Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   SPOTKANIE (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6501)

Pan Zeneq 18-06-2004 20:11

SPOTKANIE

niewiem czy niektorzy zauwazli ale cipy stworzyli nowa zecz na stronie a mianowicie ze mozna zrobic zebranie i tam to oglosic!!moze byscie zrobili (to raczej dla modow i adminow) oficjalny polski zlot fanow tibi!!np. w Szczecinie (tam mieszkam :P)i zeby wszyscy co moga sie zjechali byscie mogli tam sprezdawac et wasze koszulki z tibia (sam bym kupil :P) i moze odrazu jakis konkurs tibijski np bieg w dal lub zut spearem :P albo przechodzenie rooka na czas :P to taki moj pomysl wy mozecie to zmienic ale pomysl moim zdaniem dobry!!

elite 18-06-2004 20:15

No pomysl moze dobry tylko zauwaz ze w tibie graja ludzie w wieku od 11 do 18 lat, czy rodzice pozwola 11 latkowi pojechac z Wroclawia do Szczecina na zlot fanow tibii??? Umowienie sie trwalo byl 500 lat a pozniej by se okazalo, ze nikt nie przyszedl, bo ten nie mogl tamten wolal grac a nastepna miala okres i zly humor... Takie moje zdanie...

Oxygane 18-06-2004 20:29

Pomysł jest dobry i już chyba kiedyś był podejmowany na forum ;], Ja bym z miło chęcią na takie coś pojechał, chociaż lepszym pomyslem wydaje mi sie jakiś typowy zlot ludzi tylko z tibia.pl. Najgorzej jest sie umuwić w jakieś konkretne miejsce bo każdy chciałby żeby to sie odbyło jak najbliżej jego miasta.

Ja proponowałbym Głuchołazy :P, Ludzie z Irca wiedzą dlaczego ;]

vijeg 18-06-2004 20:29

elite mylisz się. Zauważ że może np. w Warszawie jest 200 ludzi którzy grają w tibie więc może np. 50 przyjdzie. Wiadomo - ja nie przyjade z miasta oddalonego od warszawy o 400km ale moglo by sie troche osób zebrać. Takie zloty są czesto orgranizowane z różnych przyczyn :]

według mnie dobry pomysł. Możnaby iść np. do jakiegoś PUBu chociaż w sumie w weku 15 lat (np. ja) nie będzie sie piło piwa ;) bo jak będą 12-o latkowie i 25-o latkowie to będzie troche dziwinie :] ale zawsze ktoś może sobie znaleść jakiegoś toważysza rozmów :)

olmk 18-06-2004 21:23

ja proponuje stolica - centrum polski - najlepiej saska kepa, obok mojej chawiry jest dobra hala na taka impreze :))

w tibie nie graja tylko ludzie 11-18 lat
ja z czterema kumplami mamy po 20 latek 8)

Magus 19-06-2004 07:12

Moje 3 grosze

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez elite
w tibie graja ludzie w wieku od 11 do 18 lat
Grają zarówno duzo mlodsi (ech, zaraza), jak i duzo starsi. Najmlodszy gracz jakiego spotkałem twierdzil ze ma 8 lat, najstarszy 42.
Taki zlot moglby wypalic ale tylko z ludzmi powaznymi i niestety nie na taka skale by go reklamowac na www.tibia.com.

Reinmar Bielau 09-01-2005 22:14

Zlot TIBIA & RED DRAGON

na wstepie : nie chce zaczynac nowego postu wiec sie przykleje ;p

Co do zlotu mam propozycje:
co roku jest organizowany zlot z innej gry "Red Dragon" (Bylem na takim zlocie i jest za*******e). zlot jest zwykle organizowany w wakacje, mniej wiecej w srodku polski ( ostatnio byl w Sarocku, niedaleko warszawy).
Co byscie powiedzieli na polaczenie zlotow (w kupie razniej), wielu tibijczykow rownierz gra w RD (jak i ja kiedys). Wspolnie szlo by o wiele bardziej to rozleklamowac, przyciagnac sponsorow a co za tym idzie zmniejszyly by się koszty organizacji. Ze strony RD mozna liczyc na szeroka wspolprace.
Jedyny szczegol to aby bylo to oficjalne polaczenie adminow w RD i moderatorow z Tibia.pl. Chodzi tu glownie o wspolprace przy organizowaniu i pozniejszym utrzymaniu porzadku.

a wiec kieruję tu pytanie do moderatorow : "Czy bylibyscie chętni na taka wspołpracę ??"

oraz pytanie do was wszystich, czy bylibyscie za takim zlotem ???

Kacziv 10-01-2005 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elite
No pomysl moze dobry tylko zauwaz ze w tibie graja ludzie w wieku od 11 do 18 lat, czy rodzice pozwola 11 latkowi pojechac z Wroclawia do Szczecina na zlot fanow tibii??? Umowienie sie trwalo byl 500 lat a pozniej by se okazalo, ze nikt nie przyszedl, bo ten nie mogl tamten wolal grac a nastepna miala okres i zly humor... Takie moje zdanie...

Starsi ludzie tez graja w tibie, np. w szkole moja nauczycielka od techniki :D
Ma chyba ponad 40 lat i ciora od 5:00 rano w tibie :D

Magus 10-01-2005 20:04

Taki zlot kosztuje, trzeba opłacic jakąs halę, noclegi załątwić, jakąs ochrone (w razie jakby szczyle sie pobili, ktory ma lepsza postac). Ja na to pieniedzy nie mam, i nie saze aby MatKus jago admin z własnej kieszeni wyłożył. Mozna by wykorzystac do tego "przystanek woodstock" i tam sie umowić jakąs grupką i spotkac ale czy znajda sie chetni? Ja i Drom na pewno (Raynold pewnie tez) ale to za mało :).

Raynold 10-01-2005 20:16

@up: nie lubię Owsiaka, poza tym jak wszystko pójdzie dobrze (czytaj: sesja i praktyki), to raczej pojadę do Anglii na 2-3 m-ce zarobić sobie na wesele :P

Ja na zlot proponuję okolice centralnej Polski, może być Kraków ;>

master sorcer 10-01-2005 20:16

a jeśli ktoś mieszka na wsi :p(ja niemieszkam jak by co nic do nich miemam dres fajny jest :D ) to morze też by chcał se pojehać ale niemorze(naprzykład do jakiejś tam warszawy w której byłoby założone takie spotkanie ma 200km to jakma dojehać) albo przehodzenie roka to co oni bendo 6h (naprzykład) przed kompem siedzeć i jaka nagroda by była skale armor?? :]

Dwarf 10-01-2005 20:20

Pomysl bd fajny ^^ ale moze by tak Gdansk albo cos gdzies blisko :D plaza niesfornew mewy itp :D dum dum dum duuum

Patimrok 10-01-2005 20:33

tak jak już ktoś powiedział wcześniej, że każdy chciałby jak najbliżej swojego miasta i z tego chaos wyjdzie, a w jakimś innym temacie chyba Gonzo von Krenzel się wypowiadał i powiedział, że kiedyś już próbowali zrobić takie spotkanie i przyjechało 5 osób

Dr.Unknown 10-01-2005 20:38

Kiedy widze posty niektórych chętnych osób, odechciewa mi się z nimi spotkać...Co do spotkania, jak to mówił Gonzo- był zjazd 4um tibia.pl bodajże w Szczecinie, miało przyjść 10 osób, a przyszły 3...(sorry jak coś pokręciłem).

Wild Dragon 10-01-2005 20:41

To jeden wielki kłopot, ponieważ trudno byłoby ustalić miejsce zebrania , niektórzy by nie przyszli ( coś im wypadło,nie dojadą,spóźnili się, zapomnieli , lub wcale nie mogli itd. itp.) . Tu również trzeba mieć warunki ... A tak szczerze, i również kasę .
Napewno część by nie przyszła .

