![]() |
Demon Hell -50 bps SD (GOOD LOOT!)
Film z tibiabr.com.
Film dlugi ale warto obejzeć. http://rapidshare.de/files/12692418/demonhell.rec.html COMENT PLX |
Lol fajne spoko lot ;p:baby:
|
Cytuj:
@topic jak lookne dam edita |
Cytuj:
Demon to nie necro, wszystko moze wyleciec wiec nie komentuj jak nie ogladales NO MORE NOOBS COMENT PLX |
Ladny loot :) (TO CO ZARAZ NAPISZĘ TO SPOILING JAK NIE CHCESZ ZEPSUĆ SOBIE ZABAWY Z OGLĄDANIA FILMU TO NIE CZYTAJ!!!)
W h*j kasy, kilkanaście double axów, golden sickle, purple tome, 2 orby, 2 talony, 3 small emeraldy, około 60 grzybków, 4 golden ringi, 2 might ringi, 2 stealth ringi, ice rapier, 2 giant swordy, 4 fire axy, mastermind shield i oczywiście Magic plate armor :) Gz dla tych panów ale czy w 5h na demon hell nie powinno przypadkiem wypaść tyle każdemu? :D |
Chcialbym abys umiescil to na inne stronie do sciagania np. tibicams.com albo cós.:/
|
Cytuj:
|
ludzie drodzy...to jest z tibia.de... ktos to wwalil na tibiabr.com albo na odwrót...a jeszcze potem widze to na tibia.pl
To jest NUDNE bo jedyne co widze to filmy te same tylko, że na innych forach..nie dawajcie filmików nie od siebie z innego forum-.-'' |
Ja lubie filmy z demon huntow. Loot naprawde im sie poszczescil:)
|
Cytuj:
|
LOL! Slaby z ciebie typ "Aureański newbie".
Po co pisales jaki jest lot, po co ? Podniecasz sie tym? Zepsules wszystkim przyjemnosc ogladania... wrr |
@Testerz
I po c**j nam wiedziec o loocie Kazdemu moze sie przez przypadek zobaczyc na tego glupiego posta co napisales i popsuc nam zabawe. A tak pozatym to myslisz ze jestes fajny? bo umiesz liczyc loota ? I moiwe Ci nie wyzywaj innych od debili bo na to wyglada ze sam nim jestes -.- omg |
Gz loota
mołgo wiecej .... poleciec ;] ten locik z 1 demon mnie rozbawił duzo ludzi nieumie na pare-parenasce huntów ... wylotoac a im sie udało z 1 demona xD |
Cytuj:
hahah tylko ze nie ktorzy czytaja komenty czy ktos nie wstawil do fiilum jakiegos 'virusa' bo chca byc bezpieczni no i ja tak robie bo nie tylko polacy umieja dobrze wsadzac"virusy" |
Cytuj:
OMG zobacz co on napisal w nawiasach lol @topic filmik dlugi nudny ale loot ciekawy |
Cytuj:
@Topic Filmik dosc dlugi....ale najbardziej mi sie podobalo ten zaje***** loot z 1 demona;] |
Spox
Filmik fajny, ale troche długi ;) Loocik całkiem niezły, szczególnie ten z pierwszego demka :p Takie hunty na demonkach mi się podobają, gdzie SD'ki wchodzą pięknie i loot gites :D Tylko ten ziom co powiedział loot w poście na początku tematu zniechęcił mnie do oglądania, ale jakoś zlookałem :)
|
Superowo....
|
0.0
Loot niezły?! ON JEST ZAJESTY
W ZYCIU NIEMYSLALEM ZE FIRE AXE TAK LECA :baby: PS. Moze ktos wie ile bp UH poszło? |
Film calkiem fajny xD Gz lota ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |