![]() |
Ban na IP
Sorry za ten post, ale niewiedziałem gdzie to napisać lub do kogo napisać. Pare minut temu próbowałem wejść na to forum i pojawiło się, że dostałem ban na Ip. Co może być tego przyczyną niewpisywałem hasła źłe, wtedy nawet niebyłem zalogowany. Teraz wszystko działa, co mogło być przyczyną?
|
Też przed chwilą miałem takie coś. Ciekawe czym to jest spowodowane. Btw. nie ten dział :P
|
Ja Tez dostalem mam neo tp własnie bylem w trakcie pisania meila do matkusa wczesniej rozmawialem z Modkiem forum poprzez tibe...
Pewnie ten matol co ciagle umieszczal keylogery dostal bana na ip I ucierpieli użytkownicy... :/ |
Ja też miałam podobny prooblem ale chyba wszystkow róciło od normy :p
|
PRAWDOPODOBNIE został zbanowany pewien host neo więc przez chwilkę wielu userów kturzy jadą na tym samym hoscie też mieli bana, jak widac, zostało to już naprawione :)
|
Cytuj:
|
Ja też dostałem bana na ip ale już jest ok (Myślałem że hakneli mi konto na tibia.pl)
|
@up
Lol :p A macie jakis net osiedlowy czy cus?? ja mam neostrade ... |
@do all:
Któryś z modków zbanował wszystkie IP 82.*.*.* ... Albo ktoś zrobił żart albo ktoś poniesie konsekwencje zabawy:P Weszłem na IRCa, pogadałem z Besnem i odbanował... |
Ja mam sieć osiedlową (MC), i też miałem taki problem, moze kazdy dostal bana na IP :)
|
Up
Tak Możliwe Modki chcieli sec spokoju :P xD |
Nieee, po prostu ktoś (nie będe skarżył;)) źle wpisał ip do zbanowania i zamiast
xx.xx.xx.xx.83 zostali zbanowani wszyscy, których ip zaczynał się od 83(czy tam 82, co za różnica). Nie macie żadnych powodów do obaw. Wszystko zostało szybko naprawione. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |