![]() |
Użytkownik 2005 wyniki
Nie wiem z jakiego powodu ale temat został zamknięty więc już nie można głosować. Oto oficjalne wyniki.
nick/liczba głosów Matek 30 Slay 9 Taube 38 Baron Kaldrick Walekifa 7 Ville Vallo 8 Hoomik 24 Ghost nieudany 9 Pierwsze miejsce zajmuję: Taube Drugie miejsce zajmuję: Matek Trzecie miejsce zajmuję Hoomik Taube otrzymuję złotego Franka, Matek otrzymuję Srebrnego myśliciela, a hoomik brązowego awanturnika. Wiem ,że głupię nazwy ale co tam. Pozdrawiam. @Raul To chyba z rozpędu. @Shinjix To nie można było poprostu pousuwać posty? Lecz nie będe ingerować w waszą pracę:P |
Masz jak±¶ manię pisania literki "ę".
|
Temat został zamknięty, bo użytkownicy zrobili sobie z niego prywatna wojne.
|
I bardzo dobrze, że został zamknięty, bo zrobił się żałosny. Gratulacje dla zwycięzców.
|
Gratulacje dla d. Taube i Matka :)
|
Gratulacje dla Taube.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Rotfl, ale nagrody, zawsze chcialem miec zlotego franka czy jak mu tam ;D
Gratz dla zwyciescow i oby tak dalej :) |
Skandal. Wyniki s± sfałszowane.
hoomik na prezydenta, Taube do piachu. Taube nawet nie jest elytarna. Oszustwo. Proszę o specjaln± komisję do tego konkursu |
Gratz dla wszystkich ;) My¶le że wyniki były sprawiedliwe,mimo iż brakowało mi paru userów :l Aha i thx za wszystkie głosy na mnie O.o Miło wiedzieć że użytkownicy w jakim¶ stopniu doceniaj± to co robie (jeżeli doceniaj±,prawda Hoom~ ? :p )
|
Cytuj:
z posta na posta tracisz w moich oczach szacunek - o ile wogole kiedys go do Ciebie mialem. |
zamknijcie ten temat zanim powstanie wojna ups powstała gratulacje wszystkim jeszcze raz.
ps.Jak dobrze że normalni ludzie bywaj± doceniani<hura> |
Kolejne offtopy i klotnie w tym temacie beda karane.
|
Gz!!!!!!!!
|
GZ dla finalistów jak widać konkurs był przeprowadzony troche chaotycznie nieobyło się bez kłótni i niepotrzebnych wyzwisk.Konkurs troche odlegał od głównego założenia bo jak finalistami mog± być osoby które nie s± nawet rok na tym forum.Jak userzy wybrali tak będzie jeszcze raz gz dla d.Tabue i gratuluje reszcie.
|
Jaki konkurs, takie wyniki. Użytkownik roku ktorego popiera 38 userów? Przecież to kupa ¶miechu, a nie wynik.
|
To zobacz na wyniki z zeszłego roku. Jak sobie przypominam, to użytkownik roku miał z 9 głosów...
|
Cytuj:
Lebsze 38 poż±dnych głosów,niż 200 w stylu (hmm kogo by tu wybrać,niech będzie Ghost nieudany bo ma fajny nick ;P ) |
Cytuj:
|
i tak wszyscy doskonale wiedz± że to ja powinienem wygrać, tylko zostawiłem żelazko na gazie i nie mogłem pozgłaszać swojej kandydatury [;
a tak na serio to gratuluje zwycięzcy, twój mercedes już jest w drodze dostaniesz go lada dzień, oczywi¶cie o opłaceniu kolosalnego podatku od darowizny. |
Cytuj:
Zwycięscom gratulujemy zwyciestwa ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04. |