![]() |
Postać na nekro?
Witam.Pierwsze co to chciałem się, ze wszystkimi przywitać.Drugie:wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale chciałem się dowiedzieć jaka postać będzie najlepsza na nekro?Ja niestety mam beznadziejny internet;( I teraz gdy zrobiłem postać, stojąc pod Wyrocznią myśle jaka postać by się nadawała by dawała rade na luzach nekromancie.Dlaczego nekromanta?Powiem szczerze, że niewiem.Być może dlatego że to on wyrzuca Bohy.Jeśli pomyliłem działy lub moja ortografia jest nie taka, narazie mnie nie jedzcie.Pozdrawiam.
|
moim zdaniem, kazda postac na wyzszym lvlu da rade necro .. jak ktos juz nieraz wspomnial kazda profesja ma swoje + i - .. takze twoj wybor .. ja preferowalbym sorca/druta .. ale pamietaj .. WYBOR NALEZY DO CIEBIE!
druga rzecz .. odsylam do opcji "SZUKAJ", moze cos znajdziesz |
Chcesz wybrać profesję tylko na jednego potwora? 8o Dla mnie to co najmniej dziwne ;) Na nekro jeszcze nigdy nie chodziłem, ale profesje w Tibii są na tyle wyrównane że spokojnie powinieneś go zabić kimkolwiek będziesz. ;)
|
Zrobisz 50 level, pojdziesz na necro, stracisz xx kasy, wypadnie ci grzybek ( albo przy szczesciu ss ). Ma to sens ?
Hunty na necro byly oplacalne dla sorcow 40+, kiedy jeszcze hmm kosztowaly ~1,2 k za bp. Przy obecnych cenach oplaca sie to tylko na bardzo mlodych swiatach. |
Cytuj:
A knightem to się nie opłaca w ogóle chodzić na necro, chyba że na 90+. Przynajmniej wg mnie. -Diam~ |
A czy knight nadaje się na wypady, z nastawieniem na loot z potwora??Miałem wczesniej sorca 23 lvl ale ostatnie lagi są nie do wytrzymania.Czy lepszy na tego typu zabawy byłby Pallek??Pozdro
|
:d
Stary wystarczy ze bedziesz mial sorca lub druta summonujesz 2 ds + wanda lub rods i jedziesz necro z palcem w tylku a co do palka czy knighta to wiesz dobre skile ale niewiem czy sie oplaca siedziec na necro bo bohy bardzo zadka leca wiec sam zdecyduj sie czy warto
|
Cytuj:
Nie no ty co post to herezja...zwłaszcza na temat Sorców/drutów..... @Top. Zrób sorca/druta i ewentualnie palla wtedy nawet z kiepskim netem będziesz mógł lazic na leprze potwory z blokerem. |
ta tylko sorc/drut bo knight nie a pala nie lubie(grałem każdą profesją)
i polecam magów |
Cytuj:
Dolicz jeszcze uhy dla blokera i juz oplywasz w luksusy na necro. @robienie hmm samemu: jesli strzelasz regularnie, schodzi srednio 4-5 bp hmm na godzine hunta, 1 bp robi sie xx godzin. |
Czlowieku nie mozna robic postaci wylacznie na 1 potwora, poniewaz gdy necro bedzie zajete trzeba robic cos innego. Jesli chodzi o wybor postaci jesli chodzi o zabijanie necro i ogolne dobre expienie polecam druida, tak druida xD
Obecnie mam 30 msa i zaluje ze nie wybralem druida :/ PONIEWAZ : -Druidem szybciej poexpisz z lepsza rozdzka np kopiac scaraby bedziesz bil silniejsza rozdzka niz sorc (nie bede tlumaczyl dlaczego sam do tego dojdziesz :D ) -Drutem mozesz uhac wlasne dsy i nie tylko (mass healing itp) -Bardzo latwo zarobic sprzedajac uhy (fabryka pieniedzy) PS. Ostatnio 2 dni siedzialem na necro (lacznie ok 16-17 godzin) i loot to : 2 ss, 2x mystic turban, 2 grzybki i troche kasy. Wiec to nie jest tak ze odrazu ci bohy poleca :/ I sam raczej nie poexpisz (zbyt duzy waste) bedziesz potrzebowal palka i duzy mlvl xD To Na Tyle ^^ |
ostatnie 2 miechy
130 bp hmm poszlo loot 6 x ss ~25x turban 0x boh zalezy od szcezscia :< |
JA z kumplem ja 35drut on 30 drut bylismy na necro stracilismy razem oklo 500gp xD we 2 summonelismy po 2 dsy i kazde necro padalo bardzo szybko w jakies 2-3h u***alismy 70necro i nic loota <pech>
|
Cytuj:
No że macie pecha to juz nie moja wina ;p ja z blokerem zlootowałam 3 pary BoHów, a bloker na tym stracił z 1-2 bp UH i 1.5 BP Hmm jak nie mniej.... na forum gdzies sa nasze SS z hunta ;p |
Gratz, ale to nadal nie swiadczy, ze z necro loot leci regularnie. Trzeba miec naprawde duzego farta zeby sie zwrocilo a nie pecha zeby stracic ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |