![]() |
JESTES SATANISTA!
Prosze panstwa, to nie sa zarty... musicie przestac grac na komputerze, sluchac tylko muzyki powaznej, wyzucic wszystkie gry, ksiazki przez okno i spalic je daleko od domu poniewaz jest to narzedzie...
[ALIGN=center]SZATANA!!![/ALIGN] Wszystko macie wytlumaczone tutaj, polecam szczegolnie dzial "nowa kultura" bo tam jest najciekawiej... a ja tym czasem ide sie pozbyc wszystkie co jest na tych listac by oczyscic sie ze zla... pamietajcie, szatan jest wsrod was... ahua auha auha :D Tutaj jeszcze mamy przyklady jak mamy sie ubierac :D |
co ciekawsze texty:
LISTA GIER SATANISTYCZNYCH, granie w nie JEST grzechem CIEZKIM: (niektore wypisze) Worms (sic!) Rayman Z The Sims: Światowe życie (L0L) Baldur's Gate Fallout Franko (LOL) Kings Quest Icewind Dale Hexen Heretic Jeśli posiadasz w swoim komputerze którąś z poniższych gier - wykasuj ją! Jeśli posiadasz CD lub dyskietki z którąś z tych gier - połam je i wyrzuć! Zespoły satanistyczne: (tesh niektore) Led Zeppelin Apokalyptica Deep Purple Elton John Queen Presley, Elvis Nirvana Nightwish Gun's N' Roses Santana (chyba o Carlosa chodzi :> ) Turbo Frank Zappa Yoko Ono (ona spiewala wogole? ) NAGRANIA POWYŻSZYCH ZESPOŁÓW, ICH PŁYTY, KASETY, OKŁADKI, KOSZULKI, NASZYWKI ITP. NALEŻY BEZZWŁOCZNIE ZNISZCZYĆ!!! (najlepiej spalić z dala od domostw) DLA GRACZY RPG POLECAM http://metal.eu.org/fun/swiatlo_zycie/rpg.htm OSTRE BRECHTY GWARANTOWANE! (nie zeszczajcie sie ze śmiechu :> ) |
Nieeee naprawde bardzo sie obużyłem, ludzie podaje link do najbardziej zjebanej strony jaką widziałem (sorki za wyrazenia ale niestety musze) tu jest lista gier która według tej strony źle wpływa na psychikę http://metal.eu.org/fun/swiatlo_zycie/oaza.htm
Boże swiety jaka ta strona jest chora jakim cudem Raymana niewinna gra dla dzieci szkodzina na psychke kurde co idiota zrobił ta strone mam nadzieje ze maja jakies forum czy coś na niej to jeszzce nabluzgam na nich bo według tej strony to chyba tylko w pasjansa sobie moge pograc .Zyje już 20 lat i chyba bardziec pojebanej strony jeszcze nie otworzyłem X( |
O nie, cała moja rodzina, cała moja szkoła to sataniśći, boża ratuj, gdzie ja się urodziłem :( a te simsy najbardziej mnie dobiły xD ale jak pokazałem strone qmplowi to okazało się, że on ma chyba z 3/4 tych gier !!
|
:( Jestem ciekaw co na temat tej strony powiedzialby sam papiez - pewnie oburzyl by sie tak jak my. w koncu chrzescijanie maja byc tolerancyjni a to co tam pisalo .......... Gdyby to wszystko byloby zle to na swiecie nie byloby nic dobrego :(
|
Z reguły staram się nie przeklinać, no ale teraz jestem wyprowadzony z równowagi. Tym pojebanym artykułem tylko wkurzyłem się na księży i mam ochotę przypierdolić im młotkiem. Take artykuły wzbudzają agresję u młodzieży i prowadzą do morderstw, pijaństwa i masowego walenia gruchy na budowie. Dzięki takim artykułom i zawartym w nich przekazach podprogowych księża chcą przejąć cały ten świat i wprowadzić drugie średniowiecze. Wszystkich bankierów, programistów, pingwiny (chodzi mi o prawidze pingwiny, nie siostry zakonne), okna, płyty cd, komputery, fiuty, telewizje inne niż Trwam, radia inne niż Radio Ma-paszczura, żołnierzy, Kwaśniewskiego, Leppera, kostki rubika, elektryczne żarówki, piłkę nożną, sztuczne cycki, Pamelę Anderson, muzułmanów, Murzynów, buddystów, Chińczyków, dłubających w nosie i wielu wielu innych wrzucą na stos i podpalą. Na osłodę dodam jeszcze ten artykuł:
http://www.kulty.info/czytelnia/ks04/ Polecam każdemu który zna dobrze Dooma 2(tj. potrafi zlokalizować 75% sekretów na wszystkich poziomach razem wziętych i wie jak się dostać do poziomów sekretnych) poczytanie artykułu o doomie (właśnie na tej stronie). HAHAHAHA Zelda i Terminator: Sky Net to gry satanistyczne? Może jeszcze Arnolda Schwarzeneggera trzeba poćwiartować i pożreć? |
Hail Satan!!!
Ja nie moge, ta stronka jest normalnie... podałem jej adres paru kumplom to bedą basy na całą moją wioskę. Fajne zespołe tam poumieszczali, będe wiedział co jeszcze musze zdobyć :D. Kurde umieścili Soilwork, a o In Flames zapomnieli, a przecież to autorzy iście szatańskiej piosenki "Episode 666". Chyba se do nich napisze :D. Statik-x też pominięty, a teledysk jak gościu grał z Jezusem w kosza był dobry. Ta strona jest poryta, chyba dodam ją do ulubionych :D. Edit. Kurna Cradle of Filth nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapomnieli też o Nekrofagi i paru innych kapelkach, może mniej znanych, ale połowy tego co tam wypisali to nie znam. Co do tych zdjęć to te dwa pierwsze są troche dziwne, ale najlepsze to jest to ostatnie. Wyglądaja troche jak by szli na koncer Immortal, tamci się tak malowali :D. |
Heh...
Troche bezsensu,ale smieszne,Nidy bym sie tak nie ubral co prawda.Ksiazek tez nie bede pailil to taki sobie zart. Narqa! |
Jednym słowem LOL! Aż nie chce mi sie wierzyć, że to parafia rzymsko-katolicka, pewnie jacyś sekciarze robią sobie jaja :/
|
ku..a co wy piszecie ?????
jakieś po.....e żeczy was chyba po.....o a tak bardziej kulturalnie to nie przepadam za maetalami i moi kumple też a te wszystki gry grałem w prawie kazdą z nich i co ??? jakoś żyje dalej :) wiesz co pisząc takie bzdury to się tylko nararzasz na to że ludzie będą mieli beke z ciebie :P |
To jest tylko mirror, ta strona juz dawno nie istnieje...
2. Tego nie pisal ksiądz, tylko jakiś mocno przestraszony wieśniak chyba :> |
Spróbujcie zobaczyć sobie ich księge gości. Godzinny transwer przekroczony, dziwne. A i wpisy są cenzurowane. Wysłałem dwa, drugi to taki list motywacyjny do cenzora. Wcale im nie wrzucałem tylko przedstawiłem swój pogląd na sprawe. Zostawiłem maila, może odpiszą :D
|
Mnie najbardziej dobił zakaz słuchania zespołu Queen.
Domyślam sie nawet dlaczego. Nie pasuje im ze FREDI (HAIL) wyznawał Zoroastryzm(dziwna nazwa). A SIMSY? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D NAGRANIA POWYŻSZYCH ZESPOŁÓW, ICH PŁYTY, KASETY, OKŁADKI, KOSZULKI, NASZYWKI ITP. NALEŻY BEZZWŁOCZNIE ZNISZCZYĆ!!! (najlepiej spalić z dala od domostw) LOL? |
http://metal.eu.org/fun/slaughtering_the_faithful/
http://metal.eu.org/fun/slaughtering_the_faithful/1.jpg MEGAKURVAROTFL'N'LOL!!!!!!1 In domina satani xDDDD Mnie rozwaliło zaliczenie Soulfly do zespołów "szatanowskich" xDDD no ale coz... to NIE może być autentyk!! xD |
:D :D :D :D
Hłe Hłe hłe... Drżyjcie... wywalcie wszystkie gry (GTA - no cóż ONI jezdżą widocznie dorożkami i nie widzieli w życiu samochodu...) Cieszcie się, że Tibia nie znalazła się na wykazie... Buu... Już nie będe mógł czytać dzieł La Vey'a ;( ani mangi I nie wolno posiadać czarnych świec (najlepiej spalić :D ) (Szkoda że zioło nie znalazło się na wykazie, bo wszyscy poszliby je spalić zdala od domostw :D ) Pokemony - jak ktoś choduje to spalić żywcem :D (dlaczego nie dali tego do gier?) chińskie ubrania :D - a co na to mają powiedzieć chińczycy? Adwentyści Dnia Siódmego - SPALIĆ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Tak to prawda brechty miałem mocne :D :D :D :D Ale na maxa wku[...]ia mnie jak ktoś myli satanistów z dzieciakami, które się wpie[...]ją gdzie nie trzeba, ubierają się na czarno, demolują cmetnaże i wykrzykują że są satanistami. X( X( X( Poza tym Idioci zabraniają róznych rzeczy, a sami czczą krew, spotykają się w katakumbach, itd... PS. Od kiedy smok (symbol mocy i energii) jest symbolem diabła? |
Kurde ale mam dola:/ Nie dostane sie do nieba bo skonczylem wszystkie czesci Fallouta. Uleglem pokusie skonczenia tej niesamowicie ciekawej i wciagajacej gry:/
Ale pocieszcie sie moi bracia Granie w Tibie jest legalne i sluchanie KoRna tez ^^ Topic LOL Pozdro:] |
Baldur's Gate przesiąkniety satanizmem?! Warcraft też?! I Heroes of Might and Magic, z Raymanem! Gram i gram, a rogi mi kurde jeszcze nie wyrosły... To musiał napisać jakiś maniak Radia Maryja (co jest bardziesz szkodliwe dla psychiki? To radio czy gry...? Fanatycy to raczej słuchacze :D ) Idy sie wyspowiadać bo popatrzyłem na okładke warcrafta.
|
Aha no i nie zapominajmy że palenie płyt CD i plastikowych opakowań ma wręcz niezwykle oczyszczający wpływ na środowisko.
A ja to w ogóle diabełki w piekle nabiją mnie na widły, wrzucą do smoły, poćwiartują, ukrzyżują, zjedzą i zadźgają szpilkami (w tej kolejności), bo Fallout 2 przesedłem 8 razy a Fallout 1 przeszedłem 5 razy. No i Fallout Tactics raz. A w The Sims to też swojego czasu grałem, no i w Raymana, ale Rayman miał jakieś błędy i się wrukwiłem na niego. W Herosów też grałem to może nawet sam szatan przyjdzie zrobić mi kupę na łeb. |
Jejku....przekichane :D
To chyba jest jakaś prowokacja... To musi być prowokacja... A gdzie tam Tibia w spisie? Przecież mordowanie, magia, nekromanci... :D |
A DIABLO 2??
BÓG jeden wie co by sie stało gdyby sie przyczepili DIABLO 2! przeciez ta gra wg. "nich" bylaby symbolem satanizmu!chętnie się dowiem co Wy o tym sądzicie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:46. |