![]() |
180 master solo behemothy
|
Nie moge zassac :(
|
ładnie mu to szło i chyba loot jak na furore nie najgorszy :)
|
Daj rehosta na tibicams.com albo megauploda bo ten rapid juz mnie zaczyna denerwowac X( .
|
Jezeli ktos ma jakiegos 150 ms ~ i nie wie gdzie i jak expic, to na tym filmq jest wszystko ladnie pokazane :))
loot nawet nawet, btw fajny zryw na t ringu i utani hur ^^ |
Filmik fajny. Ładnie exp idzie i loota tez miałes dobrego
|
w sumie ladnyu filmik a loot tez... no zwrocilo sie za hunta w kadym razie :P
nice film, very fast exp, tylko ze jak nie ogladasz na full szybkosci to mozesz usnac :P |
sorx ze jezscze jeden post ale ostatnio widzialem filmik..
bardziej oryginalny i pokazujacy hunta na behe 170~ ms i 109 ek behe byly lurowae miedzy filary i zabijane z exori mort.. w sumie na behemota 2 uhy i 2 manasy :):) |
Fajny filmik :D Sporo expa koles zlapal;p
|
Cytuj:
Troche smieszna wypowiedz. Jeszcze nie widzialem zeby ktos mial 150 ms i nie wiedzial gdzie i jak sie expi Cytuj:
Ale film spoko ladny exp super loot normalnie bomba |
Rehost plx albo daj na tibiacams:o kolo z mojego serva :D chcem zobaczyc jak expi
|
Błagam o rehosta.... :(
|
Super filmik...gz for Taifun :]
Niezly loot...oby tak dalej ,gogo 200 lvl :P |
hmmm...chyba znam skas ten nick:)
gz..loota btw.tak dalej az do 300 |
Furora istnieje dopiero od 6 miesiecy i juz ma 180 sorca rekord rekordow oby tak dalej taifun =]
|
gz lootu i hitow z sd/ue
|
Nice.
Nice film.
Ale mam pytanie. Czy Pasterz the Axemaster zawsze pyta czy może zabić kogoś? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Fajna sprawa z tymi Behe Taifun zrobił 10% w 1.5h, to znaczy że lv wbija na 15h :) Spokojnie może wbijać tak 1 lv dziennie i nikt nie powie że jest Share Acconut. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Singed Mazif |
Cytuj:
na filmie zrobil nieco ponad 130k w godzine =p |
gz steel'ow :), filmik spoko
|
Aessa wez rehostnij na Tibicams albo juz na tym Rapidshare. Musze to zobaczyc ! Prosze...:confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |