![]() |
Co was w Tibii najbardziej wkurza?
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
A ja to co?
|
Mnie najbardzoej wkurzaja nOOby. Nie Newbie a nOOby :P Takie to denerwujace... grrrr
|
|
Mnie najbardziej wkurzają kicki. To jest chamskie jak się walczy z potworem którego łatwo sie pokonuje a tu nagle kick i masz deada.
|
Mnie ? PowerAbuserzy i polaczki oraz ich teksty na poziomie 10-latka w piaskownicy...
Co do premium accounta, to było zawsze dla mnie marzenie/wyzwanie, a w końcu kupiłem. I tak właśnie działa CIPSoft. Głównym wyjściem będzie kupno pacc. |
Pytanko Mr. nOOba
|
Cytuj:
|
@averus
kick to jak cie wywala z gry i musiesz sie jeszcze raz logować mnie wkurzają głupie pytania , obnoszenie sie swoja niewiedza i gloszenie nieprawdy jako prawde i głupie nicki takie jak masowy pozeracz bananow, jezus chrystus(tego to do rooka sprowadzilem bo to juz herezja) itp. nie można sie nazwać normalnie ? tylko jakieś polskie musi być |
Aluzja
|
na serwerach npvp wkurza mnie to ze są thiefy i że podczas treningu mi stwory zabijają X(
|
Mnie denerwuja n00by, lagi zlodzieje oraz oszusci(wiecej o oszystach forum-mainland-zabijanie low levelowcow) te rzeczu mnie najbardziej wnerwiaja
|
O forum!
|
najbardziej wkurzaja osobniki plci meskiej greajace w
tibii babkami(fagi):D:D:D:D:D |
|
Mnie najbardziej wquża to, że jak cie jakis PK zabije to masz dodatkowe kilka godzin odrabiania expa/skilów/mlv i kasy X( . Jeszcze bardziej wnerwiają mnie hakeży któży kradną postacie i zabijają wszystko co się rusza X( .
_____________________________________________ Jarro/Pally/21 lvl 8 mlvl <nareszcie 8o >/Carlin/Eternia Jarro Talgesi/Knight/18 lvl 3 mlvl <kiedy będzie 4 X( >/Carlin/Eternia |
Mnie wkurza system skulli i banów.Popekować normalnie nie można X(
|
Mnie wnerwiaja nOOby które zapychaja server odzywaja sie bez wiekszej potrzeby i pieprza "Dasz mi cos?"
You see yourself. You are a sorcerer. You are Youngster of the Death Row (Unreal Queen). Lunara |
A mnie wkurza to że 99.9% grających w tibie na jakimś serwerze to :
-dauny -n000by -n00bery -lamerzy -cioty -pedałki -kretyni -lolki -thiefy -pk -cheaterzy(ale tylko ci z MC , bo zapychają serw.do GG nic nie mam ;] ) -kupy -palanty -debil Edit : -brauny -breile itp. itd. Dlatego uważam że tibia to syf |
Oczywiście głupie ksywki, n00bowskie zachowanie, żebracy, wszystkich należy tępić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |