![]() |
Offer
Hej jestem pall na Jurela i niemam kasy a chce kupić czar na strzały (mam już 2mlv) więc potrzebuje 450gp. czy ktoś byłby chętny żeby mi pożyczyć? moge oddać w strzałach lub jak coś zarobie.
|
Popytaj kumpli bo na forum nikt ci nieda!
|
PO CO DAJESZ TAKIE RZECZY NA FORUM?!?!?!?!?
O takie rzezy to sie pyaj w grze, ale nie zbyt nachalnie bo cie moga zabic wiec nie dawaj wiecej takich glupich tematow!!! |
nOOb
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Cytuj:
A się zgadzam, że na forum to się nie pyta o takie rzeczy tylko pyta się ludzi w grze. |
A no fakt, temat . Przyznaje się jestem nOObem! TYLKO NIE BIJCIE!!! :P :P :P :P :P :P
|
Wole być noobem niż lamerem i nie odróżniać forum od tematu, a jak zapytam w tibii to zalicze deda
|
Ten tekst z zaliczeiem deada mnie dobil jak by tak bylo to by brazylijczyce by w Tibie nie grali
|
ej ludzie wescie zamknijcie juz ten watek ;)
|
jezeli chcesz kase to wybierz sie ze spearami na trole przynajmniej ci skile skocza i zarobisz szybko na czar
poszukaj loota pojdz z kumplami na orki ( z nich dobry loot czasami ) kilka wypraw i masz kaske :) POZDRO VEPSIK |
Dobra wziolem juz od kumpla, zamknijcie topic
|
Mi też na różne rzeczy brakowało, ale wtedy szedłem na trole albo roty - na wszystko trzeba sobie zapracować.
|
Ja to na trolah durzo gp zarobiłem :) , ale z rooka wychoząc morzena troszecze gp uzbierać :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |