![]() |
Serpent Spawns...
Jak w tytule,
Loot chyba dopisal ;) http://rapidshare.de/files/13090681/...tHunt.rec.html Comment, plz? ;) |
thx man :)))))))))
|
gz ... ;] fajnie wyglada ale tylko 2 def
|
Bahh.. Troszke sie zawiodlem.. Na pewno sie nie zwrucilo ;D ale exp jest..
Najlepszy loot to byl kolo 120 minuty : O naprawde, bossssski.. (Nie wiesz o co chodzi- zobacz!) Filmik bardzo polecam! Signed //Ero.. |
Tylko Chuck Norris ściągnął internet na dyskietkę !!!
Fajny film Polecam. Na 165lvl troche slabe skile mial typ :baby:
________________________________ Wszystko ma swoje Priortyety ale dlaczego są w nim dupy i kobiety? |
Super filmik obejzalem caly ;pp moze nastepnym razem cos lepszego poelci? dsl xD
|
:p
nie moge zabardzo obejzec...REGOST PLAXOR ;)
|
Warto obejrzećB) tylko ten bloker jakies sux skille8o świat non pvp ale i tak mogłby mieć lepsze:)
|
No super te Serpenty, ale można zauważyć, ze ich ulubionym zajęciem jest przerzucanie się na shoterów :(
Widziałem też jak był kombos za około 800 hp, więc naprawde tego stworka trzeba się bać... Bloker Sux! Takie skille mieć na 165 levelu to trzeba być durniem Filmik fajny. |
Omg
Nastepny n00b ktory czepia sie skilow jak taki cfany jestes to sam zrob 87/85 czy tam 88/85 nie pamietam.....chlopakowi wystarcza takie skile na blokowanie....btw. znam kolesia co na 65/65 i 60 lvl bloczyl demona ^^ wiec sie nie czepiaj o byle gowno czego bo skile ma dobre ale nie zbyt na lvl -.-
|
No tak! Bloker sux! ten twoj 27 sorc RoX! Poza tym nie kazdy lubi marnowac zycie na skillowanie.. Zebyscie chociaz kiedys doszli do tego co on..
|
co do tego "świetnego itemka" który spadł okolo 110 min, to spada z również z Lizard Snakcharmera~, więc to raczej żaden rarek :s
|
No ale ładny armorek wam spadł. ;)
|
Ten serpent spawn to kawał skurczybyka.
Gratz lootu i w ogóle filmiku, wypasiony. |
20:18 You see a backpack (Vol:20).It weighs 666.00 oz. ;o
anyway przezucaja sie jak szalone :P |
dajcie an tibi camp bo rap mi nie dzial :/
|
Spoko filmik loot nawet dopisal podobnego farta mial pskonejott tez wylocil tiare
|
Wypasiony huncik na Serpentach :) Dziwne z deka te stworki, strasznie sie przerzucają :o Nawet spoko loot z nich spada, ale niestety bardzo rzadko :( Ogólnie filmik miał dużo spoko akcji ... Warty obejżenia B) Gratz tego co spadło w końcowych minutach filmu, fajna ozdóbka ;) Pozdro ...
|
Prawda jest taka.... Loot niedopisal ale exp chyba tak.
Bloker "odwalil" kawal dobrej roboty, niechodzi o jego skile... ( juz sie niebede czepiac, nawet niechce). I tak z ciekawosci, czy te 2 "tajemicze" itemki, mozna nazwac Rarami ?? :] _Edit_(?) Sory, co do "tego itemka" to niedoczytalem sie wszystkich postów. (Net Sux..) |
:)
Filmik jak sie to mówi "wypas" che che, tu nie chodzi o umijętności ale o pokazanie Serpentów w akcji i tego co z nich wypada ... swoją drogą liczyłem na coś lepszego, teraz wiem czego sie spodziewać po tych bestyjach, to ich kosmiczne haste i częste przerzucanie sie :/ Jak bloker wspominał coraz więcej potworków ma tendencje do paraliżowania :S Ehh ... i te dźwignie :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |