Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Konkurs na tibia.pl rusza! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64940)

Hegemmon 11-02-2006 07:40

Konkurs na tibia.pl rusza!

Zgodnie z zapowiedzią dziś, tj. 11-tego lutego rozpoczyna się krótki konkurs na tibia.pl. Krótki, wcale nie oznacza, że nie warto się nim kłopotać bo nagrody są świetne, jak to z resztą bywa na konkursach organizowanych przez tibia.pl, a to za sprawą Dr.omadera, pierwszego w historii wielbłąda totalitarystę, oraz premium accountów, kupionych za pośrednictwem droma, oraz innych sponsorów.

Sponsorami nagród są:

Póki co, jest jeszcze sporo czasu, by zapoznać się z regulaminem, konkursu, a muszę wspomnieć, że warto, gdyż bez wiedzy, którą posiądziesz dzięki tej lekturze, nie masz najmniejszych szans na zwycięstwo. Być może brzmi to przerażająco, ale naprawdę nie ma się czego obawiać. Chodzi tutaj o wykonanie różnych, dziwnych z pozoru czynności, abyśmy wszyscy wiedzieli, że nadsyłane przez was filmy są takie, jakie powinny być.
Aby nie trzymać Was w w nie pewności, choć chętnie bym was jeszcze trochę podenerwował jakaś bezsensowną paplaniną, życzę wszystkim zwycięstwa i dobrej zabawy.
A gdzie link do tematu? Wiem, wiem, nie podałem :). Jest tutaj, a tutaj znajdziecie kopię zapasową regulaminu, jeśli forum zaczęłoby szwankować.

Na forum jest poradnik idiot-friendly dotyczacy obsługi Tibicam. Napisany został przez The_FaLLen i znajduje się tutaj: klik

Ludzie! Czytajcie regulamin ze zrozumieniem! Za głupie pytania będą ostrzeżenia i bany!

Hegemmon 11-02-2006 07:44

pspsps, dlaczego 20 minut przed czasem? ekh, bo tak miało być :)

Domis 11-02-2006 07:44

No to robimy

Adner 11-02-2006 07:46

No, to zaczynamy:p Tyle, że trzeba czekać do save:(

Ra the Risin' Sun 11-02-2006 07:52

Życzę wszystkim powodzenia.

Domis 11-02-2006 07:53

Hmm, trzeba zagrać na świecie gdzie jest save o 8

-=DanieL=- 11-02-2006 07:58

Dość czasochłonny konkurs. Założe się, że niektórzy będą się bać do ubikacji pujść bo będą myśleć, że ktoś ich z expem przegoni :P.

Ra the Risin' Sun 11-02-2006 08:00

Jak sie odpala tibiacam na nagrywaniue? HELP! bo zapomnialem :D

ziomek swiata elery 11-02-2006 08:36

:(

jak sie nagrywa na te tibi cap ja jestem lysy 8o i jak cos robie to zara blad wyskakuje ja tom mam talent :D

Ra the Risin' Sun 11-02-2006 09:19

Jedyne co mi nie pasi w tym konkursie to to, że eq se mozna kombinować... koleś se może zrobić charaketr nwoy, porobic questy zabijajac się a potem se wszystko zrzuca... olewam ten konkurs

Dr. Omader 11-02-2006 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ra the Risin' Sun
Jedyne co mi nie pasi w tym konkursie to to, że eq se mozna kombinować... koleś se może zrobić charaketr nwoy, porobic questy zabijajac się a potem se wszystko zrzuca... olewam ten konkurs

Ty tez tak mozesz zrobic. Broni ci ktos? Nie. Jestes poprostu leniwy.

ogonek 11-02-2006 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ziomek swiata elery
jak sie nagrywa na te tibi cap ja jestem lysy 8o i jak cos robie to zara blad wyskakuje ja tom mam talent :D

heh jest przeciez poradnik idiot friendly wiec moze sobie z nim poradzisz :P dla leniwych link http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=131578

Rexter91 11-02-2006 10:19

Postac do konkursu ma byc na tym samym servie co glowna ;/ w regulaminie nie pisalo :((

Domis 11-02-2006 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rexter91
Postac do konkursu ma byc na tym samym servie co glowna ;/ w regulaminie nie pisalo :((

Pisało pisało. I jeszcze pisze...

Kring 11-02-2006 10:35

Jezu.... to bez sensu ;p tylko Ci z najwiekszymi lvl i Ci ktorzy posiadaja pacc maja szanse na wygrana ;( jakis hlvl pojdzie sobie tam gdzie llvl nie moga ;( tam w godzinke zdobeda tyle expa ile ja w caly dzien ;(

Raayden 11-02-2006 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kring
Jezu.... to bez sensu ;p tylko Ci z najwiekszymi lvl i Ci ktorzy posiadaja pacc maja szanse na wygrana ;( jakis hlvl pojdzie sobie tam gdzie llvl nie moga ;( tam w godzinke zdobeda tyle expa ile ja w caly dzien ;(

czlowieku naucz sie czytac ze zrozumieniem w regulaminie jest napisane ze
to jest na rooku i to jeszce nie mozna z terenow pacc korzystac wiec nie ma roznicy czy jestes Pacc czy Facc wszyscy maja rowne szanse

spoko konkursik, zachecajace nagrody tylko ze mi sie nie chce ^^
powodzenia dla wytrwalych :evul:

adam12345 11-02-2006 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rexter91

postac moze byc na dowolnym servie !!

Ja juz zaczynam expic :)

Slayer Chrono 11-02-2006 11:39

Super

super nagrody biore sie do roboty :) (musze wygrac :>):evul:

Glacial Hero 11-02-2006 11:41

A ja mam takie pytanie ( nie wiedziałem gdzie będzie lepiej pasować, tu czy w regulaminie )

W regulaminie pisze dokładnie coś takiego:

O wynikach.
Wyniki konkursu zostaną podane najpóźniej 26 lutego 2006. W tym czasie zostaną wybrane trzy filmiki, przedstawiające zwycięzców, następnie zostaną przebadane przez zespół moderatorów w celu wykluczenia jakichkolwiek oszustw. Do każdego filmu zostaną przydzieleni trzej moderatorzy, którzy przebadają każdą minutę filmu.

Czyli 3 modków zajmować się będzie 1 z 3 finałowych filmów. Ale czy juri będa oglądać każdy jeden film, zeby potwierdzić ilośc expa, napisaną w pliku *rec ?!

Jeśli tak, to czekają ich wielkie męki... (0.o)

Hegemmon 11-02-2006 11:43

a kogo obchodza gorsze wyniki?
jesli natomiast ktos niechcaco podal w formularzu mniejsza ilosc expa niz faktycznie zdobyl to juz jego problem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04.