tak. Powinienes kliknac na nia i zobaczyc, byc moze bedziem napisane z jaki mplikiem tibia sie gryziew. Wtedy go wywalasz i po problemie. A instalacja innegos systemu odpada bo po co? WinXP do zastosowania domowego jest tak samo dobry (a moim zdaniem nawet lepszy) niz jakakolwiek dystrybucja Linuxa. MacOS to typowo multimedialne kombajny - tez niepotrzebne. A argumenty typu Lin jest stabilniejsze o kant dupy rozbic. Jak ktos nie umie sobie poradzic z winem nie poradzi sobie z pingwinkiem

Brus 10-02-2006 10:10

Powtarzam Z Xp Na 2000 Zmienilem
...

Vanhelsen 10-02-2006 11:56

Cytuj:

Powtarzam Z Xp Na 2000 Zmienilem
...

I nadal nie chodzi? czyli gryzie się tibia albo z windowsami albo z jakim¶ komponentem pcta, dodawae¶ now± kartę graf czy co¶ w tym stylu?

@Matek: mi chodzio ogólnie, że Tibia może mu dziaać na linuxie, nie mówię, że linux będzie dla niego we wszystkim lepszy, ale jeżeli za wszelk± cene musi grać to niech spróbuje zainstalować linuxa

Brus 10-02-2006 12:03

mam xpka sp2 i jak wlonczam tibie wyskakuje mi blad o niewysylaj Wystapil problem z aplikajca TIbia***** i zostanie ona zamknieta, Przepraszamy za klopoty " dalem "Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach KLIKNIJ TUTAJ potem nacisnolem ABY ZOBACZYC INFORMACJE TECHNICZNE NA TEMAT RAPRTU O BLEDACH KLIKNIJ TUTAJ" klikam tam i widze "NASTEPUJACE PLIKI ZOSTANA DOLONCZONE DO TEGO RAPORTU O BLEDACH

C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\990_appcompat.t xt

DA sie cos zrobic?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34.