Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co wam sprawia przyjemność? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=65324)

Guard Delook 13-02-2006 14:45

Co wam sprawia przyjemność?

Witam!!

Chciałbym zapytać co wam w Tibi sprawia przyjemność a właściwie za co
lubicie Tibie?

Prosze możecie śmiało pisać o waszych poglądach na ten temat.:blazen:

Nosso Mc'Furry 13-02-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guard Delook
Witam!!

Chciałbym zapytać co wam w Tibi sprawia przyjemność a właściwie za co
lubicie Tibie?

Prosze możecie śmiało pisać o waszych poglądach na ten temat.:blazen:

Lubie tą gre ponieważ możesz poznać wielu ciekawych ludzi, tworzy to fajną atmosferke.

Jedna z rzeczy które robić w tibii? Sprzedawać loot bo wiem że zawsze po tym wpadnie jakaś kasa :S

palamen 13-02-2006 14:55

Zmień może tytuł tego tematu na "Co wam sprawia przyjemność w Tibii?", bo jak zobaczyłem "Co wam sprawia przyjemność?", to nie powiem co sobie pomyślałem... :P

Czarna_Mamba 13-02-2006 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez palamen
Bo jak zobaczyłem "Co wam sprawia przyjemność?", to nie powiem co sobie pomyślałem... :P

To samo. ^^

Hmmm... Niech pomyślę. Już wiem. Koledzy. No, i atmosfera ( Jak cię nie dedają to jest gites )

Ikares 13-02-2006 16:14

Blee mało opcji. Ja bym wybrał "Granie roli" gdyby bylo, bo lubie poprostu polowac dla jedzenia, opic sie w barze i wydawac kase na glupoty ;)
I smieje sie z tych ktorym zalezy tylko na zdobywaniu lvla (typowy buczykizm) -.-

Trenei 13-02-2006 16:29

Kumple z ktorymi mozna pogadac. Duza grywalnosc ;). I tak jak koledzy wyzej Zmien nazwe tematu bo cos Evul mi prszylo na mysl ;D.
Also...
TITANIA !
W opcjach niezaznaczylem nic bo nic mi nie pasowalo. Mozna poznac ludzi . Wszystko co mialem do powiedzenia;]

Tomcio Pall 13-02-2006 17:12

Mi sie podoba lazenie pogadac z kumplami jaj se porobic z innych:P. I przy okazji mlvl sie treni:P. Hehe ja tez lubie se porobic jaja ze sie nachlamy i lazimy i spiewamy se:P.

Darth Vagon 13-02-2006 17:58

O.o pie! do you have it!?

"Co wam sprawia przyjemność?"
Oczyszczanie Tibii z n00bów... I zdobywanie mocy, by to wykonać...
:crusader: :crusader: :crusader:

NooB from LW 13-02-2006 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth Vagon
"Co wam sprawia przyjemność?"
Oczyszczanie Tibii z n00bów... I zdobywanie mocy, by to wykonać...
:crusader: :crusader: :crusader:

Masz wielkie marzenia ;p

Mi sprawia przyjemnosc poznawanie róznych ciekawych ludzi z innych krajów i możliwosc pogadania z nimi

ciemne dropsy 14-02-2006 09:58

na antice pkowanie, a na securze... expienie i smianie sie z noobkow ;P

Mar Cin 14-02-2006 10:57

Ja uwielbiam tłuc potworki... nie dla jakichśtam leveli czy skilli ale dla samej sadystycznej przyjemności :evul: Najczęściej wyłączam zakładkę "skills" podczas gry i tylko włączam na początku i gdy już mam zamiar zakończyć - by zobaczyć jakie tego dnia zrobiłem postępy.

Drugą rzeczą jaką lubię w Tibii robić to trenowanie fista :D Już mam 15 (wiem, że mało ale słabo rośnie) i spokojnie wilka z piąchy ubiję. :evul:

poreda 15-02-2006 15:23

W ankiecie nie napisales o:
-Skillowaniu
-Chodzeniu na lepsze hunty (DL, Demon itd... )
-Zabijaniu Ludzi (To sprawia niesamowita przyjemnosc)
-Robieniu glupich rzeczy (Np, lurowania Ratow i robienia z tego farmy)
-Targania Lootbagow
-Poznawania Ludzi
-Chwalenia sie innym ludziom levelem...

Duch Niespokojny 15-02-2006 15:51

Zabijanie ludzi. Nie chodzi tu o jakiś bezmyslny pking, bo to bez sensu. Ale jak mi ktoś podpadnie... Zemsta jest rozkoszą bogów... Buahahahahhahahahhaha <salwa demonicznego śmiechu>

Wolek 15-02-2006 15:54

Trapowanie, Pkowanie, Wojny jezeli tego sie boisz nie powinienes grac w ta gre

Motoko 15-02-2006 15:54

Bicie mlvla & Siedzenie na guildchacie i gadanie całymi godzinami ^^

jaruczek 15-02-2006 18:23

Ja najbardziej lubie skillowac /expic i widziec tego konsekwencje :)

dinus 27-02-2006 18:45

Hymmm....

Ja lubię tibię ponieważ... hymmm mozna poznac wiele ludzi, lubie bić dragi o yeah kocham to jeszcze jak jest jakis dobry loocik to mmmmmm... :p Lubie smiac sie z noobkow 8o no i chodzic na hunty z kolegami DLe, GSy xD A no i mozna sie pochwalic miedzy qmplami lvlem :P :dance: :p :faceoff:

-=Ziggy=- 27-02-2006 20:52

Ja tam lubie zdobywać itemki, lubie bić potworki ale najbardziej to "ajtemki" mnie ciągną. jak się ich uzbiera to na allegro sprzedać :D

Zolor Vabex 28-02-2006 13:14

mnie sprawia przyjemnosc zabijania mnie :P bo mnie nooby atakuja jak widac na moim avie (pozdrawiam JANa PAWŁA II )
nic nie mam do J.P. II
poprostu jak widac on ma tez ich dosyc :P
a teraz co mi sprawia przyjemnosc ??
zabijanie potworkow :)8o

Vil 28-02-2006 15:01

Szwedzkie laski ;o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:15.