![]() |
Real Serv
Vitam!
Yo!Yo!15 eMCe stymulowani przez opary ;) Dobra ja tak tylko z czystej ciekawosci... jakiego kompa i jakie łącze trzeba miec zeby postawic servery takie jak Secura,Hiberna itp. Fajnie byłoby gdyby Polska miała swój serv ;D |
Cytuj:
Dobra powiem. Powiem ci: GIGANTYCZNE ŁĄCZKA KTÓRE KOSZTUJA 1000+ zeta za miech. Komu by sie chciało co takiego robić |
hmm ;d moze jakies squadki ? :)
<joke> Hmm...jak wygram w totka to obiecuje ze postawie wam na conajmniej rok serv :D |
Ketibro nie 1000+ tylko polpak 10 begsowy na miecha kosztyje 4500 zl a za zalozenie jekies 8000 ale pozatym......
a komp jakis dwu-procesorowy 3000 mghz x2 i 1gb ram |
ee az mi oczy wylazly... chodzi mi o ilosc kasy bo sa kompy nawet 7-mio procesorowe ale ekhm... utrzymanie takiego serva... no niezle! ee jak wygram w totka to tez sie dołoze :P zeby wszyscy mieli na nim pacca :)
|
;]
No na pewno dobre zeby uciagnac ta mase ludzi:P
Ale to chyba nie wiele z porównaniu do PriV serwerów w"MU" jednak z tego co wiem za tego kompa mozna kupic niezlą Fure ;) You see yourself. You are a master sorcerer. You are Kizushite of the Ikka shinju. |
Cytuj:
Powiedziałem 1000+ czyli Ponad 1000 a nie równe 1000... |
hehe 850 ludzi jak by chalo grac skuadka po 10zl i mzoe by starczylo :P ale jescze kompy itp czy cos ale takiego servera niepolaca sie stawiac nie lepiej podziwiac to co cipy nam doajom:P
|
@Re up
Wiesz, fajnie jak nas zaskakują. Ale.. ja wiem, że nigdy nie będę miała pacca. A chciałabym lekko ;) no może troche bardziej :P ale fajnie jak na naszym servie by każdy miał pacca (Polacy bo ludzie z zagranicy to bulić plx 8o ) Ale skąd brać kasę na utrzymanie? ;( |
PACC
Cytuj:
Gdyby każdy miał Pacca za Friko, wtedy byś niemiał czym placić za Internet (Lącze). Po to Cipy zrobili Pacc, żeby sie zwróciła kasa, za kompy, internet itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |