![]() |
Grand Tour Exp 2006 - Best Level???
Nie wiem czy dobre miejsce ale nic innego nie pasuje. A wiec tak, jaki wg was będzie najwiekszy LvL na tym oto konkursie. Piszcie swoje propozycje.
Ja stawiam na 10 lvl max. Będzie wiekszy lvl ale zostanie zdyskfalikowany. |
Oo to sie możecie lekko zdziwić. Wiesz jak ktoś jest "zawodowym" rookstayerem i wie gdzie expi się najlepiej na faccu to może osiągnąć większy wynik. Tak samo jest ze światami: Na świecie gdzie jest full ludzi na rooku koleś w 4 h zrobi mniej niż na takim swiecie gdzie praktycznie jest pusto.
|
Co prawda to prawda, ale 4 h to nie jest aż tak dużo
|
niektorzy bez pacca i bez dobrego eq potrafia zrobic 8 lvl wniecale 2h. wiec sadze ze teraz max bedzie 11 lvl. i bedzie on mial jakies 70% do 12 lvla.
|
Cytuj:
A ja stawiam na 8 lvl,dobry gracz nie przeczyta regulaminu,zrobi 8 lvl.nie będzie wiedział co zrobić,i zakończy film. |
ja myślę że jak zagra jakiś maniak lub dobry gracz do wybije może nawet ponad 10 level.
|
no no, zgadam się z Wami, ale maxa bym dał na 9 lvl, nikt tego nie przebije ;)
ja sam nabiłem 8,5 ale miałem troche przerw w expieniu i w ogóle :P |
Ja jednak stawiam dalej na 10 lvl. Wkoncu się znajdzie jakis szaleniec.
|
Już znalazł się jeden, Zielony Hamilton wbił 10 lvl, 11,946 expa, czyli zabrakło tylko 1054 expa do 11 lvl :)
|
Wielkie gratz dla niego, czy znajdzie się szaleniec ktory go przebije???
|
Ja nabiłem 7004 exp, juz ponad 3 osoby maja wiencej! :/ szkoda
sadzem ze najlepsze wyniki pojaia sie rano ( filmy od 0:00 do 4:00) wtedy gra naprawde malo osob |
Możliwe że w nocy na niemieckich serverach będzie postac mająca dużo ponad 10 k expa. Wtedy każdy resp wolny.
|
ja mam 30% do 10 ^^
(8,828 expa mam) juz zakonczono wedlug mnie 10-11 lvl'el wiecej nei da rady wyciognoc nawet na full respie aaa z tym expieniem w nocy to i tak zle ebdzie mu bo bedzie mial wolny resp |
Ja zrobiłem prawie 12.5k expa i jak widzę jestem na drugim miejscu. Wszystko zrobiłem zgodnie z regulaminem, tak przynajmniej sądzę :p Mam doświadczenie spore co do Rookgaardu, miałem kilku roostayerow, największy lvl 16 i wiem gdzie się najlepiej expi. Mogłem mieć 12.7k expa ale zlamiłem początek troszkę:p
|
13lvl
A ja se zrobilem 13lvl ale Przymulilem i wlaczylem tibiecam na tibie 7,5 no kur wa
A stracilem 4k na rooku ;/;/ i wziasc sie i powiesic |
niema tibicam na tibie 7.5, o ile sie nie myle od wersji 7.4 albo 7.5 jest ta sama :P
|
dla mnie ten konkurs był bez sensu -.-
bylo napisane że wystarczy umiec grac a ja przechodzilem rooka 46 leveli temu pozatym bylo pelno noobów a robilem filma od 22.00 do 2.00 na Celescie:( |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co mieli na mainie expienie w 4h zrobic znajac zycie byloby tak ze przypadkiem na poczatku filmu w dp stoi 70+lev i free itemy daje i nagrywajacy film przez zupelny przypadek lapie golden legi.BS RH,DSM itp i zaczyna grac na równi z gosciem co ma 8 lev i chain arma +eventualnie roda/wanda dla lev 7+ to twoim zdaniem bylaby równa rywalizacja co nie? boze jakbym ja organizowal ten konkurs niepozwolilbym jeszcze na przekazanie tego eq ^^ ;) moim zdaniem kunkurs byl spoko mimo ze mi tak lagowal komp ze jak po 1h mialem 2 czy 3 lev zrezygnowalem ;( |
Jest już 12 lvl bo ktoś tam zrobił ponad 13k expa. Ja próbowałem 2 razy. Raz zrezygnowałem bo miałem po 1h 1000 expa (mimo to że wstałem o 4 rany było wszystko zajęte) a drugi raz padłem bo nie miałem lf.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |