![]() |
PoMoCy !!!
mam prosbe ... mialem wlasnie reinstal widowsa XP no i zainstalowalem tibie wszytsko gites ale ekranink gry niekce siem powiekszyc :( taki maly strzasznie ...:( wszytsko dobrez chodzi tylko ten ekranik gry ...:( prosze pomozcie !!!:( ;( ;(
|
W opcjach musisz odznaczyć "Dont strech coś tam... :P"
I będziesz mógł powiększyć ekran gry :-) |
yeee działa !!! THX wielkie dzieki !!! ... modkowie ( z całym szacunkiem ;):D) mozecie juz usunac ten temat jescze raz wielkie THX cya in tibia :))
|
Ej ma problem z włączeniem tego okienka z postaciami.
Bo jak wpisuje hasło numer konta ok jest że loguje mnie i wyskakuje wtedy error Conection Failde Cabbot connect to a login server Error:conection refusd i zę wszystkie servery są off-line a dzwonie do kolsie i ons e gra na tym samym serwerze cały czas a mi ten error pieprzony wyskakuje ! plz help co robić?? |
odnosnie connected refused - to przejzyj tematy w FAQ - bylo ich duzo, jezeli tamte rady nic nie dadza to nic sie nie dowiesz nowego
zostaje formacik - niestety ja mialem ten problem olalem kompa. zoorganizowalem lapptoka i wszystko chodzi :] ---------------------------------- zachowaj przyrode nietknieta wloz wiewiorke do formaliny :P :D 8o ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:43. |