![]() |
Z czach± w depo?
Widzialem juz nie pierwszy raz ze ludzie wchodzom z czachom do depo i nie wiem jak.S± Pk a siedzom w depo.
PRosze o szybkom odpowiedz jak mozna wejsc do bepo z czachom. :( |
"Tajemnice słownika ortograficznego" - czytałe¶ ? A z t± czasz±, to jest bug..i niewiele Ci osób tym powie -.-
|
Wlasnie dzis mi pokazal kumpel tego buga...gdyby poinformowal cipy to pewnie bym dostal bp magic long swordow...poniewaz mozna pekowac ludzi w ten sposob...sd i do depo :D
|
Chodzi o to ze jak polozymy fire fielda za depo, pozneij wejdziemy do srodka i ktos padnie na tym fire fieldzie wyskakuje nam skull...
Tak samo tyczy sie swiatyni i innych pz. |
haha :D lol ;D ty masz manie pisania -om?
|
yyyy bp magic swordow?! ahahahah marzenia :D co najwyzej dsm by Ci dali w ogole fajnie bylo gdyby Ci cos dali....
|
@up
A odkrywanie bugów to jaka¶ ****a loteria? Z jakiej racji ma dostawać itemy za takiego buga? Przecież jednym sdkiem sie ludka nie zabije -.- A taki lipny niby dsm, to na nowym servie może bardzo dużo znaczyć więc... Imho je¶li kto¶ byłby tutorem, dostałby seniora, je¶li nie to nic by się nie wydarzyło... |
Imho dla mnie to nie jest bug.Poprostu - masz white skulla i miecze.Miecze znikną,skull zostaje,więc co za problem wejśc do dp ?
@Down: Zabijesz ludka i skull trwa bodaj 15 min,a mieczyki mniej. |
W tym rzecz, ze czaszka ginie wraz z mieczykami ;). To napewno Fire Field(lub cos w tym stylu) i tyle.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |