![]() |
Fotki plx? -.-"
|
Widze że nie tylko ja widze puste pola -.-''
-1/10 X( |
ok spoko zara beda fotki mały błąd komp mi szwankuje
|
nic niema ;p daje ci 1/10 <za to ze z lucery jestes>
|
mam pytanie:
czy robić dalej? |
Nie obraz sie ale fake to chyba nie jest twoje powolanie.
|
Omg
Plagiat fake'a Crowala . Boshe fotki z gry . Czy ci ktorzy wystepowali dali ci zgode na przetwazanie nickow ??? Niektore monsterki niecieniowane. Za male speary itd.
-10/10 |
Cytuj:
a zreszta jedyna rasa ktora ma wiele poziomow siły w tibi sa orci. |
emm szczeze??sam bym lepiej nie zrobil, ale skoro sie za to zabrales to:
-gosciu ma czarne hp albo jakis potwor i co chwile: "Noooooo!!!","Nieeeeee" -zle powklejane...okropnie to wyglada... -lipna fabula -PO RAZ KOLEJNY- ZLE POWKLEJANE!!!!!!!! edit. zauwazylem, ze np. zerk dostanioe z sd za 105hp~ i ma caly pasek zycia na full i zielony.. aaa i mi sie wydaje, ze nie "orci", tylko ORKOWIE |
mam być szczery
będe szczery tu nic nie jest wykonana dobrze koleś jak chcesz robić fake dalej to pogadaj z kimś żeby ci pomugł grafe robić bo to jest DO DUPY (a nawet jeszcze gorsze) oceniał nie będe bo nie jestem w stanie |
Zgadzam się z przedmówcą.
Powiem więcej to jest najgorszy fake jaki widzialem!! Ponieważ: a) Po prostu rozciągnąłeś to co wkleiłeś, b) Orcowie wielkości dwarfa, a nawet mniejsze, c) W tych ostatnich rysunkach podłoga krzywo wklejona, Co tu dużo mówić, po prostu fake'i to nie jest twoje powołanie. Ocena: -100/10 |
Moze nie mam "praw" do krytycwa Fejkowego ale zrobie sobie przywilej.
1. Zle powklejana podloga i sciana etc. 2. W ostatnich obrazkach dales tyle miejsca nie potrzebnie... 3. Czy to sa fake, czy ss z tibii? :| Wg. mnie jak juz robis/bawic sie to lepiej all samemu ;) 4. Popsute potworki. 5. To wszystko jest ohydne... 6. Fabula urzywana w wielu fejkach - nam juz sie to znudzilo. Jezeli robisz fake dla siebie to ok, twoj gust... Ale jezeli chcesz to robic dla ludzi rowniez, i czekasz na ocene to wymysl ciekawsza fabule, i przyluz sie do tego. Lepiej robic 2 obrazki ladne i dopracowane -dziennie niz 15 obrzydliwych. |
a tak wogule jak robisz fake dla siebie
TO NIE PUBLIKUJ TAKIEGO SZMELCU NA FORUM TYLKO ZRÓB SOBIE STRONE!8o |
Masz 10 punktów.
-3 za fabułe (W końcu to najważniejszy element fake'a.) -2 za rozmiar potworów (OMG syf maksymalny...) -2 za to że to fotki z gry i pare potworków -3 za "Świecące Potwory i Inne Postacie" -2 za sojusz dwarfów z orkami (Orki są wrogo nastawione do każdej rasy, najwyżej jeśli używają ich jako sług.) -3 GM Max say: Ej, co się dzieje?! Po co GM zadaje TAKIE pytania? Ocena: -5/10 @Down taaa, ale n.p. sojusz elfów i minotaurów można zrozumieć |
Cytuj:
|
Moim zdaniem było wszystko ok.Niewiem co wy od niego chcecie.Pewnie mu zazdroscicie,bo sami nie umiecie.:) :) :)
Moja ocena9,9/10 |
AHAHAHAHAHAHAA8o
zaraz pękne 8o8o8o HAHAHAHAHAHAHA8o8o to sobie popatrz na fake krrisa, avagera, miszy, razora, moj, przemcia, alchandera i innych 8o to sie okarze kto komu zazdrości i kto nie umie 8o 8o 8o o rany ale jaja8o 8o 8o HAHAHAHAHAHAHA8o nieumiecie <lol2>8o HAHAHAHAHAHA8o zazdrościcie <lol2>8o HAHAHAHAHAHAHA8o |
co to jest to nie fake tylko ss'y przerobione X( X( X(
ty juz lepiej nie rob fake bo to co ci wychodzi, na to nie mozna patrzec ocena -1/10 @edit: Buahahahhaahhahahaha co ty z mieba spadles krzys?? nie widziales np. fejkow Crowala?? albo Avagera?? Nie no ja nie bede juz zagladal na ten temat. |
@up
pierwszy raz się z tobą zgadzam 8o @oftop KU*** ten Krzys to mnie dobil 8o HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |