![]() |
Vampir i 30lv Knight??
Mam pytanie czy 30 lvl knightem ze skilami 65/65 zabije vampira???
Moje eq to: k set crus helmet medusa shield bs. Prosze o szybkie odpowiedzi. Z gory thx. |
Najlepiej to sie przejdz i sprawdz...-.- jezeli sie uparles, to poszukaj. Cya
|
Radze pojsc z ekipa i zobaczyc jak se radzisz bo brak doswiadczenia z tymi potworami moze skonczyc sie dedem. Moj kolega 50 knight z 78/78 padl, zaskoczylo go kilka na raznie zdazyl uh i ded. B)
|
Jestem 23 Knight z:
Crown armor/knight legs/medusa shield/bright sword/crusader helmet/scarf ;p skille 68/67 Poradze sobie z vampem ? |
@up: nie B)
@topic: We¼ ze sob± palka 35+ i uh to sobie poradzisz:baby: |
Ale ja mam FACC i chailbym pojsc do miejsca kolo pohu
|
dasz rade vamp to wcale nie taki killer ale polecalbym jednak bron dwureczna jesli chcesz solowac z tarcza i bsem to wez hmmy i fajnie by bylo jakbys bil na balanced ze sword ringiem.O uhach nie wspominam....
oczywiscie odpowiadam na pytanie czy dasz rade solo 1 i nie licz na jakis loot bo raczej rzadko dropuja |
mam 82 rycka ze skillem 84 w swordzie
bijac wampira gsem shcodzi mi na sztuke 0-2 uhy jesli chcecie sprawdzic jak wam pojdzie z wampirem to najpierw sprobujcie sie z dsem jest to troszke slabszy stwor od wampirka |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ci co polecaja 2hand to... z bronia 2reczna polecam od 60lv++ skile 80/80++ jezeli chcesz dla spotru bez 5hmm pare uhow i nie blocz tylko uciekaj i z hmm wal oczywiscie biegnij w (<--) tym kiedynku, bo sa tylko ridery B)
PS. waste |
Cytuj:
Zabię zabijesz ale jezeli chcesz expic to niebardzo chyba ze masz duzo uh's |
Cytuj:
Zabię zabijesz ale jezeli chcesz expic to niebardzo chyba ze masz duzo uh's potren do 70+/70+ to spox |
zabię zabijesz :D ale czy sie oplaca to nie wiem :D
|
-_-'
Vampir to pipka jesli masz skile 70/70 i conajmniej c-secik... 1 raz zabilem go solo na 27lvl'u i poszly na niego tylko 3 uh'a... Podsumowujac nie oplaca sie na nie chodzic no chyba ze mala eqipa...
Pozdro \,,/^,..,^\,,/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |