![]() |
Beasts v1.3 [update 26.03.2006]
Dzis o godzinie 16 jest planowany start Beasts v1.0.
Dizekuje wszystkim którzy uczestniczyli w wersji beta, bez nich wersja final bylaby o wiele pozniej ;-) Cytuj:
|
Nie działa, a szkoda...
404 Not Found The request /beasts/index.php was not found on this server. |
@Badzo
Trafileś akurat na restart serwera. Racon wykrył buga, który podnosił statystyki. Już można grać. |
moglo by troche szybciej sie to wyklowac :P
|
Taaa.... jajko "troszke" długo sie wykluwa:/ No ale trudno:) Ogolnie gra zapowiada sie bardzo fajnie:) Najważniejsze to żeby gra cały czas sie rozwijała.
|
trenujemy dzidka xD
|
Zna ktoś może jakis poradnik do gry?? o jestem na mapie i za cholerę nie mgoę nic zrobić ;(
|
hehe moja gadzina już się wykluła (pikna hydra)
UP: moze nie masz punktow energii? poszukaj na forum gry edit: besn, w walce i podrozy w linkach brakuje alt="info" wiec nie wiadomo do czego sa ;) |
Moja hydra się wykluwa ;-)) A niby czemu tylko w Fire Foxie? W operze działa jak ta lala ;) No i moje ulubione imię nie było zajęte ^^
|
I czy ta konsolka ma byc taka mala?(ok. 5x3cm)???
Nietoperz sie smieje bo ma jeszcze 32 hp! <--- besn, ty to masz poczucie humoru . . . |
A moja hydra nadal siedzi i zawija sreberka...Niedlugo bedzie pikna hydra ktora zje was wszystkich :D.
@Besn : A to dlatego cie nie bylo na forum od tak dawien dawna :D.Niezla robótka :D @Edit : 1 wzrostu...ludzie jak to dlugo sie wykluwa... |
@Hege
altow nie ma, bo nie sa widoczne na ff, sa za to opisy ramek, wystarczy najechac na obrazek ;-) http://images3.fotosik.pl/21/3vf3v1q9sjaikjojm.jpg @Vamerian Testowalem tylko na MSIE i FF, ale coraz czesciej slysze, ze opera tez daje rade ;-) @pavelek Tak, to jej urok. |
Spoko gra :P stworek już się wykluł. Ale mam dziwne wrażenie że jak trace hp przy walce to życie w ogóle nie idzie do przodu (czyt. rośnie) chociaż jem te serki lub jabłka. Mógłby ktoś powiedzieć co ile sek rośnie ile hp? Jak tak to big thx. Już 14 gp mam :) Nick Norbiss
|
A moje się wykluwa...ciekawe ile tam posiedzi mój Shadee ;)
|
Mam Pytanko Ile trzeba czekac na wyklucie sie bestii?
|
@upx6 : 5 godzin
@up x5 : 5 godzin @up x4 : 5 godzin @up X3 : 5 godzin @up x2 : 5 godzin @up : 5 godzin @Hydra niedlugo sie urodzi :D. |
A moja hydra już się wykluła i jest gotowa do walki !
http://www.olsztyn.mm.pl/~thorrief/besn/bimg/h1.png |
edit:
ktos mnie w postach uprzedzil... Fajna gra.Mysle, ze oczaruje nie jedna osobe. POZDRO! |
Ten koleś co się pytał za ile się wykluje to chyba zjadł nowe choca minis podwójnie czekoladowy smak;d Albo i popiątnie ...
A mój Shadee nadal siedzi w jajeczku;( |
Gra się bardzo fajnie... ale niestety nie mam czasu, żeby ciągle być online :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |