![]() |
Aldora War Eternal March Vs Anima
Witam,chcialem tu podac filmik z wojny ktora odbyla sie cos kolo 30 minutek temu,film swiezy bo sam nagrywalem
Your FingerB) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5478 rehost xD |
Ehh.. czego wszyscy dają pliki na rapidshare?-.-
~Rehost~ |
|
Good War
wszystko byloby pięknie gdyby cale EM walilo Anime a nie tylko jakas czesc po *** niektorzy biegali z EM zeby postac kolo Eliego nie mogli przylaczyc sie ;) po wojnie powinniscie rozprawic sie z tchorzami 8o :axeman: :sword: ERROR GOOD FILM ;)
|
Good War
wszystko byloby pięknie gdyby cale EM walilo Anime a nie tylko jakas czesc po *** niektorzy biegali z EM zeby postac kolo Eliego nie mogli przylaczyc sie ;) po wojnie powinniscie rozprawic sie z tchorzami 8o :axeman: :sword: ERROR GOOD FILM ;)[/quote]
|
good wojna, najwiekszy *******ony noob nisogaf ****a doslownie az mnie sciska co ten koles robi, wolaja go a on nic 105 elite ****a a sie patrzy daje sobie reke uciac ze na wojne ma tylko uhy 0 ale to 0 runek i manasow powinien zrobic jak niektorzy odejsc z EM a nie stac i sie patrzyc jak noob
__________________________________________________ _____________ No Comment |
Cytuj:
Mi sie zdawalo ze Xadros to rl kumpel Nisogafa heh.............. |
HAHAHAHAHAHA!! Masa own3d! HAHAH!! Nareszcie :D Należało mu się, xD. Pół Animy wybiet, HAHAH!!
Wypas film, nic tylko ściągać! :D -Diam~ [EDIT]: Z tego nie mogę: 18:22 Piromann: legenda chociaz wyszedl z pz? 18:22 Vagraav: nie 18:22 Vagraav: legenda 18:22 Piromann: maujhauhauahuahuha 18:22 Vagraav: loga dala 18:22 Piromann: xDDDDDDDDD 18:22 Vagraav: cipa 18:22 Piromann: zal mi chlopaczka Pomiędzy tym były nic nie dające wypowiedzi, tzn. nie na ten temat. xD |
Cytuj:
ludzie sie frajerza -.- |
Masa OWN3D
<hahaha> Masa dedaj ****o !! Oby tak dalej Wizak jeszcze z 3 razy go uwal !!
Nie nawidze Masa~ !! Smierdzi od niego ! SHU,Xavierr,Royal Mazio ,Vamill, Don Mlaskanoo ROXXXXXXXXXXXX __________________________________________________ _________ Pozdro Dla LUBACZOWA ! |
Cytuj:
sam jestes noob . Jeżeli nie widziales calej akcji na edron to nie pierodl bo film byl robiony przez error -.- . Po drugie nie powinnio cie interesowac ile mam run bo to moja sprawa . A jak taki cwaniak jestes to pokaz co potrawisz chetnie bym zobaczyl ( ale wiem ze jestes beret i nie masz co mi pokazac ) . Wiem ze mnie wołali ale jak mialem przejsc lolku ? przefrunac przez nich ???? i widac ze gówno sie znasz od razu widze ze nie masz co powiedziec tylko wyzwiskami rzucasz . -.- . Jak widzisz twojego rl kumpla shirit iron sam odszedł czyżby scared ???? |
co za piczki tu sie udzielaja na forum , tylko umieja gnic z dedow innych osob, obrazac ich, chociaz na temat tibii nic nie wiedziec...ahh te niezawodne ~15lvle(~13 lat)
|
Cytuj:
|
KORWA NISO NIE CFFFANIACZ NAM tu TYLKO POKAZ CO POTRAFISZ!!
GOWNO UMIESZ I TYLE :baby: JAK JESTES TAKI KOZAK TO ZLAP CHOCIAZ 1 FRAGA TYLKO NA JAKIMS GOOD LVL 8o I WTEDY MOGE CIE PRZERPOSCI NA TYM FORUM :) |
Żal69
~ANIMA ROX~ |
Cytuj:
popieram tylko bez kitu z 80+ ale na twoje pvp to bys sie nei wyuchal jak by cie walilo 2 sorkow 40 lvl i jeden 60 zeby mogl tylko ue walnac hahaha |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: srrry za tego wcześniejszego posta ale cos mi sie z kompem zkiepalo xd |
Hahahahahaaha. Hail Anima??? Pffffffffff.......Popadali jak leszcze, a szczegolnie Masakrowiec. Swietny film. Polecam. Mam nadzieje ze Masakrowiec skonczy gre. Hail EM !
|
Cytuj:
P.S Filmik spox tylko lipa ze niewidac jak Masa~ pada xDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16. |