Sasek62 10-01-2005 20:44

Ja tez za takim zlotem bym byl

ja mam schemat
Najpierw ludziska spotykają sie w stolicy wojewodztwa (u mnie rzeszow)
np. pod Tesco albo innym ***stwem.
Kasa na wyzywienie dojazd do umowionego miejsca.
i mozna jechac
Ale na podkarpaciu gra tyle osob co nic chyba ze....KTO Z PODKARPACIA TEN SIE WPISUJE.
I zawsze pytajcie kto ma jaka postac jak Weed Seeker z Hiberny to targowac sie ale chyba...wpuscic bo ja mam takie serce i tego nie zniose ze wybaczam innym (napewno wielu mnie zgnoi ale ciul)
ja mam 10 lat a juz gdzies bylem na dennym zlocie gdzie frajery zazwyczaj chwalili sie 4,5 lvl na rooku (ja wtedy mialem 8 lvl Xanancem)
goscie to zobaczyli to jeden orgazmu dostal i po kondony jakis 18-latek biegl(9 lvl)
bo na mainie bylem ja , ten kondonokupuj i taki burak co ma 7 lvl knighta na skillach 11\11(huh?)
teraz zrobic wymagania:
wyzszy lvl niz 10 na accouncie(moze byc nawet jak nie grasz tym charem)
i zarcie sie samemu kupuje
i kasa na jakies tam duperele jak kafejka(Jak ktos normalnie ŁORGAZMU Dostanie(sry) i musi tak ze jak nie zagra to wszyskich wytlucze
np jak są x osoby z np.Xantery to narada przewaznie umawianie sie na questa i takie rozne

p.l 11-01-2005 06:28

ostatnio (jakieś 0,5 roku temu) jak próbowaliśmy coś takiego zorganizować, to przeważającym głosem był: to wy sobie jedźcie na zlot, będe miał więcej miejsca na serwerze ...

A tak poza tym, jestem przeciw

xemmoe 11-01-2005 15:27

Pomysł jakiś jest, gorzej z wykonaniem.
Po pierwsze to kto by to wszystko organizował?
Jeśli myślicie że przyjedziecie sobie i " jakoś to będzie" to się mylicie.
Po drugie to miejsce spotkania nie wszystkim by pasowało.
Na przykład jeśli odbyło by się to w stolicy to ludzie z nad morza pewnie by nie przyjechali.

Problemy organizacyjne można by mnożyć, tak więc szansa że to się uda jest mała.

next great sorcerer 11-01-2005 16:44

No coz, pomysl niezly o ile przyjedzie troche osob.
Ja to widze w ten sposob: kolo 50zl (jak bedzie powiedzmy 50 osob to jakos da sie zorganizowac przy wlasnym wyzywieniu) poczta+nazwa Matkus odesle ci twoj kod i wtedy jedziesz (pieniadze jakby zart, ale wiekszy % z deklarujacych przyjedzie). Do tego nie przyjazd w lasnym zakresie, tylko w kazdym wojewodztwie 1 miejsce.
Na skale globalna to sie udaje (przyjezdzaja ludzie, spotykaja sie w jednym miwjescu, imprezka 2 dni z rzedu ;p i co masz-to jesz, gdzie masz-tam spisz i juz) jak widac na tibia.com. Nie gadac o tym ze macie 8 lat... i tak was starsi puszcza (ciocia, wujek albo cos) a jak nie to innym razem.
Proponuje Warszawe, spotkanie w konkretnym ZNANYM!! miejscu a sama zabaw gdzie indziej (mieszkam w Sosnowcu).
Co wy na "to"?

szopenfeldziarz 11-01-2005 21:07

PRZEDE WSZYSTKIM
Jeśli się uda zlot, to mówcie o tym na forum, żeby zachęcić innych, pokazujcie zdjęcia itd.

Moją zdanią bezsensu jest organizować cuś takiego na forum (gdzie niewielu ludzi tak naprawdę się zna i sobie ufa). Tylko we własnym gronie znajomych. Raczej na skalę lokalną na warunki polskie (jedno województwo, miasto jeśli duże). Później najwyżej ogłosić na forum kiedy co i jak i że jeśli ktoś chce, to niech przyjdzie (i podac warunki, ile kasy, wiek itd.).

taka je moja polityka

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20.