![]() |
Paladinka hacked!!
BUAHAHAHAHA nareszcie hakneli odpowiednia osobe:D:D
|
Samowolka to nie tu, jak tak chcesz to wara z tego forum
Paladinka, nic do niego nie miałem. Nieważne na kim jest hack, zawsze jest zły (pomijając hacki sharerów, botterów etc.) |
Cytuj:
|
@Up
Wiesz jest taki myk że light hacka nie trudno zrobić samemu :/ A nawet gdyby przez light hacka to masz sprawdzone informacje że się wypowiadasz ? :S Nie ? To naciśnij ten krzyżyk w prawym górnym rogu :S |
Nie wytrzymam zaraz do h*ja wacława ciekawe czy jakby was tez hackneli to tez bys sie tak cieszył?? Ludzie pomyslcie co wy piszecie, cieszysz sie ze go hackneli bo mu k**wa zazdroscicie, i macie kompleksy ze on potrafi grac w przeciwnienstwie do was?? Moze zabil cie bez powodu a ty nie mozesz sie z tym pogodzic....to wyp***dalaj na Non pvp tam cie nikt lamo nie zabije. Nigdy nie życzylem, nie zycze i nie bede zyczyl NIKOMU hacka nawet najgorszemu wrogowi. Ta wypowiedz jest adresowana glownie do majkaX( i innych ktorzy takie same poglady.
Ps. uwazam ze za takie posty jak napisal majk czyli" o jak to dobrze go hackneli" powinny byc bany gdyz jest to popieranie rzeczy nielegalnych i zabronionych w Tibia Rules.X( |
Z tego co przeczytalem na forum Danubi to Paladinke nie shakowali dlatego ze uzywal booty/sharingowal... ktos wyslal fake jego paszportu do Cip Softu...
|
Ehh i znow to samo hackerzy ja juz 3 razy zostalem shackowany i wiedzcie ze to nie jest nic przyjemnego odpalasz postac a tu zly pasword klikasz hack wchodzisz na swoja postac a to co zbierales przez caly czas poszlo w pi..u
Prz....ana sprawa dziwie sie takim nooba ktorzy zycza drugiemu zle ale w koncu to tylko nooby |
smiejecie sie?? nie sadze zeby bylo cos zabwnego w tym.. ktos popelnil przestepstwo dopuscil sie podrobienia dokumentow, nie sadze zeby bylo wam tak do smiechu jakby chodzilo tu o was
Lafi. |
Cytuj:
|
up
panu detektywowi juz podziekujemy " niewykluczam" aczekolwiek na marignesie zaznaczajac to po kiego..... piszesz jak nic nie wiesz |
Tak, Paladinka dostała hacka..
Ale podczas tego gdy hacker ja zabijal, GM dal mu bana za zle zachowanie, robil on fire bomby wszedzie i sam w nie wchodzil, zabijajac przy tym innych graczy. |
a co mam plakac ze hakneli osobe ktora nie daze sympatia?:p
gadacie ze "nie zyczycie haka nawet najgorszemu wrogowi" BUHAHAha raczej malo prawdopodobne:] |
Hakowanie ale przez "prawdziwych" hakerów to jeden ze sposobów pozbywania się wrogów w tibii. Wystarczy ze Paladinka miał źle zabezpieczony komp ( starczy jedno backdoor) i już go hakneli.... Przecież już znane są przypadki gdzie podczas wojen nagle jeden z najlepszych graczy zostawał zrookowany.
|
gratuluje wiedzy co to backdoor
ale byscie najpierw przeczytali temat a nie sie dopisywali bezmyslnie |
na arcani Seba Shady zostal hakniety ta sama metoda co paladinka czyli przez podrobiony paszport , hm.. a to nie jest juz zwykle hak postaci tylko przestepstwo za podrabiania czyis dokumentow.
|
Ludzie nie rozumiem was,zawsze gdy tylko pojawia sie nick "Paladinka" odrazu pojawiaja sie oskarzenia,ze hacker,ze boter itp.Chociaz nikt z was nie jest pewny w 100% to mowi ze napewno uzywa bota lub hacka.Nie sadze ze sa gdzies az tak glupi ludzie,ktorzy uzywaja hackow i botow na lvlach wyzszych niz 100,poniewaz kazdy gracz,ktory wie co nie co o tej grze wie jakie z hackami jest zwiazane ryzyko,wiec chyba nikt z duzym lvlem nie marnowal by swojej pracy (wiele godzin gry).
Pozatym pozdro dla Paladinki i wracaj szybko :) |
@up
hmm...ta racja, nigdy nie udowodniono ze paladinka uzywa botów, chetów etc. więc moim zdaniem nie powinniście oskarżać bez powodu. czytając wasze posty zygac sie chce, co wy w ogóle piszecie?! zastanowiliście sie przez chwile? cya |
Cytuj:
starczy?? Zeby było jasne : Nie pochwalam hackowania i nie twierdze ze ten hack byl przez uzywanie jakiegos swinstwa. Raczej sklonny jestem uwierzyc nawet w wersje ze sfalszowanymi czy tam podrabianymi dokumentami. Na miejscu Paladinki winnego szukalbym w gronie "przyjaciół" ktorzy mogli te dane przeczytac sobie jakis czas temu,a teraz poprostu za cos tam postanowili sie zemscic pozdrawiam |
Wsumie nie jasne bo np.u mnie screen sie dziala.
|
@ waluch
wejdz na druga strone tematu poczytaj to zrozumiesz (zdjecia sa niedostepne juz dawno) pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |