![]() |
Ile razy zostałeś zabity przez PK? ANKIETA!!!
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Mnie zabili 3 razy a jestem na 8 lvl!!! pierwszy raz Dacox
drugi raz to nie byl PK ale i tak powiinna zostac ukarana bo mnie wrobila ze jestem PK i poprosila kolegow zeby mnie zabili i zrobili to 2 razy ;( Baba ta nazywa sie Pabeck prosze jezeli mozecie to zrobcie jej tak zeby juz nie oszukiwala! aha gram na solerze!!! |
Po co wogule jest ten temat na co ci nazwy graczy którzy zabili kogos jak niewiesz na jakim serwerze gra
|
1 raz by Demha
offtopic: topic nie jest zbyt odkrywczy, żeby sprawdzić kto kogo zabił wystarczy wejść na tibia.com |
Sprostowanko
|
|
Mnie raz na treningu zabił PK:(. Później dowiedziałem się, że dostał bana za PKowanie:). Wkurzyło mnie to, bo spadłem po tym na niższy LVL i dostałem bez powodu:(.
|
mnie zabili (niestety) 3 razy (reszte już dosięgła sprawiedliwość) :
*pierwszy to Netimok olo *drugi to fuxeroge *trzeci to Michamichamicha Gram na Hibernie miło by było usłyszeć że zostali zabici :)) :)) :)) :)) |
Mnie na azurze tylko raz zabili
Spokojnie sobie szedlem na bugi na 8 lvl a tu jakis 40lvlowiec mnie zaatakowal Uciekalem ale wystarczylo jego 5 ciosow i martwy lezalem Nie zdążyłem dobiegnąc do depo bo tam duzo ludzi jest moze by mi pomogli A nazywa sie gumis ziom |
Ostatnio PK zabil mnie dosc dawno i to na malym levelu. Na 8 levelu gdy wchodze na maina laze po depo i krzycze kto potrenuje, kolesiowa na 9 levelu sie zgodzila, wszystko pieknie ladnie red hp ja krzycze stop a ona bez skrupułów mnie zabila. To nic ze stracilem 500 expa ( kiedys to bylo duzo hehe jak na trolach sie expilo :) ) ale to dalo mi motywacje do treningu i gry. Mając 7 level po tym dedzie ide se na trole wyskakuje pk i ded :) . Na drugi dzien znowu na trolach wyskakuje pk i mialem deda :) Potem znalazlem kolege do treningu, troche podtrenowalem, zdobylem levele, jakos pk bylo malo :) dedow nie bylo. Teraz majac wiekszy level i skile szukam moich zabójców, niestety jeden zrookowany, drugi nie wchodzi na tibie od miesiaca, trzeci od 2 tygodni :( Podsumowując, moim zdaniem bez pk byloby troche nudno, monotonne zbieranie expa itp, zawsze masz jakąś dawke adrenaliny od nich, motywacji :). Jak pk mnie na cycach gonil to zdolalem uciec mimo ze mial 27 level a ja 16 :) podobnie na dvarfach... C ya
|
Cytuj:
Przecierz mozna ich uznac za jakiegos janosika lub innego zboja Sam zamierzam po osiągnieciu np. 70lvlu byc pk |
Ja zginąłem od PK z 4 razy + 1 jak mnie shackowali ale podobno to ja wtedy zaatakowałem tego kolesia. Teraz wszyscy ci kolesie już by zginęli z mojej ręki ;) ale niestety chyba już żaden z nich nie gra bo: albo ma bana albo 1 lvl lub ta postać już nie istnieje. Więc nie mam na kim się zemścić. Czasem jednak chodzę sobie np. na trole zobaczyć czy nie ma tam jakiegoś PK :D :D .
|
Mnie zabili 2 razy
Pierwszy raz zabil mnie Taz da almighty za to że zabrałem mu świnie(pig)z przed nosa. ;( Drugi raz zabil mnie sibade ale nie pamietam za co :( Jak nie wierzycie to sprawdzie sobie na tibia.com char cukier |
Skoro tak nazekacie czemu nie gracie na servach PvP? :baby:
You see yourself. You are a sorcerer. You are Youngster of the Death Row (Unreal Queen). Lunara |
Po jakiego grzyba podowaxc swait jesli wpiszesz imie to ci wyswietli jaki swiat(chyba ze nie znacie tej opcji)
|
Moje postacie zabili pkowcy tyle razy że ojojojojoj więc nawet nicków nie będę podawał.
|
2 razy ...po pierwsze raz na party (już nigdy nie daje z obcymi) drugi raz mialem miss clicka :/ za 3 razem chcieli mnie zabic ...Rekin Zlodziej zginał poźniej dwa razy odemnie był ubawa po pachy na red hp uciekal juz mial wyjść z jaskni rzucilem z HMM i padl ;) sam teraz zabijam pk -z white skulami tylko jednego red skula zabilem :> czasem miss clickow zabijam ...bo nie ma sprawiedliwosc na tym świecie czasem mówią -miss click - a ty mowisz -ok- a tu zaraz podbiega gdy masz troche mniej hp i -buhahahha im kill you- ty -exura vita sure?- hehhe uwielbiam to robic:P
|
Ech!
Mnie to zabijali jak na zawołanie zwykle co dostałem 5000exp to ded. Ale się wybiłem i od 2 tygodni nie zginąłęm
A oto moi zabujcy: NECRO DOGMA X( X( X( PADILLA X( X( X( X( FROZEN-FIRE X( X( X( X( X( X( JONNY BRAVO X( X( X( X( X( SILVASTRIKER X( X( FEITICEIRO SCARLAT X( JUNIOR CZARNY (zabił pomomo krzyczałem: "jestem polakiem", "nie zabijaj rodaka", "co ci zrobiłem". WSZYSCY NA Amerze!!! Im więcej buziek tym większy porąbaniec KTO ICH ZABIJA TEMU BĘDĘ WDZIĘCZNY DO KOŃCA TIBIJSKIEGO ŻYCIA :P !! |
hmm ja juz w sumie nie pamietam ale troche tego bylo, ostatnio wpadlem w pulapke (druidem na 9 lvl bez run) pod carlin i nie moglem wyjsc, zalogowalem sie najtem ale nie mialem nic zadnej runy (nikt nie sprzedawal :( ), cienka bron i tak dalej a tam byl sorc jakis wiec nie chcialem ryzykowac a nikt mi nie chcial pomoc, potem patrze ze goscie maja bana ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( X( X( ;( X( ;( X( X(
|
mnie wczoraj zajebał Fisherman Elmer ;( ;( ;( spadłem 15 -> 14
51/48 -> 50/47 i cały bp :( naszczęście eq w całości potem koleś zaliczył deada i też stracił lvl i skille :P później zaczął mnie przepraszać na privie że to nie on tylko ktoś inny z jego konta i prosił żeby nie miał hunta :P a ja mu powiedziałęm żeby sie odpie****ił bo i tak go zabije z kumplami i wróci na rook,na koniec kilka słów dotyczących dożywotniego hunta i dałem ignora xD tak sie załatwia sprawy z pk ;) Fisherman Elmer lv17 voc: paladyn hunt dożywotni aż wróci na rook ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |