![]() |
12 lvl Drag Solo -.- <Pallek>
Nie wiem jaki jest rekord ale zsolowalem draga na 12 lvlu -,,- Niektórzy mi nie wierzyli dlatego umieszczzam tu ten film Comment Plx -.-
http://rapidshare.de/files/12881823/dr11.rec.html |
@Up
xD Filmik spox, widziałem ładniejsze solo ale i tak gz B) PS:Jak wyżej napisałem rekord to drag na 6lvl. |
Rehost plx....
|
fajne ^^ gz 4 u .. mam pytanie .. mianowicie gdzie to bylo? gdzie jest taki resp draga? .. bo fajnie sie tam bedzie solowalo ^^
|
hehe niezłe za dużych skilów nie miałeś ale fajnie też se zrobie palka i nakręce film bo podobało mi się ^^
OGLĄDAJCIE FAJNY FILM MOŻE COŚ WAS NAUCZY ^^ ;) :cup: i GZ |
niezle ale sprubuj solowac Fire devila 8o
|
nigdy nie wiem jak na takim czyms scigac filmy najpierw kilkam free na tym:
You want to download dr11.rec a pozniej takie cos i nie wime jak sciagnac : You have requested the file dr11.rec (321534 Bytes). This file has been downloaded 115 times already. IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! |
Rekord to solo na 6 lvlu
Btw masz manie pisania "-.-" ? |
mial byc chyba taki elo advens..zsolowales draga, level by ci sie wbil...;] no ale ze zabiles mino to nawet smiesznie nie wyszlo:(
a film...takie to sobie |
Gratz, bardzo fajny filmik. Tymbardziej ze ci ludzie co solowali na niższych levelach to mieli uhy i dużo im ich szło. A tobie to poszło zgrabnie i z małą stratą ihów. Gratulacje dla tego Pana.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Thx All za Gz :) Chyba ide na Dla jese :P >:O Ostanio za 221 dostalem od gsa jak se cyc górke zwiedzalem :P ale przezylem :D
|
Gratz ! Niektórzy na 20 ledwo co solują, a Tobie na 12 się udało.
|
Cytuj:
@y topic Fajne solo, lubisz andrenaline ^^? :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:41. |