![]() |
Bojkot Google
Pewnie wielu słyszało o tej ogólnoświatowej akcji bojkotu Google,za to,ze firma Google opracowała ocenzurowaną wersje przeglądarki dla internautów z Chin i po wpisaniu takich haseł jak np. wolny tybet czy tajwan, Chiński internauta nie otrzyma żadnego linku.
Nie chce nikogo namawiać do bojkotu,każdy osądzi czy sie przyłącza czy nie.Chce tylko by temat ten zaistniał na tym forum i żeby wieksza ilość osób zapoznała się z tą akcją. Osobiście brzydzi mnie to co zrobiło Google. |
*******e, nie robie. Chyba, ze zastapisz google w wyszukiwaniu potrzebnych mi informacji, i to w takim tempie, abym JA byl zadowolony. Szczerze mowiac w dupie mam czy google bedzie dzialac w Chinach i na jakich zasadach.
|
Podpisuję się obiema rękami pod homciem.
|
Za wolny tybet!!!!!
|
szczerze?oni by dla nas tego nie zrobili my dla nich też ogólnie kto by nam pomógł?nikt ;p
|
Dzisiaj protestowałem przeciwko temu incydentowi chodzac w szarej i czarnej skarpetce!
|
Hehe, co się na tym świecie dzieje. Na szczeście kaczyński nie odwołał parlamentu :D
|
Chiny mają własną społeczność i nie potrzebują polskich internautów do pomocy.
|
:baby: hehe gdyby tak kiedyś Polske mieli wszyscy gdzieś, tak jak wy macie innych to dziś w Tibie gralibyście patykiem na piasku kabzelkami :baby:
...zresztą napisałem,ze nikogo nie namawiam do bojkotu, a :baby: które nie potrafia znaleźć informacji nie używając google... współczuje. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
C*** mnie to boli.
Jest tyle wyszukiwarek, zresztą hoom już o tym pisał. @down: Wiem, poprawiłem już, nawet nie widziałem twojego posta xP |
Wyszukiwarek, nie przeglądarek :P
A pozatym, to Google nie zrobiło tego ot tak sobie, tylko na zamówienie. Bojkotuj chiński rząd. I ruski. I koreański. I białoruski. I wszystkie inne też. |
Cytuj:
|
A ja kocham cenzure, a w Tybecie i chinach nigdy nie byłem, a pozatym jak żeś taki światowy...to jedź tam zrób transparent przywiaż sie lańcuchem do bram chinskiego muru i protestuj....ja mam to serdecznie w dupie.
A i jeszcze jedno, co ma cenzura do do postępu technologicznego i grania w Tibie? A pozatym myślisz ze ktoś przejmował się narodem polskim podczas okupacji?? Najpierw grabili Niemcy, a potem Ruscy, nasi wybawiciele...a Alianci w malym stponiu pomogli..bo im sie to nie opłacało...więc nie badź Matka Teresą wszystkich narodów. |
Oh noez! Chyba pojdę się powiesić :( Musiałeś mnie uświadamiać? Nie będe w stanie kontynuować swojego w miare spokojnego żywota zamartwiając się miliardem chińczyków i innych skośnych :(
|
Cytuj:
Nie chodzi o bojkot każdej przeglądarki,ale konkretnej i właśnie wybieranie innej, a nie google. Cytuj:
Cytuj:
Pozatym bulwersujesz sie,ze nam nikt nie pomógł...no to chyba Polacy najlepiej powinni wiedzieć, ze pomoc z zewnatrz,a czasem moralne poparcie jest bardzo cenne. Cytuj:
Dla kasy Google pomaga w oszukiwaniu ponad miliarda ludzi,a wy mówicie,ze to w porządku...no comment:evul: |
@Level.
Nikt nie mowi, że to wporządku. Ale to nie jest jakas kryzysowa sytuacja, gdzie należy interweniować, tylko głupi komercyjny ruch przeglądarki. I każdy ma to w dupie. Cytuj:
|
Idz lepiej zakup prowiant i wyslij go do afryki jezeli juz tak bardzo boli Cie to, ze ludzie gdzies maja 'źle'. To, ze oni nie maja dostepu do pewnych inf. nie mierzy sie z tym, ze codziennie masa ludzi umiera z glodu. W Chinach panuje komuna, moga manipulowac wiadomosciami w dowolny sposob.
|
CENZURA TO BZDURA \m/
a tak na serio: who cares? jak kogos to interesuje to juz o tym wie. P.S. Pomagajmy wszystkim wokolo i znowu przy jakiejs tragedii u nas ktos nas wyszydzi i wysmieje ta tragedie jakby to chomik (no offence hoom ;]]]) komus zdechl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |