![]() |
GDZIE JEST NAJMNIEJ PK ???
Gram juz troche w tibie ale tylko w jednym miescie(Thais) jest tam troche PK ale chcialbym podrozowac do innych miast a nie wiem gdzie moge bezpiecznie zyc bo mam niski poziom( 8 lvl- baba mnie oszukala i wrobila i mam 2deady :( ) wiec nie wiem ktre wybrac
POMUZCIE!!!! |
Z tak niskim lv nie radze przenośić się do innych miast(po prostu nie dodziesz)
Ja gram w Venore i tam jest mało PK Jak ci przeszkadzają to zmień świat na non PvP |
najmniej pk wedlug moich spostrzezem jest w ab
ale ich liczba moze sie zwiekszyc jak tam wpadne nieraz:D:D:D:D:D:D |
Podrużuj do woli
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
dzieki za rady alr jak bede szybko szedl to pk moze rozpoznac moj poziom po szybkosci chodzenia, a jak czasami mam lagi to stoje w miejscu kilka sekund i juz wtedy sie dowie jaki mamm lvl
|
Taaa każdy gracz czycha na 8lvlowego newbie aby zrobić sobie free unjustified killa w zamian za super loot,który z niego wypadnie.Nie rozśmieszajcie mnie!!!Przyjęło się że najwięcej polaków i najmniej PK jest w Ab chociaż te czynniki nie do końca idą ze sobą w parze :D
|
Ehm,ehm!
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Jak nie lubisz PK do załóż se postać na świecie non PvP.
|
Cytuj:
|
Pk są wszędzie :( . Ja PK zawsze sie boje na jakiś miejscach gdzie nie ma ludzi. Bo w mieście zawsze ci ktoś morze pomuc. ;)
Ps. PK też podrużują |
hmm
dam ci kilka zasad dzieki ktorym nie zostaniesz zabity 1 jezeli ktos nawet cie zaczepia lepiej powiedziec sry i odejsc niz dostac po czainiku 2 jak gada do ciebie polak to mow ze jestes br jak gada br to mow ze jestes swe bo jesli koles gada w twoim jezyku moze bardziej ublizyc i do wiecej zeczy sie przyczepic 3 pilnuj swoich spraw jak idzie 8 lev z redem nie ruszaj go bo jego drugi char moze miec 50 lev i bedzie cie pozniej huntowal 4 ie groź nikomu jezeli cie zabil bo mozna przez to pasc jeszcze raz albo miec hunta lub nawet rooka wszystko co napisałem pisze z własnego doswiatczenia i głupoty ?( przez niedotrzymanie tych zasad padlem bardzo duzo razy ale juz sie nauczylem i jestem siebie pewien :] pozdro |
Ja gram na isarze :
Najwięcej PK: >Venore >Thais >Carlin Najmniej PK: >Kazzordoon >Ab'dendriel O wyspach PACC nie wspominam bo za mocne monstery :) na 8 lvl |
ja gram na swiecie non PvP
kiedys gsy gralem jeszcze na isarce i mieszkalem w kaz i niewidzialem zbyt wielu pk moze mialem szczesie ze nikogo niespotkalem |
Cytuj:
|
Cytuj:
To wlasnie thais i miedzy innymi carlin to sa najniebezpieczniejsze miasta na Isarze Ja robilem druida to Zabil mnie malus vitae a moj qmpel kupil pacca tak go zabijano za tworzyl inne postacie ale mu te jesgo postacie tak zabijano ze jak zostal mu miesiac pacca to sie tak zalamal ze przestal a pacc ma jeszcze 28 dni a o reszczie moich dedow w carlin nie wspomne |
Cytuj:
A co do tematu: Mi się wydaję, że na wszystkich światach PvP, w Carlin i w Thais jest najwięcej PK. Najlepiej więc idź do Ab albo do Venore, ja na twoim miejscu bym tak zrobił :)) |
> O wyspach PACC nie wspominam bo za mocne
> monstery na 8 lvl nie zgodze sie z toba 3 dni temu zalozylem nowa postac na jednym z nowych serwerow w sobote przechodzilem rooka przez 8 godzin bo lazilem po questach i obijalem sie ogolnie z rooka poszedlem na edron jako pall niedziela minela pod znakiem treningu (ok6 godzin z przerwami) - i zrobilem tylko 9 lvl w poniedzialek przez 6 godzin treningu i expowania zrobilem skile 45/35 oraz 13 lvl i 6mlvl w tym czasie mam juz niezly eq (scale arm, dark helm, brass legs, dwarven shield) jak na 3 dni grania na calkowicie nowym serwerze mam juz wykupione wszystkie czary do 6mlvl dla pall wiec jesli masz pacc i konczysz rooka to bez dwoch zdan na edron, po lewej stronie od depo jest taka wyspa dla newbie, duzo troli, gobosow wilkow, niedzwiedzi i takie tam przez te 3 dni widzialem tylko 2 trupy jakis wyzszych lvli 30+ i jedna bardziej zorganizowana akcje, kiedy to ok 20 osob scigalo 15 innych osob - chyba jakies starcie miedzy gildiami - a ja wtedy chodzilem sprzedawac loota i nikt mi go nie ukradl ani mnie nie zabil, a krecilo sie wtedy pod depo ok 50 osob z roznymi lvlami wiec jesli masz pacc to edron - malo pk, szybki exp |
Ja polecam ab tam moze i troche pk jest ale polacy pomagaja jak ktos cie pierze !
|
Ja mieszkam w Ab tam jest mało pk chyba że na trollach a jak ktoś zobaczy pk z white skullem to wszyscy na niego idą! Ja mieszkam w ab i zawsze pk ponosi konsekwencje chyba że high lvl to wtedy nikt do niego nie fiknie :P
|
Najmniej PK jest w Rookgardzie ;) później w Ab.
Jak zaczynałem grę to do 13 lvl siedziałem w Thais i zginąłem 1 może 2. Jak zaczynałem nowym charem to zginąłem nawet nie zdążywszy przejść przez bramę miasta (na 8 lvl). Koło Carlin i Kazz mnie zaczepiano (pewnego razu o mały włos (20 hp left) się wywinąłem). Koło Venore mnie zabito... Czyli najlepiej Ab. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |