Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Glupia siostra i ban! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64730)

PawelekxD 09-02-2006 17:47

Glupia siostra i ban!

KIlka dni (bodajze 5 luty) temu grając sobie spokojnie na Harmoni wróciłem do depo i poszedłem po napuj.Wtedy moja glupiutka siostra napisala na trade sprzedam postac!!!!!!!!!!!!!!;( Wracam patrze wylogowalo mnie probuje sie lognonc a ty ze mam bana 8o. Wchodze na tibia.com patrze na swojo postac a tam ze mam bana do 5 marca na miesionc za acount trading. Da sie jakos napisac do Gm ze to pajac rodzinny napisal i zeby zdjol bana???:confused:

Wiedźmin 09-02-2006 18:04

Nie, bo tak może się każdy kłamca usprawiedliwić(nie mówie że kłamiesz).

PS. Zabij siostre i będzie spokuj:P.

DRoN 09-02-2006 18:20

Nie wolno zostawiać ważnych rzeczy w rękach głupców. Ja jak ide np. do sklepu to zostawiam postać , żeby ładowała mane albo treniła , ale jak jest moja młodsza siora , to zawsze wole dać loga i darować sobie pare minut niż przypał mieć potem.

Kaczmen 09-02-2006 18:21

Przez tydzień od daty wystawienia bana (tj. 5 luty wg ciebie) możesz się odwołać do Gm'a. Należy na swoim accouncie na tibia.com kliknąć w funkcję Complain. Wtedy będziesz poproszony o napisanie wyjaśnień, zostaną one wysłane do Gm'a i przez niego rozpatrzone. Po kilku chyba dniach dostaniesz odpowiedź i wtedy się wszystko okaże. Zawsze warto spróbowac, ale trzeba mieć żeczywiście dobry argument żeby ban został odwołany.

zalfik 09-02-2006 18:38

Kaczmen, cyz zauwazyles, ze ten koles ma klopoty z jezykiem polskim? A co dopiero bedzie z angielskim? Lepiej nic nie wyjasniaj i odczekaj ten miesiac :P

Kaczmen 09-02-2006 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik
Kaczmen, cyz zauwazyles, ze ten koles ma klopoty z jezykiem polskim? A co dopiero bedzie z angielskim? Lepiej nic nie wyjasniaj i odczekaj ten miesiac :P

Wziąłem pod uwage to, że może pisać pod wpływem emocji/nie umie pisać na klawiaturze.:p
Btw: Zawsze można mieć qmpli;)

Vanhelsen 09-02-2006 19:49

Z odpowiedzialnoscią za konto jest bardzo prosta sprawa. Cokolwiek by z nim nie zrobili "znajmoi"; "rodzina" czy "haker" odpowiadasz za nie TY i tylko TY. To twoja wina, że konto wpadło w łapy siostry i niestety musisz się z tym banem pogodzić, żaden GM (nie tylko w Tibii) nie uzna ci takiego usprawiedliwienia. Nawet na forum tibia.pl działa ta zasada, TY odpowiadasz za wszystkie posty napisane z twojego konta, ktokolwiek by ich tak naprawdę nie napisał.
aVe

P.S.
@up: fajny rysuneczek w avku, ale ładniej wygląda w realu ;)

Khazar 09-02-2006 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaczmen
Przez tydzień od daty wystawienia bana (tj. 5 luty wg ciebie) możesz się odwołać do Gm'a. Należy na swoim accouncie na tibia.com kliknąć w funkcję Complain. Wtedy będziesz poproszony o napisanie wyjaśnień, zostaną one wysłane do Gm'a i przez niego rozpatrzone. Po kilku chyba dniach dostaniesz odpowiedź i wtedy się wszystko okaże. Zawsze warto spróbowac, ale trzeba mieć żeczywiście dobry argument żeby ban został odwołany.

tylko ze za kazdym razem kiedy Ty sie odwolasz a odwolanie zostaje odrzucone, ban zostaje resetowany i z powrotem masz pelny wymiar kary do "odsiedzenia".

@PawelekxD

trzeba bylo sobie wychowac siostre.

PawelekxD 09-02-2006 22:33

Uuuuuuuuu

tylko ze siorka ma 18 lat:baby:

Stasioman 10-02-2006 09:56

Spoko, każdy GM z mijsca uwierzy, że masz rację i jesteś niewinny.

Pod warunkiem, że dasz na to jakiś niepodwarzalny dowód, np. film (w rl!) na którym będzie pokazana twoja siostra pisząca te rzeczy i dowód, że to twoja a nie jej postać.

ripper 10-02-2006 10:09

Ta, napisz, że to siostra była to Ci za acc sharing wlepią bana -.- Jak masz głupią siostrę i nie możesz zostawić przy niej chara online, to tego nie rób. Masz nauczkę...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24.