Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   ZABIJANIE LOW LEVELOWCOW (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6478)

Krodarr 18-06-2004 07:20

ZABIJANIE LOW LEVELOWCOW

Jestem nowym graczem i nie wime jeszcze duzej ilosci rzeczy ale jedna zabijanie graczy na nizszym niz 10 lvl jest niedozwolone.
Gosciu nazywal sie chyba Decox szedlem sobie spokojnie nic mu nie robiac a on jakiegos goscia zabijal. zabil go i potem zaatakowal mnie zabil mnie za 2 razami X( . Odrodzilem sie i nacisnalem ctrl+r i napisalem ze mnie gosc zabil a mam niski lvl.
czekalem dluuuuugo i nic nie odpisal.
nie wiem co teraz zrobic
gosciu co mnie zbil mial chyba ponad 40 lvl
Moja postac
Krodarr-Solera-Thais-Palladyn-8lvl-1mlvl

PROSZE NAPISZCIE CO MAM TERAZ ZROBIC!!!!

SkiLo 18-06-2004 11:46

nic nie zrobisz.

zabijanie lowlvl zdarza sie bardzo czesto, ale przewaznie przez 15-20 lvl-cow.
jezeli mowisz ze gosciu mial 40lvl (Decox - to nie byl, bo takiego nicka nie ma) to zapewne zabil cie bo myslal ze chcesz mu ukrasc cos z ciala tamtego zabitego. Zaden wysoki lvl nie zabija takich niskich bo to jakby nie patrzec kolejny punkt do czerwonej czachy lub bana.

Gewof 18-06-2004 11:55

Gosc aktualnie mam 35 lvl i jest to master sorc, prawdopodobnie znudziala mu sie tibia i zabija ludzi dla zabawy, z tego co napisales tak wnioskuje... nic na to nie poradzisz, jedyne co mozesz zrobic to grac dalej...

obiezyswiat 18-06-2004 15:12

wlasnie zabilem ziomka na 11 :]
bo qmpla z rl bil . . .
i 2 sd znowu trzeba robic :/

ehhh
zabijanie low leveli sux i nieoplacalne to jest

w sumie to PK SUX !! :]

Krodarr 18-06-2004 16:12

Widzialem tego goscia co mnie zabil nazywa sie Dacox ma 35 lvl a mlvl to ni wiem
Mam nadzieje ze ktos mnie pomsci

JołAsia 18-06-2004 17:59

W tej sytuacji nie da się nic zrobić, chyba że masz jakiś h-lvl'owych kumpli którzy go troszke postraszą, ale nie wiem czy to coś da skoro gościu ma 40 lvl. Skoro masz 8 lvl to może zacznij grać na serwerze non PvP, bo na światach PvP zabijania l-lvl'owców nie da się uniknąć.. niestety właśnie dlatego na nich nie gram. pozdro :)

Wojownik 18-06-2004 22:02

High lvl zabijaja dla zabawy mojego qmpla zabil 40 lvl stal i podzszedl i go zatlukl smierc pk

Krodarr 18-06-2004 22:11

nie chce grac na non-PvP bo nie bede mogl trenowac z qmplami
moj kolega i jego koledzy sa w stanie pokonac tego goscia
wiec sie nie martwie :P
narazie bede go unikal
thx za rady

Sinsu Master 19-06-2004 07:58

uważamże zabijane lov lewelowców niemam sensu to jest masakra niech sobie zaijam równych sobie anie na biednych low lvl

Averus 19-06-2004 08:27

Pytanko na Śniadanko

Ile razy trzeba zabić Żeby mieć czerwoną czache? :baby:

Krodarr 19-06-2004 11:55

ZNOWU!!!
teraz baba Pabeck trenowala ze mna distance miala 8 lvl jak ja i tez jest pallem. ide za nia na dobre miejsce do trenowania i zapomnialem sie przylaczyc do jej party i ja zaatakowalem i dostalem biala czaszke
powiedziala zebym poszedl za nia to poszedlem i ona poszla na ynek i krzyknela ze jestem PK i mnie zabili
gdy sie odrodzilem to ona zaczela sie smiac ipowiedziala ze jestem n00bem wiec napisalem na nia raport i powiedzialem jakiemus gosciowi o tym co zrobila gosciaja zaatakowal a ja sie dolaczylem i mialem biala czache znowy! poszedlem na rynek i krzyczalem ze Pabeck jest oszusyka i wtedy jej koledzy mnie zaatakowali i mnie znowu zabili
NIE MA WOGOLE SPRAWEDLIWOSCI W TIBII!!!
ale postanowilem grac dalej chociac stracilem 1000 exp czyli wszystkie jakie zdobylem na tibii i 2 pkt distance i 1 shieldinga a poza tym dwarcen shield carlin sword i jedzeniaduzo
lecz gram dalej i bede dluuuuuuuuugo trwenowal az bede mogl ja zabic wraz z jej kolegami
ZEMSTA BEDZIE SLODKA PABECK !!!!!! HAHAHAHAHA!!!!!!!!

Walrock 19-06-2004 11:56

@Averus
3 kolesi bez powody w ciagu jednego dnia

Makilili 19-06-2004 17:36

Mnie to zabili 3 razy. Raz sobie szedłem z żółta energią z wygasającym poisonem i taki Lord Ravenheart zabił mnie X( Później taka Wenodo na trening sprowadziła swoją koleżankę Vaxese i z GFB zabiła mnie. I na koniec ta sprowadziła prawdopodobnie swoją koleżankę Hizofogu i z łuku mnie zabiła PO PROSTU ZA NIC!! X( nawet sie nie spodziewałem bo miała niższy lvl ale ja miałem małe skille i wogóle słaby sprzęt.
ŚMIERĆ WSZYSTKIM PK!! :evil:

Makilili -> Thais -> Julera -> sorcerer -> 13+ lvl -> 12+ mlvl

Zoorekk 19-06-2004 18:04

Tak PK muszą umrzeć!!!! he he

Ale można coś z tym zrobić...
np. załóżmy jakieś stoważyszenie "Obrońców Sprawiedliwości". Było by to takie coś jak Policja, tylko że w Tibii :) ale ktos by musiał mieć PACC'a (założyciel)
to każdy należący do "OS" (nie mylić z "OB") miałby znaczek, że do nich należy (podpis) hehe :)
Wiem, że ta ustawa nei wejdzie w życie, ale zawsze można pomażyć :)

Mathayus 19-06-2004 19:07

[quote]Oryginalnie dodany przez obiezyswiat
wlasnie zabilem ziomka na 11 :]
bo qmpla z rl bil . . .
i 2 sd znowu trzeba robic :/

hahah jak sie dowie ze jestes kumplem tamtego goscia to tobie tez dojebie pomysl

Asieks 19-06-2004 19:22

...

@Krodarr i inni
Jesli by nawet tak jak proponowaliscie nie wolno by bylo zabijac 10 lvl.
PO 1 siedzialo by sie dluzej w rOOku.
PO 2 jesli low lvl sa czesto Pekowani za kradziez
spam,i PKowanie na Ludziach na Treinie.
To juz wasza sprawa gdzie sie szlajacie i o jakich godzinach :] Low lvl zawsze pcha sie tam gdzie nie trzeba, skacze do innych i straszy qumplami.
OCZYWISCIE nie mam naysli wszystkich przypadków :]
@Makilili
A co do zółtej energi nie zdziwilam sie ze zaliczyles Deda:P
@Policja
Lól.Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie by bylo zamieszanie z powodu takiej głupoty.Cip Team mogł by brac przyklad z MU.Zeby uniknac miss klik trzeba trzymac Ctrl i 2 razy na gracza :]A co do kradziezy kazdy item wyrzucony prze gracza moze byc zabrany przez innego po uplywie 1,5 min :]

Ps.Temat na poziomie :baby:

Makilili 19-06-2004 21:29

Asieks ty nie wiesz o czym piszesz! Też byłeś low lvl i skąd wiesz że ktoś na niskim levelu skacze do innych?! Ja np. do nikogo o wyższym levelu nie podskakuje, a low lvl musi mieć ochrone na mainie bo nic o nim nie wie! ;)

Makilili 19-06-2004 21:32

Chociaż są kolesie na low level którzy sie wpychają do cudzych lootów i potworków :]

Asieks 20-06-2004 10:09

@Makilili
Chyba PODKRESLIŁAM w poprzednim poscie ze nie tyczy sie to wszystkich:]
Tez zaliczyŁAM z 3 dedy od PK i co? jakos dalej gram i nic mi niejest:]A przewaznie jest tak "Tylko mnie tknij a mój qumpel cie zabije!"

You see yourself. You are a sorcerer. You are Youngster of the Death Row (Unreal Queen). Lunara

Pawel Dragoon Heart 20-06-2004 19:26

racja na 13/25 lv oni lubia zabijac Nowych!
ale 56/67 lv Lubia Zabijać PK
ja jestem w Thais skumplowalem sie z przyjaciulmi z Polski maja 25 lv no i teraz niech PK uwaza dostalem za free Batlle Hamer i Kusze nawet niezle mi idze!
Widzisz PK masz 2 sposobu aby przezyć
1 UCiekasz!!!!!!!!!!!!!!!
albo 2 97% skutecznosci
idzesz pod Depo jak on cie atkauje Krzyczysz
Help PK!!!!!!!! Help! !!!!!!!!!!!!!!!!!
to dziala to jakby male pospolite ruszenie wszyscye biegna do PK i go Zabijają!!!!! i
dobrze mu! :D :D :D :D :D :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00.